За жалост и една моя приятелка иска да се превърне в една от тези кукли ... Мисли само за дрехи и като цяло всичко материално и е в главата . Много е глупава - съжалявам ,че го казвам , но е така . Говори несвързано , глупаво , интересува се от клюките , простотиите , говори без да мисли като цяло . Ужасна е . Джиесема и е стар и прецакан , но тя винаги иска чуждите телефони за да се снима и иска да си пуска тъпите снимки в баналните сайтчета . Отвращава ме само мисълта , че всички се снимат по прашки и сутиени и се мислят за интересни , а това е смешно , банално и доказва липсата на ценности . Под всякаква критика е всичко това , но това са днешните млади хора . Днешните млади БЪЛГАРИ ! Жалко е , но щом им харесва- няма лошо . Навсякъде пиша колко са долнопробни тези сайтове , но никой не се замисля дори и за миг , че рискуват достойнството си (такова нямат , но все пак ) и си казват :"Това не може да се случи на мен !" Всеки си има глава на раменете - да си мисли за себе си ! Аз никога няма да си пусна снимките в Интернет , защото злоупотребите са толкова зачестели !