.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Мда мъничка е , но е много сладка
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от fuklu
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Имам я .. еммииии сладурска е , не е това оабче,което очаквах. Лакът е мега грозния,стои като намацано като си сложа .. гланца също ,него направо го подарих на чинка ми тя носи такива цветове....

Щото немоиш да се лакирваш Сори ма нямаше как да не го напиша просто се издразних щото съм го имала и знам как седи като се лакираш добре
    Ако беше погледнала в темата за ноктопластика и декорацийки щеше да видиш какви хубави декорации си прави момичето. И аз мисля че лака е гаден, както и всички останали на Ейвън...

Е заклевам се като я видях тази чантичка и се влюбих във нея много е хубава и даже милото обеща да ми я вземе :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от fuklu
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Имам я .. еммииии сладурска е , не е това оабче,което очаквах. Лакът е мега грозния,стои като намацано като си сложа .. гланца също ,него направо го подарих на чинка ми тя носи такива цветове....

Щото немоиш да се лакирваш Сори ма нямаше как да не го напиша просто се издразних щото съм го имала и знам как седи като се лакираш добре
    E nemislq 4e e zaradi tova am haide :} ako ne znae6 tova dali edin lak 6te ti stoi dobre zavisi i ot cveta na kojata kosata o4ite i taka natatak
    sajelqvam i az ne se sdyrjah

Град
    По света и у нас :)
    Вече видях поне 20 момичета с такава чанта ....не бих си я поръчала!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Porachah si q i v petuk doide .. superska e samo che glanca koito e podaruk e beshe rozov,kakto beshe pokazano .. ami cherven .. ama nsihto Lakut e gotin
    ~Remember,remember...25th of November~

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами не знам защо така се получава за гланцовете, но е показано розов и би трябвало да дойде розов. На една клиентка и дойде оранжев.. o_O
    Както и да е, чантичката е сладка, пък и в допълнение с гланца и лакът цената си заслужава... вярно е, че има много хора с такава, но пък не пречи и ти да си с нея, нали ^^
    Аз я имам, бива, какво да ви кажа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си