Цитирай Първоначално написано от Virus_
Тъпи, изкуствени, лигави, повърхностни, безмозъчни, пластмасови, кичозни - всяко трето момче би избрало найлонова натруфена п*тка пред някоя мацка с чувалести дрехи, 30 пиърса и черен опушен грим, нали?

К'во се правите само, не ми е ясно, след като сички тичате след разни евтини химически кралици... после 'важно е какво имаш отвътре'... ха-ха, бегайте бе, майтапчии сакати.

Vsyshtnost greshish. Mackata s chuvalestite drehi i piyrsingite ne bi haresala myjete koito Barbitata haresvat. Ima razlika. A i ne mislq che tuk stava vypros za drugata krainost... vseki treti deto pochna da se pravi na metyl, proslushal nedoslushal dve pesni na Cradle of Filth i edin album na Linkin Park + Nothing else matters na Metallica kato lubima balada...

Vyprosnite barbita lichno na men sa mi mnogo zabavni... ima nqkakyv nerealen char v bezmozochnostta im.Pyk i koi shtqhte da pluete i na koi shtqhte da se podigravate ako gi nqmashe vsichki Barbita, Kenove, Emovci, Skateri i t.n. t.n....... nqkoi den shte se osyznaqt. Togava vas shte vi e qd che nikoga ne ste bili edno ot teq neshta i ne ste se "maskirali" dokato vi e vreme. Moje da sa glupavi, samovlubeni i grozni no ne me byrkat. Nikoq ot tqh ne prechi na syshtestvuvaneto mi, zashto az da precha na tqhnoto?