- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще се самоубивам!
Леле. Недей. Ще плача.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Успехпо какъв начин смяташ да го направиш?
we give it all.
Иди на психиатър.На никой от форума не му пука, че ще се режеш, ще се бесиш, ще скочиш през прозореца или ще си биеш главата в стената. Звучи безсърдечно, обаче винаги има за какво да се живее. Хората имат толкова по-сериозни проблеми от твоите бебешки истории, пък не са тръгнали да се самоубиват! И какво ще постигнеш със самоубийство? Болка, и то не само физическа, ами и психическа. Не мога да повярвам, че си способна да нараниш по такъв начин своите близки!
Те може да не ти говорят, но това е само временно, въпреки всичко те ще те обичат винаги.
П.С. Опа, сигурно вече е късно и си малко... нарязана и мъртва.![]()
оффф Защо тъпите тийнове.....си мислят че единствения начин да преодолееш нещо е да се самоубиеш?Защо просто не се държиш така както вашите искат не заздравиш връзката с приятелите си като просто не говориш глупости.....Бати тъпото поколение....Самоубийството не е решение 100%
Entombed For live
..
режи , режи колкот може по бързо
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Това е краят на всеки загубеняк,така ли искаш да свършиш?Според мен не.Ако ти трябва причина да живееш,тя е под носа ти-Живей за да ги дразниш,живей заради себе си,живей за да промениш скапания си живот и да бъдеш щастлива,постави си цели и ги изпълни!Първоначално написано от toniiilieva13
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Лелеееее...13-14 год. и вече с "Неразрешимите" проблеми и никой не ги разбирал и нямало смисъл да живеете.а представи си като станеш на 30...всичко ще е розово и спокойно... да,ама не...Дрън-дрън...То ако всички 13-14год. започнат да се самоубиват ще стане б*хти и клането.Това според мене са временни лиготии и се опитват да се правят на интересни.И какъв е смисала да пускаш тема,след като си решила да се самоубиваш.В крайна сметка на кой от форума му пука че някаква си лигла ще се самоубива?!Така че се стегни и си раздвижи сивото вещество в главата ти.И помисли над това,че със самоубиство до никъде няма да стигнеш...
ПС:Съглсна съм и с всички други мнения !
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
като умреш ни пиши...да видим какво става след като умреш![]()
Ще бъде по-драматично ако докато кръвта ти изтича от вените да напишеш едно кърваво прощално писмо. Дано съм била полезна
![]()
+1 Съгласна съм с теб напълноПървоначално написано от Carmen_Kass
ytg
аь ус ефь пьтнсше
Не мога да разбера за какво има реакций от рода : ,,Офффф писна ми вече от объркани лапета !'' ,,Ок.Режи си вените на никого не му пука!'' и т.н.
Това е форум бе хора! Трябва си помагаме!![]()
По темата: Аз също съм загубил доверието на баща си напълно ,ама вече не ми пука за него и кво мисли той!Писна ми да ми повтаря едно и също ,след като знае ,че аз правя тва което ми харесва! Писна ми от брат ми където е пълно копие на баща ми!Писна ми да харесвам някое момиче/момче ,а тя/той да ме режат ,но живея заради СЕБЕ СИ ,не заради хората!!! Писна ми да ми се месят в живота и да ме коментират !
Честно не ми пука за мнението на другите!
Не е важно кво мислите вие за мен , важното е аз кво мисля за вас!
УСПЕХЧЕТА НА ВСИЧКИ! / най-вече към авторката/
,,Никога ,никога ,никога ,никога не се предавай! ''
У.Чърчил
П.П. Живота е гаден ,за да оцелееш ,трябва да бъдеш гаден!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако щеше да ги режеш щеше да го направиш преди да си се похвалила тук.
Замисли се и си промени държанието, вместо да оглеждаш ножовете. И спри да гледаш емо картинки. Може там да е проблема.![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Съгласна съм с останалите![]()
Хората по света имат толкова много проблеми има такива дето биха дали всичко поне да имат родители и да ходят на училище . Моя савет е да промениш държанието си към по-добро и да помислиш , че може в теб да е проблема . Винаги има смисъл да се живее просто трябва да го разбереш.
Това не е решение , а бягство . И честно казано не мисля , че ще се самоубиеш![]()
П.П. : XceSS Успех на изпита по курмуване![]()
ми явно има защо да ти го кажат. не е зле да се замислиш и да се оправиш
Is she dead yet?!![]()
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Първоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
![]()
![]()
Така понеже теми от тоя сорт изникват често ще взема да отговоря на тазиЗначи статистически около 85 % от тийновете напоследък си мислят за същото като теб така че не се притеснявай.бих могъл да ти обяснявам надълго и на широко смисъла да живееш но няма смисъл.Гледай It's a wonderful Life това е филм от 1946 да не те притесневя че е черно бял филма е за човек който иска да посегне на живота си,може да ти помогне.
Иначе сериозно ме съмнява да ти стиска да го направиш,защото иначе щеше да го направиш а не да пускаш тази тема и т.н ..Каза че си объркана и самата ти не знаеш.Това също е нормално.Лично аз много често съм желал смъртта по една или друга причина ,но както сама ще осъзнаеш тя така или иначе ще те навести няма смисъл да я търсиш.
Нека тя бъде последното приключление което предпиемаш.Относно проблемите ти с семейство приятели и училище живота не свърша с тях.Има още много неща които трябва да преживееш места които трябва да видиш,дори някой от тях ще те накарат да забравиш за проблемите си.
Всъщност даже се съмнявам че си започнала да живееш още.Доколкото чета ти просто съществуваш,повярвай ми когато вкусиш от живота ще ти е трудно да се разделиш с него.
Отговора ми беше дълъг и продробен и се надявам хората първо да го прочетат преди да пускат други теми от сорта.
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Ще се самоубивам
Честито.. и да почерпишаман от болни мозъци
![]()
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Един истински самоубиец не споделя намеренията си соколните,камо ли във форуми и т.н.
htg