- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам странно питане...
Значи проблема е следния приятелкатата ми е на 15 , до преди 5 дни беше в цикъл ...от вчера забелязах ,че гърдите и са се уголемили и са страшно твърди на пипане .... това знак за какво е ?![]()
По принцип е обратно преди да ти дойде се получава това..Първоначално написано от sandrin
![]()
И аз за тях си мислех ама мисля че ще е прекалено лесно за тяхПървоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
сигурно е заради цикъла![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
+1Първоначално написано от BaBy_bS
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
радвала се е, че й свършва и е време за "чичо доктор" с теб
Първоначално написано от Say It Right
ami nai veroqtno e ot cik1la ....ili po nakratko: +1
![]()
а може и да растат кво лошо има в тваПървоначално написано от BaBy_bS
още една бройка с големи цици
![]()
![]()
Това е знак,че ще вали...
Момичето е на 15,още и растат гърдите...нормално е![]()
Това е добър знак![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
на мнение съм, че няма защо да се притесняваш.
щом всичко си е наред и и е дошло нормално е заради цикъла.
moje i da e ot cikula no moje i da e ot ne6to dugo naprimer ogledai q sled 3-4 meseca da se ne e podulo i korem4eto 6toto togava stava stra6no
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Първоначално написано от BaiboCo
![]()
![]()
![]()
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
това е знак, че трябва да си "пиеш млякото"![]()
![]()
![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
Първоначално написано от CNN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Добре де нетрябва ли да са твърди по време на цикъла не след него ?Първоначално написано от alex_devv
![]()
абе и ти моми4ето казало ли тие че и има н6?Първоначално написано от sandrin
Мойе и луничка да е излязала!
загрижен си -чудесно ама все пак ...
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Какво лошо има просто се интересувамПървоначално написано от elitssa_
![]()
няма нищо лошо в това да се притесняваш...и моето момче така постоянно се тревожи дори без причина дали всичко е наред с цикъла ми...имам чувството че вече знае по-добре от мен кога трябва да ми дойде)) а иначе мисля че на приятелката ти или й растат гърдите или е нещо хормонално...не се тревожи..нали й е дошло...сигурно има общо с цикъла
![]()
Е и аз се интересувам силно от това кога и идва от гледна точка да и е конфорно на нея щото се натискаме по 10-15 пъти дневно и нямам няма да и е гот и от друга гледна точка ако тогава ми се "ходи на лов" пак няма да и е приятно .... такаче 7 дена на сух режимПървоначално написано от dexterssis
![]()
![]()
Когато растежа на гърдите е по-бърз се получава тая работа. А и цикъла и оказва значение. В тази възраст е повече от нормално.
А колкото до натискането - не се притеснявай, ако я заболи тя ще си каже.