- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще се самоубивам!
И ние какво трябва да направиме, че нещо не мога да асимилирам![]()
Yeah... that's right...Първоначално написано от Virus_
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Самоуби ли се?
Хахаха тате нидей такаПървоначално написано от XceSS
![]()
![]()
По темата : Като се самоубиеш пиши да видим какво е станало![]()
![]()
![]()
Ейййй, кво си зло...Първоначално написано от Spider4eto
![]()
Дам, GG no REПървоначално написано от Spider4eto
![]()
The Spark
ем така де, за кво се е мъчила майка и да я ражда като след тва ще се самоубиваПървоначално написано от lizzard_92
детски му работи.
Тя, че е зле - зле е...Първоначално написано от Spider4eto
![]()
И за кфо ни я даваш на нас тая информация??Иди на психолог...може би и психиатър добре ше ти се отрази...щяла да се самоубива..ми кфо и ние ли да се самоубиеме с тебе...тцтц
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Оф ми тфааа, че някакъв период от живота ти не върви добре, не значи, че и за напред ще е така. Имаше един месец, през който бях яко депрес и мислех да почна да се друсам, ама после всичко се оправи и ми се върна акъла в главата и пак станах предишното разумно дете :]
п.п. никога не съм взимала какъвто и да е наркотик![]()
Спок0. С времето всичко си идва на мястото :]
успех![]()
абе какво ви става на всички,ква е тая мода да се самоубивате?!? а и рязане на вениима да чакаш докато ти изтче кръвта...най-много да си създадещ още проблеми
ХОРА,РАЗБЕРЕТЕ-ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЖИВЕЕ,СЕГА МОЖЕ ДА НЕ ГО ВИЖДАТЕ,НО ГО ИМА!!! с времето всичко се оправя...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Майната и, бе.. Писнало ми е от такива.Първоначално написано от Blo0dyBitch
Ехоооо жива ли си?![]()
И аз имах такъв момент преди 1 месец ама не тръгнах да си режа вените.Е при мен беше ТОТАЛНО различно и бях просто...нз...в мнооого,наистина много дълбока депресия
абе то да ти кажа с рязането
на вени нищо няма да стане.
Най-много да съжеляваш,че си накърнила
себе си ,да си режеш вените е смешно и позорно!
ти си знаеш,но ще ти кажа ,че човек попада и в
такива ситуаций ,не се притеснявай за тези работи
всичко ще бъде окей само ,ако не посягаш върху себе си
и покажеш да целия свят ,че си достойна и могат
да ти имат доверие ..
Успеххх![]()
Summer (h)
хаахаа нещо авторкаатаааа се филмира ...![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
-съжАлявамПървоначално написано от laila_94
-ситуациИ ( думите в мн.число са с -ии )
Съгласен съм иначе с тебе!
блах.. веднъж наште ми казаха: лора...трябва да сме реалисти- от теб нищо няма да стане.
е не им говорех няколко седмици, но после ми мина. в смисъл мразя ги и винаги съм ги мразела![]()
ay caramba