.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 143 от общо 143
    Абее кат се позамисля тя верно не пише бе ами ако верно си е напрайла нещо
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Не ми се вярва, просто се прави на интересна. Ако е решила да се самоубива наистина ще е нещастна и едва ли ще седне да пише по форуми и да разгласява, че ще се самоубива. Просто иска да привлече вниманието. Поне аз така мисля, но наистина е странно,че спря да пише...

виж ..
    ако ще го правиш .. да е нещо готино. .
    са тфа с вените верно гадно е ама ..
    ему ..
    не става . .
    дай нещо по .. помнещо се . .
    ако го направиш направи една нова тема как си го направила
    16.07.08 Parkour и Free Run
    Перник 19 часа пред пощата
    Който има какво да покаже да заповяда
    PSJ RuLz

зимаш някой фр и го караш да ти земе пистолет с 1 патрон...заставаш някъде,слагаш пистолета в устата и без да се замисля6: БУМ...!Вси4ко свършва..бързо..безболезнен о..но грозно(то тва не е от зна4ение)

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Спрете се бе хора
    Как може да и давате такива съвети???

По-добре помисли преди да направиш нещо такова, защото ще съжаляваш! ще изпуснеш толкова хубави неща, все пак живота е хубав. Дори да си в труден момент, той ще премине и ще дойде по-хубав.

умря ли вече уее?!Що не ме викна си зема пуканките и да дойда да гледам Кво ся на интересна ли се правиш или?Ай бегай има хора,на които наистина не им се живее и то заради 3000 пъти по-сериозни неща от твоите "проблеми".Взем исе стегни и не се прави на интересна...що няма кой да ти завърти два шамара та да се опомниш

SK0RP10N
    Guest
    Все повече и повече се убеждавам, че хората затъпяват необратимо.
    По-добре отиди към Ал Каида да те обучат и да направиш нещо зрелищно.Та даже и по световните новини ще те дават

Re: Ще се самоубивам!

Цитирай Първоначално написано от toniiilieva13
    Здравейте!
    Семейството ми ми каза, че го засрамвам с държанието ми, а всеки ден ядосвам приятелите ми с глупостите ми. Вече нямам за кво да живея. Нямам нито семейство, нито приятели, тогава какво имам?! Ще си режа вените! Или днес или утре!
    Горе главата! Няма да се самоубиваш! Това наистина е начин да предизвикаш съчувствие в семейството ти и приятелите ти, но не си заслужава...Има и добри хора на този свят, сигурна съм и че има много хора, които биха били добри приятели за теб
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    dosta go smenqm
    ако наистина искаше да се самоубиеш повярвай ми нямаше да го тръбиш из интернет това е 100% подигравка или си с лабилна психика има къде къде по-тежки положения не си струва моя съвет е обърни се към психолог
    No martini .. no party..

Мега фен Аватара на Blab
    Аз пък ще убивам!

може би й е писнало да слуша начините да се самоубива и просто не влиза..е да се надяваме да не го е направила наистина...

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Оффф знаеш ли колко пъти наще са ми казвали, че съм бил петнил името на семейството, че нищо не съм правил, че не знам си какво.Ако всеки се самоубиваше за такива глупости...
    Добре представи си че си режеш вените, но не умираш, ами тогава... ? Замисляла ли си се, говориш пълни глупости, всеки е изпадал и изпада в какви ли не трудни ситуации.Ти си на 13, ако знаеш още колко проблеми и колко по сериозни ще са те бедна ти е фантазията.Дай на всеки като му стане трудно и да си тегли ножа а ? Да се стягаш и да не се занимаваш с глупости!

П.С. Ако темата е ебавка ти си бахти олигофрена/ката

Град
    в твоята глава
    Преди време и аз мислех да се самоубия защото имах чувството че на никой не му пука за мен и аз реших да си срежа вените но когато взех ножа разбрах че правя грешка и се отказах

tva ne e re6enieto ... no 6tom si go re6ila... pomisli dobre tva e nai-t1poto ne6to koeto moje6 da napravi6...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    А тая пък е от 5 месеца!Ако е искала,до сега да се е самоубила.Гледайте датата...Пък и темата е ебавка.Не се тормозете да пишете излишно на някой,който дори няма да си направи труда да го прочете.Камоли ако е тема от вида проблем.

Чао тогава (с голямо закъснение) и пиши като си се самоубила

Относно аз как бих постъпил .. ми няма се самоубивам

Как да се самоубиеш ли ? ми фърли се от колкото се може по високо поне в последните си мигове да летиш

а иначе сериозно.. малка си за глупости живота сега започва къде отиваш ти да се режеш ...
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Град
    Between The Hell and The Heaven
    треа ти време да се осъзнаеш...и ти,и аз,и всички прочели темата сме наясно,4е не ти стиска да се самоубиеш

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Аз съм в подобно положение и аз съм си го мислила това но не толкова сериозно просто като идея...изчакай няма нужда да бързаш.....нещата могат да се променят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си