.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 143
    Офф..стига сте парадирали.Самоубийството не е шега работа..писнало ми е да чета мои връстници,че и по-малки от мен да пишат "няма за какво да живея" и т.н. Винаги има,може за момента да не го виждаш,но винаги има изход и той определено не е да си отнемаш живота за глупости! Помислете си колко неща ще загубите,колко хора ще травмирате,кфо,забавно ли ви се струва? Самоубийството си е чист егоизъм,съчетан с обилна доза слабост.И конкретно към авторката: следващия път като решиш да се похвалиш,че ти се мре,или измисли други думи,или направо не го казвай и се метни под влака.Светът няма нужда от слабаци!
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

И квоо , умря ли най после? Искам да знааам

Град
    В далечината... еййй там ;]

Ми

Режи си ги бе Засвири си на тях Ако си толкова отчаяна ... едва ли ще пускаш теми из нета ! - На никой няма да липсваш !
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

moon_flower
    И квоо , умря ли най после? Very Happy Искам да знааам Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing

Оу ади кажи, че и аз искам да знам

Град
    Изгубено

Re: Ще се самоубивам!

Цитирай Първоначално написано от toniiilieva13
    Здравейте!
    Семейството ми ми каза, че го засрамвам с държанието ми, а всеки ден ядосвам приятелите ми с глупостите ми. Вече нямам за кво да живея. Нямам нито семейство, нито приятели, тогава какво имам?! Ще си режа вените! Или днес или утре!
    супер ... няма да хабиш ресурси

пък по отношения на т'ва че нямаш друг избор.... начи си мноо зле
    п.п. бахти емото

Здравейте!
    Семейството ми ми каза, че го засрамвам с държанието ми, а всеки ден ядосвам приятелите ми с глупостите ми. Вече нямам за кво да живея. Нямам нито семейство, нито приятели, тогава какво имам?! Ще си режа вените! Или днес или утре!
    v4era se nagaltah s hap4eta po sa6tat pri4ina edna fr doide i povra6tah 2 4asa da povarna si4ko moga da ti kaja 4e dnes ne6tata se opraviha i to kat da ne povqrvash tai 4e ne gubi kuraj
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    Испания

Здравейте!
    Мога да ти помогна

Ти си зле.Това не са никакви проблеми.Всеки един от нас е преминал през всичко това! Тези които искат да се самоубиват обикновено са някакви разглезени мамини синчета, които не са научени да преглъщат малките трудности в живота и са свикнали да получават всичко на готово и всичко да става на тяхното. Ти знаеш ли какво значи проблеми?Ако живееш ще придобиеш житейски опит и ще разбереш че има хора които на пръв поглед няма за какво да живеят, но са силни духом и се борят и за всяка минута живот. Има хора без семейства.Има хора които ровят по кофите за да се прехранват.Има хора които са сакати, болни от неизлечими болести, които не са виждали бял ден или които не са виждали света около себе си, има родени с недъзи, сакати,които прекарват живота си в мъки, ама не са тръгнали да се самоубиват. Това е най-тъпото решение, може би проблемите ти са от самата теб, помисли дали първо не можеш да се промениш!!!

....

защо ти е да се самоубиваш? 6тот приятелите и родителите ти не те разбират е за кво пък 6е им прави тоя кеф да се самоубива6 тцтц живей за теб си за кво ти е да живее6 за дрте като 4е ли някой го заслужава

.

...та дори и да умираш умирай не заради някой др...само 6тот те мрази или не6то такова..тегли им една майна и хи4 да не ти пука какво като на никой не му пука за теб важното е на теб да ти пука за себе си...и аз мн пъти съм 4увствала 4е никой пет пари не дава за мен ма за самоубийство дума не може да става...ха някой ден вси4ки онези на които не им пука ще съжаляват ма тогава аз няма да ги погледна :P така 4е горе главата

Ами като пукнеш на кого ще направиш на пук ? е това немога да го разбера. За да преуспееш в живота трябва да си гъвкав и нахален никой няма да ти поднесе всичко на тепсия да ти каже:" на заповядай" трябва сам да си го заслужиш.И аз преди точно на тая възраст някаде бях и мислех по този начин сега се радвам че съм мислил както трябва бъди нахална ако не те харесват приятелките ти просто ги накарай да имат уважение към тебе направи нещо.Човекът заради това е най-висшето творение на Бог за да може да оцелее а не като му скимне да си тегли ножа и айде квот беши беши ...

