- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Барби в сайтовете за запознанства!
tfuj
аь ус ефь пьтнсше
Kat se zamislq heroinovo le4enie 6te im doadq po-dobre![]()
евалата за темата. Наистина вече е пълно с такива барбита навсякъде. В даскало непрекъснато се разминавам с некви пиклички дето до пъпа едва ми стигат и вече с деколтенцата с гримчето, с топираната косичка. Ужасно е. А като видях профила на оная бебсинка ли ква беше направо се ужасих. тва ми напомни на една снимка на едно 14 годишно момиче в същия сайт
http://sofianci.com/index.php?m=memb...36591&offset=1
на 14 а вече и "цицепс" показва. Ужас
Аз затва нямам рег в такива сайтове :>
The Spark
Първо да кажа че прочетох цялата ти тема .. (еи гордея се с менпхаха) та евалата за темата..
и все пак .. не мисля че си я пуснлаала на правилното място защото поне на мен не ми прави такова впечатление във форума на teenproblem да влизат толкова много такива момичета.. таи де искам да кажа че по голяма чааст от останалите момичета са на същото мнение и без да пускаш тема .. (:
аз имам сумати регове в сякфи прости саитчета за запознанства ... да ..... сиг в 3 4 имам . . . и ги ползвам не заради друго ами защото така ми е доста по лесно да комуникирам с познатите ми .. ок имам скаип но .. с фр ми от бг където разликата е 7 часа назад при мен и винаги като се прибера сички спят и така е доста по удобно а .. e-mail-а не ме кефи като опция..
още нещо .. ако тези момичета имат голямо самочувствие замислете се че някои им го дава това .. в смисъл доста от момичетата имат голямо самочувствие щото са прекалено ухажвани (да речем) от другия пол и .. след 2рия 3тия .. почват да вярват че са някакви кралици на красотата..
а иначе като изключим това е мноого досадно (поне за мен) например гледам някои профил и след 2 минс получавам саобщение "ти па кфа си ко ми дириш у профила"![]()
пхахахха
и като изключим сичко това на снимки нз защо сички познати и фр винаги са ми казвали че мязам точно на това.. а деиствителност като ме видиш съм некфа .. гълтам си езика от притеснение .. 2 думи не мога да обеля .. (;
Харесва ми как почти всички, сипят обиди и възмущение без да мислят.
Az pove4e nqma da vlqza v taq tema!Vzehte mi zdraveto!![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Е се едно темата изисква кой знае кфо мислене...Първоначално написано от thefreak
![]()
Изисква, да.Първоначално написано от run
Аргументирай се!Първоначално написано от thefreak
![]()
Докато на въпросните барбита им се обръща внимание- ще ги има и това е!
e, Te ca KEHПървоначално написано от VerryBerry
Окей
Аз имам флиртче. Имах и други, но си изтрих снимките.
Няма да почна като останали хора с регистрации да се оправдавам. Малко или много ми харесва да ме има в такъв сайт.
Дали съм Барби, оставям на хората сами да преценят...
Така е.Ама въпросът е,че винаги ще има някой,който ще им обръща вниманиеПървоначално написано от fiama
Мен ме дразнят,но няма какво друго да направя,освен да им тегля майната.
Всеки трябва сам да се замисли, щом нямаш желание да го правиш, няма как да те убедя.Първоначално написано от run
Иначе хората, които обиждат и знаят да сочат с пръст само, са част от проблема или иначе казано малко или много са част от барбитата.
Това е моето мнение и приеми това за аргументация.
Начи искаш да ми кажеш, че утре кат напсуваш някой шот е едикъв си, ти си кат него???Първоначално написано от thefreak
![]()
Другите 10% ,уверявам те са "курвичките" с крадени снимки !Първоначално написано от _siNNer_
Пример: http://sofianci.com/taytay Това момиче 100% не е българка ! Личи си просто ! Не знам как тея глупаци дето и пишат коментарите и се връзват , като снимките 100 % са крадени от "My space"!
A , eто и още едни краднеи снимчици ! http://sofianci.com/index.php?m=memb...85701&offset=1
Ами горе-долу така ги виждам нещата.Първоначално написано от run
Shit muthaphuckka'!!!Копеле, моля те, мини на метадоново лечение!!!Първоначално написано от thefreak
P.S. И кфо, ти псуваш ли?А по жени ходиш ли?![]()
http://sofianci.com/index.php?m=memb...14007&offset=4
Снимка на една от онези... то още под масата право стои пък ...
Случва се от време на време.Първоначално написано от run