- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мого косми мого нещо....
здравейте искам да попитам има ли начин да си разкарам космите завинаги от мъшкия ми полов орган то по целия отдолната страна до горе е космясал ка да го оправя освен с самобръсначката![]()
THE LOVE IS THE ONLY WAY TO SURVIVE
Отиди на козметик и там , ще ти кажат , но по-принцип знам ,че има такова нещо , което ти ги маха за 5 години , след 3тия път вече нямаш цял живот!
това нещо е един спрей Кало с който се пръскаш няколко пъти и постепенно оредяват до пълно изчезване - бизболзнено е и е напълно безвредно тъй като е на билкова основа. ето ти и линк от къде можеш да прочетеш повече за продукта http://namaleno.exsitee.com/%D0%9A%D...86%D0%B8%D1%8F
Доколкото знам от козметичката ми, фото и лазерна епилация не се извършва на мъжки полови органи.
Karai sus skubane. Ima nai-dobur efekt.
Eating isn't cheating - Arnold
малее скубанемалко ще боли
ще пробвам ама ше викам като луд
някакви по безболезнени методи има ли
ходих в един салон оная като ми извади ония ленти където се лепат и се дърпат после си потпалих маратонките и изчезнах
![]()
Ох, хайде лигавщини. Не е пък чак толкова болезнено, и аз след като наскоро започнах с пинсета да махам моите на триъгълника, пък преди това години карах със самобръсначката, ме болеше много, но не съм опищяла света чак.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
breeeiabe nai dobre se samoskopi ... (idva ot glagola ` skopqvam` )
nqma da ima6 kosmi :P
![]()
Аз карам на епилатор, но само на бикини-линията. Иначе няма да успея да издържа болката.Първоначално написано от Wrathchild
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
edvali 6te se navie6 na epilaciq ili kola maska taka 4e s krem4e ili samobrasna4ka
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Купуваш/намираш отнякъде една от старите самобръсначки- желязна и има предпазител за ножчето във формата на леко вдлъбнат правоъгълник. Бръсне се изключително лесно, няма обриви и пъпки а кожата е от гладка по гладка.
ок благодаря ще пробвам
с крем4е е наи хубаво да се обескосмява6 кадето и да било![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
лазерна епилация
+1Първоначално написано от enola
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
fotoepilacia!!!
ако мислите че ще си сложа оная работа под лазери жестоко се лъжетеще пробвам с кремче пък ако не стане ще скуба яко
![]()
http://namaleno.exsitee.com/Кало-Спр...пилация това е решението пробвайте заслужава си
Тази тема е от 2008 ;д
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
стара тема .
'
Hostis Honori Invidia