[quote="toniiilieva13"]Вие да не мислите, че това е спонтанно решение. [quote]
    Emi za men zvu4i kato : nqma kakvo da pravq.... q setih se onq den mama mi se razvika v4era pak be6e tate, moq fr ne mi pomogna s ... (ne6to si) i za6to da jiveq q po dobre da si sreja venite. Pak taka 6te privleka i vnimanie ne samo na poznatite ami 6te me saob6tat po vesnici i tv
    otnosno temata: prosto ne si zaslujava...a i 6te boli... nikoi ne iska poslednite mu migove da sa ma4itelni. nikoi osven mazohistite no i te biha predpo4eli da e bezbolezneno
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на zero
    Недей !
    Слушай сега да ти кажа нещо ...
    Мене всички ме мразят !
    И знаеш ли какво ?
    Повече се радвам !
    Далеч от очите далеч от сърцето
    Осъзнай се малко
    Няма на света нещо по-скъпо от
    теб за твойте родители
    Сега просто се опитват да те агитират
    да се стегнеш и да не правиш простотии
    Пффф колко са ми се карали и викали ...
    Амм сега като ми мрънкат имам чувството, че неги
    чувам
    Това си е съвсем нормално
    Пък относно приятелите ..
    Хубаво е да имаш, ама като се замислиш те неса никак много !
    Старай се да се радваш на всичко максимално,
    защото в БГ живота е .. доста труден,
    в един миг можеш да имаш в сичко, а в другия да се
    окажеш с празни ръце
    Виж тук: http://istini.hit.bg/

как може да и казвате да се самоубие и незнам си кфи глупости ма ако настина го напраи ще се чувствате виновни нали и не значи че всеки който иска да се самоубие е емо.писнало ми е да казват всичко ще се оправи живей и така нататъка.някои неща никога не се оправят ако е решила да го направи никой не може да я спре!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от kell
    как може да и казвате да се самоубие и незнам си кфи глупости ма ако настина го напраи ще се чувствате виновни нали и не значи че всеки който иска да се самоубие е емо.писнало ми е да казват всичко ще се оправи живей и така нататъка.някои неща никога не се оправят ако е решила да го направи никой не може да я спре!
    ми да го прави бе не я спирам, друг е въпроса че е страхливка, тъй като бяга от проблемите, и да винаги има решение, и винаги може да се оправят нещата, писна ми от изказвания, на малки пиклички, които си мислят че са видяли всичко в живота, и разбираш ли са отчаяни от него и не искат да живеят. А ако наистина беше решила да се самоубива, нямаше да пише тука, ами щеше да го направи

Град
    непостоянно
    а между другото убедената самоубийца в същия ден е писала тема как да свали няколко килца... мн важни решения и само за един ден
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#3028773
    споко не вярвам да се е самоубила... само ПОЗА
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

вярно е че ако наистина беше решила нямаше да пише пред всички но защо я нападате така?някои проблеми наистина нямат решение но в нейния случай не е чак толкова сериозен проблем

Здравейте!
    хЪЪ и аз съм в същото положение, ама няя да се съмоубивам! за кфо не ми пука за никой !!!

Голям фен Аватара на 50cent
    офф ае стига с тва резане на вени излезна извън мода,аз мислих аз нещо по EXOTIC -примерно нож в гърлото или да се бесиш ,или да се натровиш с онова за мишките или да изядеш 100 хлебарки докъто струята от повърнята ти не скъса червата абе нещо такова

Аз си мисля че всеки от нас е искал поне веднъж в живота си да се самоубие, лично аз няколко пъти. А за авторката.......мисля си че е по- скоро позьорство, опит за привличане на внимание.
    Виж миличка не само ти имаш проблеми с родителите си и приятелите си!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

съветвам те с пистолет в устата няма да е красиво,но поне ще отмъстиш на вашите

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

Здравейте!
    i az idvam!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    самоубивай се , моите поздравления за това мъдро решение

Мриииииииии Ако всички, които имаха проблеми се самоубиваха, нямаше да са останали хора на земята.
    Адииииии един идиот по - малко

давай режи..ама с тъпата ножица така е модерно вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си