.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Hybrid View

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    По срамните устни няма косми бе... около тях има
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    По срамните устни няма косми бе... около тях има
    ама и ти си един спец по малките няма,по-големите си има шефче

varkolaci kolkoto stesh na ei takiva napravoo se otvarshtavam napravooo iskam da gi zaveda za ra4i4ka do nai blizkiq kozmetik i da im naprai edna brazilska kola maska
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

abe ne znam.... jena s kosmi e grozna gledka kudydeto i da sa. naprimer v4era v avtobusa edna momi4e kat sedna pred men ... lo6o mi stana 6ot ima6e kosmi po krysta i to 4erni i dylgi. mnogo si li4aha. li4no za men e otvratitelno. pyk i ot higieni4na gledna to4ka e prepury4itelno da se mahat.
    Аз съм си аз, въпреки конкуренцията...

Цитирай Първоначално написано от battistrada
    abe ne znam.... jena s kosmi e grozna gledka kudydeto i da sa. naprimer v4era v avtobusa edna momi4e kat sedna pred men ... lo6o mi stana 6ot ima6e kosmi po krysta i to 4erni i dylgi. mnogo si li4aha. li4no za men e otvratitelno. pyk i ot higieni4na gledna to4ka e prepury4itelno da se mahat.
    Ne moga da razbera vas kakvo vi burka kakvo predpochitat ili kak hodqt drugite? Vseki ima razlichni razbiraniq, taka che gledaite vas. Kato vi kefi da chukate bebeshki puteta tova ne znachi che vsichki sa taka.

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    По нищо космато не си падам.
    +1 с изклу4ение на ку4ето на с1седа
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

;]

ужасТТТ

Град
    навсякъде
    Наистина ужас.... Най-малкото обезкосмяването е въпрос на хигиена...
    Think pretty highly of yourself, eh? If you don't, who will?

ти луд ли си вее хахахахаха ... баааа най-противното нещо на света за мен е жена окосмена... иуууууууууууу (puke)

mnogo vuzbujda ako sa leko okosmeni,no se slu4va 4esto i da sa PREKALENO okosmeni.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от battistrada
    Напротив, от хигиенична гледна точка би трябвало да си седят там... По приницп ги има, за да предпазват от секви гадости (говоря предимно за бактерии...) От друга страна, при не- добра лична интимна хигиена може да стане доста кофти история заради тея косми... От трета страна пък, най- добре е да ги разкараш, и същевременно да имаш отлична интимна хигиена, за да не стане лошо...
    ПП: Аз ги махам с кола маска

Град
    София / Бургас
    На калпавия ебач - космите му пречат.
    На мен не ми пречат

Цитирай Първоначално написано от bulgarche-to

Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    хаха кой как се уреди.... не бе смисъл на някои пък има харесва...но лично аз за мъжко или за женско съм на едно мнение>гладичко за там отдолу!!!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си