Имам нужда да се посъветвам с вас за един мой проблем.
Значи ходя с едно момче, което е с 2 години по-голямо от мен и всичко е просто перфектно, аз съм щастлива, той-също. Но един от най-добрите ми приятели /момче/, не го харесва. Не мога да разбера какъв му е проблема, много пъти сме говорили за това и всеки път се караме. Не мога а разбера защо не го харесва, та той дори не го познава. Не искам да е така, не искам да ме кара да избирам между него и приятеля ми. Но не знам и какво да направя, опитам ли се да поговоря с него за това стават скандали, дори последния път ме блокира по скайп и една седмица не си говорехме. После като го попитах защо го прави, той изкара,че аз съм виновна за това. Много от хората, с които сме в една компания казват, че ме харесвал и затова ревнувал от приятеля ми. Но не искам пак да се скараме, не искам да го нараня като му кажа, че не харесвам, но какво да правя???![]()
ЗзНАмМ дА иСкЪъЪм....МогЪъ Да иСкЪЪм......ИмЪъМ фСиЧкууУ кОеТуУ сИ пОиСкъЪМ....мОгЪъ... Да ИмъЪМ И ТеБб АкоО ИСкЪм...НнО сЪм ИнАтТ и Не ТЕ ИсКъЪМ..