Пак я видях в друг форум - значи е възможно.
Не малко пъти сме ставали свидетели, как се пишат няколко мнения в един и същи момент и се получава разминаване.
Ще е ли възможно, когато пишеш ново мнение, и някой е постнал неговото, докато ти пишеш, да бъдеш предупреден и тогава, ако желаеш да потвърдиш своето.
някой разбра ли ми нещо?
Аз разбрах, но от личен опит смея да твърдя, че понякога това е доста дразнещо, особено ако темата е гореща и се пускат нон-стоп коментари.Първоначално написано от bulgarche-to
![]()
Левски шампион але але!
Ский, че тоз форум не е ъпдейтван от години. Това е защото тук всичко е на принципа "щом бачка, няма нужда да се бара". От няколко години предлагат да се сложи в профила възможност за skype име както е във форумите на датата и други екстри ама админите се правят на ударени.
Е за какво пък да си губят времето, чат пат си измиват ръцете с някоя тъпотия от сорта на "свалки" и "др. тийн" вместо да вложат пари в развитието на сайта. С парите, които гушат от рекламите вместо да наемат програмисти да тунинговат сайта, че да стане по-приятен...
Абе никфо значение няма, в крайна сметка.
Разбира се, можеше да се потрудиш да прочетех няколко теми от текущия раздел, но защо... Скоро цялата версия на форума ще бъде обонвена и ще преминем към последната версия на phpBB. Определено не сме на принципа за който говориш. Администраторът ни, който се занимава със софтуерната разработка на уеб сайта, работи и върху други проекти, а в същото време всеки от нас има и личен живот. Факт е, че развитие на форума има. Ясно е, че тепърва предстои прогрес. Просто е нужно известно търпение. Не знам дали някой от вас вярва, че настоявайки и протестирайки ще помогнете работата да приключи по-бързо, но това, определено не е така.Първоначално написано от Freeminded
![]()
Не е необходимо търпение, а работа. Или поне не обещания без покритие. Не може ъпдейтването на мижавите функции на профила да се обещава с години, а на практика всичко става с няколко минути човъркане в админ панела. А за сега не виждам какви действащи проекти по сайта са пуснати, че да им се каже евала, че правят нещо. Сам по себе си сайта представлява само 1 форум и статии.Първоначално написано от swords1010
Тая "тепърва" е 1 месец вече....а на админите не им се бара по форума,просто защото phpBB 2 е яко бъгава система,както и въобще цялото phpBB. Пак казвам - Хора,инсталирайте една хубава форум систeма IPB (Invision power board),не е скъпо за мощна фирма като вас..Ето форуми с IPB - www.forum.struma.com www.forum.gtsofia.info и www.kaldata.com/forums ....и още много други форуми...![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...166010&start=0Първоначално написано от Sixxkiller
мисля, че от тугава мина 1 месец.. още колко ще трябва да чакаме???????Първоначално написано от alex
![]()
ее да ама е мн дразнещо като има някоя тема- игра ... и се провали си4ко такаПървоначално написано от BallFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Работи се по проекта за phpBB v3. Нека да ти разясня някои неща, които явно ти убягват много: Тази форумна система трябва, не само да ни издържи, но и да ни предложи всичко, което ни е необходимо и над което разбира се, ние си работим. Освен това е нужно всичките коментари и всичко останало да се прехвърли от v2 на v3, което е най-големият ни проблем, не става въпрос за 5000 или за 6000 коментара. Освен до количеството опираме и на качеството, което също ни интересува и искаме, като пуснем новата версия, не да изскочат хиляди проблеми от всякъде и да си чудим кое първо да започнем да оправяме, а като пуснем и да се грижим за най-необходимите неща. Спънките при преминаването от една версия на друга са много и бавно става и сроковете не могат да бъдат предвидени. Смисъл от заяждане няма.Първоначално написано от xaxa
моля ви се не казжаите скоро щото тва скоро е от близо половин годинаПървоначално написано от swords1010
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
ludia_s, чети! Над твоя пост съм пуснал и съм дал разяснения. До юли месец ще е на лице v3.