- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ще се самоубивам!
Абее кат се позамисля тя верно не пише бе![]()
ами ако верно си е напрайла нещо
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
виж ..
ако ще го правиш .. да е нещо готино. .
са тфа с вените верно гадно е ама ..
ему ..
не става . .
дай нещо по .. помнещо се . .
ако го направиш направи една нова тема как си го направила![]()
16.07.08 Parkour и Free Run
Перник 19 часа пред пощата
Който има какво да покаже да заповяда![]()
PSJ RuLz
зимаш някой фр и го караш да ти земе пистолет с 1 патрон...заставаш някъде,слагаш пистолета в устата и без да се замисля6: БУМ...!Вси4ко свършва..бързо..безболезнен о..но грозно(то тва не е от зна4ение)
умря ли вече уее?!Що не ме викна си зема пуканките и да дойда да гледам![]()
Кво ся на интересна ли се правиш или?Ай бегай има хора,на които наистина не им се живее и то заради 3000 пъти по-сериозни неща от твоите "проблеми".Взем исе стегни и не се прави на интересна...що няма кой да ти завърти два шамара та да се опомниш
![]()
![]()
![]()
Все повече и повече се убеждавам, че хората затъпяват необратимо.
По-добре отиди към Ал Каида да те обучат и да направиш нещо зрелищно.Та даже и по световните новини ще те дават
Горе главата! Няма да се самоубиваш! Това наистина е начин да предизвикаш съчувствие в семейството ти и приятелите ти, но не си заслужава...Има и добри хора на този свят, сигурна съм и че има много хора, които биха били добри приятели за тебПървоначално написано от toniiilieva13
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ако наистина искаше да се самоубиеш повярвай ми нямаше да го тръбиш из интернет това е 100% подигравка или си с лабилна психика има къде къде по-тежки положения не си струва моя съвет е обърни се към психолог
No martini .. no party..
Аз пък ще убивам!
може би й е писнало да слуша начините да се самоубива и просто не влиза..е да се надяваме да не го е направила наистина...
Преди време и аз мислех да се самоубия защото имах чувството че на никой не му пука за мен и аз реших да си срежа вените но когато взех ножа разбрах че правя грешка и се отказах
tva ne e re6enieto ... no 6tom si go re6ila...pomisli dobre tva e nai-t1poto ne6to koeto moje6 da napravi6...
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
А тая пък е от 5 месеца!Ако е искала,до сега да се е самоубила.Гледайте датата...Пък и темата е ебавка.Не се тормозете да пишете излишно на някой,който дори няма да си направи труда да го прочете.Камоли ако е тема от вида проблем.![]()
Чао тогава (с голямо закъснение) и пиши като си се самоубила![]()
Относно аз как бих постъпил .. ми няма се самоубивам
Как да се самоубиеш ли ? ми фърли се от колкото се може по високо поне в последните си мигове да летиш![]()
а иначе сериозно.. малка си за глупости живота сега започва къде отиваш ти да се режеш ...
Първоначално написано от Drogiranata_
треа ти време да се осъзнаеш...и ти,и аз,и всички прочели темата сме наясно,4е не ти стиска да се самоубиеш![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Аз съм в подобно положение и аз съм си го мислила това но не толкова сериозно просто като идея...изчакай няма нужда да бързаш.....нещата могат да се променят![]()