- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем
Значи доста се чудех преди да пусна тема, но се реших. Имам проблем забелязах го в неделя. Когато пипна тестисите си има нещо като 3 тестис при тях. По-малко е и като чели се е отделило от др тестис. Нз как да го опиша. Като го побутна се мърда и е същото на пипане като тестиса само, че по-малко. Какво може да е? Имате ли идеи?
Имам идея иди на Уролог![]()
тей тейПървоначално написано от Vin Diesel
Първоначално написано от Say It Right
mili4ak samo doktor moje da ti dade to4en otgovor na vaprosa![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
не ме боли
забравих да кажа, че се получи след мастурбрация. т.е. мастурбирах и на др ден го забелязах нямаше го преди това
Щом не боли, не би трябвало да има проблем.
ami da ... doktora ti e spasenieto![]()
нз как ще отида на уролог под 18 съм а не искам да казвам на нашите
Ами щом не ти се ходи на уролог, явно ще си останеш "оня пич с трите ташака".(което е по-добре от "пича без ташаците")Ти си знаеш батка...
И за какво си я пуснал тая тема тогава? Да ни се похвалиш ли? Бягай на лекар, момче...
режи ташаците докато има време после ше е късно .. щи ги режат в моргата !! тва е рак на топките !![]()
![]()
![]()
Може и смешно да ти е, но на мен хич не ми е. Първо и аз си помислих, че е рак, но нз. Какви др симптоми трябва да имам и въобще трябва ли да има ?Първоначално написано от naze
какво ше ти стане ако отидеш до личния и помолиш за направление за уролог?
Ти може само да гадаеш кво ти е.Отиди на уролог.Ами ако е нещо сериозно?(да не дава Господ де)
offline forever!
spored men tva nqma da mu bude nedostatukПървоначално написано от alex_devv
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Кастрирай се, за да няма проблемиМи незнам ве мен, отиди на лекар, и ще разбереш. И по малко с чикийте да не ти излезе и 4-то мъдо!!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
raste ti treti krak!
BETTER DEAD THAN RED!!!!БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ-ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪН!!!!14 88!
da ne stavam banalna idi i se konsultirai s urolog za da ti e po-spokoino i da se raseqt sumneniqta ti,puk i ako e ne6to seriozno da ne dava Gospod da se zapo4ne li4enie. Uspeh ti pijelavam!![]()