- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще мога ли да я задоволя?
ima edno momiche,s koeto iskame da pravime seks,no na neq ne i e za pyrvi pyt a na mene mi e,no mi e samo 16 sm.Dali shte moga da q zadovolq i dali shte ima nqkakvi problemi?Umolqvam vi da mi pomognete.Blagodarq ot sega!
т.7
krem4et0
Размерът няма голямо значение, за да я задоволиш не трябва да разчиташ на сантиметрите а на хубаво изпълнение. Но не се притеснявай - първия път не винаги е перфектен. Със всеки следващ е все по хубаво. Успех!
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Но пък прекалено голям и дебел --> болки за момичето, тей че.. каквото дал бог![]()
Blagodarq,neznam kolko mi e debel no edno dr momiche mi kaza(mn dobra fr),che mi e dosta debel che ne e vijdala takyv do sa....![]()
![]()
Ето за това са добрите приятели![]()
vzemi edin santimetuk i mu izmeri obikolkata... az taka napraih predi vreme i ostanah dovolen ot cifrataПървоначално написано от migancy
![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Според мен пък която каже че и харесват ограомни и дебели лъже... От опит знам че не е чак толкова приятно колкото звучи..
Първоначално написано от migancy
zna4i ne e ot nai debeli temoq e debel 16 sm
![]()
Първоначално написано от x3eme
Минутки за реклама ... =Ъ
И за мачкане на чуждото самочувствие![]()
mmm ne ne sa minutki za reklamaПървоначално написано от Made_of_Pain
gledam 4e nqkoi sa si napisali razmera (na obikolkata) ta vikam i az da si napi6a moq
![]()
0О0О нее господии....пак ли комплексии????![]()
Пич стегни се... .на теб 16см малко ли ти се виждат?![]()
![]()
![]()
ОМГ... ще я задоволиш двойно от колкото има нужда :P Спокс... супер ти е дължината а и подяволите това не е най важното
![]()
МООЛЯ??? 11СМ дебел????? ти чуваш лииииии се??????Първоначално написано от migancy
![]()
![]()
Wake up baby !!
![]()
а ВСЪЩНОст ...видях го на см.. може и да ти е толковаПоздравления ..за 14г.. имаш ба. .хуяяя
![]()
![]()
:P
Няьма да я задоволиш. Не заради размера, а защото си неопитен. Сори, ама ако актът продължи над 10-15 вкарвания(не минути) си е цяло геройство!
Budi gotov da si baven i luboznatelen. Druj se spokoino i izpolzvai bavno i leko ustnite i rucete si.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от krem4et0
ima mnogo vqrno,udari si edna predi da po4ne6 za da izdurji6 pove4e vreme
dam prava eПървоначално написано от krem4et0
puk i pro4etoh 4e si na 14
4akai o6te malko be a momi4eto na kolko godinki e
![]()
![]()
Мдаа така е! Не се отчайвай, ама дори колкото комин да ти е голям, първия път няма да стане като хората..Първоначално написано от krem4et0