.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мого косми мого нещо....

здравейте искам да попитам има ли начин да си разкарам космите завинаги от мъшкия ми полов орган то по целия отдолната страна до горе е космясал ка да го оправя освен с самобръсначката
    THE LOVE IS THE ONLY WAY TO SURVIVE

Отиди на козметик и там , ще ти кажат , но по-принцип знам ,че има такова нещо , което ти ги маха за 5 години , след 3тия път вече нямаш цял живот!

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Отиди на козметик и там , ще ти кажат , но по-принцип знам ,че има такова нещо , което ти ги маха за 5 години , след 3тия път вече нямаш цял живот!
    това нещо е един спрей Кало с който се пръскаш няколко пъти и постепенно оредяват до пълно изчезване - бизболзнено е и е напълно безвредно тъй като е на билкова основа. ето ти и линк от къде можеш да прочетеш повече за продукта http://namaleno.exsitee.com/%D0%9A%D...86%D0%B8%D1%8F

Доколкото знам от козметичката ми, фото и лазерна епилация не се извършва на мъжки полови органи.

Мега фен Аватара на amatorium
    Karai sus skubane. Ima nai-dobur efekt.
    Eating isn't cheating - Arnold

малее скубане малко ще боли ще пробвам ама ше викам като луд някакви по безболезнени методи има ли ходих в един салон оная като ми извади ония ленти където се лепат и се дърпат после си потпалих маратонките и изчезнах

Ох, хайде лигавщини. Не е пък чак толкова болезнено, и аз след като наскоро започнах с пинсета да махам моите на триъгълника, пък преди това години карах със самобръсначката, ме болеше много, но не съм опищяла света чак.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

breeei abe nai dobre se samoskopi ... (idva ot glagola ` skopqvam` ) nqma da ima6 kosmi :P
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ох, хайде лигавщини. Не е пък чак толкова болезнено, и аз след като наскоро започнах с пинсета да махам моите на триъгълника, пък преди това години карах със самобръсначката, ме болеше много, но не съм опищяла света чак.
    Аз карам на епилатор, но само на бикини-линията. Иначе няма да успея да издържа болката.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен
    edvali 6te se navie6 na epilaciq ili kola maska taka 4e s krem4e ili samobrasna4ka
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Купуваш/намираш отнякъде една от старите самобръсначки- желязна и има предпазител за ножчето във формата на леко вдлъбнат правоъгълник. Бръсне се изключително лесно, няма обриви и пъпки а кожата е от гладка по гладка.

ок благодаря ще пробвам

Град
    sofiq o.k
    с крем4е е наи хубаво да се обескосмява6 кадето и да било
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от enola
    лазерна епилация
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

fotoepilacia!!!

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Цитирай Първоначално написано от enola
    лазерна епилация
    +1
    +1

ако мислите че ще си сложа оная работа под лазери жестоко се лъжете ще пробвам с кремче пък ако не стане ще скуба яко

http://namaleno.exsitee.com/Кало-Спр...пилация това е решението пробвайте заслужава си

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Тази тема е от 2008 ;д
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    стара тема .
    '
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си