.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: проблем

проблем

Имам нужда да се посъветвам с вас за един мой проблем.
    Значи ходя с едно момче, което е с 2 години по-голямо от мен и всичко е просто перфектно, аз съм щастлива, той-също. Но един от най-добрите ми приятели /момче/, не го харесва. Не мога да разбера какъв му е проблема, много пъти сме говорили за това и всеки път се караме. Не мога а разбера защо не го харесва, та той дори не го познава. Не искам да е така, не искам да ме кара да избирам между него и приятеля ми. Но не знам и какво да направя, опитам ли се да поговоря с него за това стават скандали, дори последния път ме блокира по скайп и една седмица не си говорехме. После като го попитах защо го прави, той изкара,че аз съм виновна за това. Много от хората, с които сме в една компания казват, че ме харесвал и затова ревнувал от приятеля ми. Но не искам пак да се скараме, не искам да го нараня като му кажа, че не харесвам, но какво да правя???
    ЗзНАмМ дА иСкЪъЪм....МогЪъ Да иСкЪЪм......ИмЪъМ фСиЧкууУ кОеТуУ сИ пОиСкъЪМ....мОгЪъ... Да ИмъЪМ И ТеБб АкоО ИСкЪм...НнО сЪм ИнАтТ и Не ТЕ ИсКъЪМ..

Ami veroqtno nai-dobriq ti priqtel te haresva ,koeto e kofti,no kakvo da se pravi,trqbva da mu obqsni6 4e ima6 samo priqtelski 4uvstva kum nego i 4e iska6 da si ostanete priqteli...Dano uspee6,Uspeh!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    tozi te haresva i revnyva ot priqtelq ti,prosto ne govorete za tvoqt priqtel i gotovo i my kagi,4e ne go haresva6

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse

проблем

Най-вероятно приятелят ти наистина те харесва и те ревнува от гаджето.Опитай се да поговориш спокойно с него,очи в очи,а не по скайпа.Проблемите се разрешават,когато се изправиш лице в лице с тях,а не като ги отлагаш или подминаваш.Седнете някъде,където да сте сами и му кажи,че искаш да поговорите за това,но без да се карате,просто да го обсъдите.Общувайте спокойно,без да се заяждате,обиждате или нещо подобно.Разбери защо не харесва гаджето ти,какво лошо намира в него.И през цялото време,докато си говорите,та дори и след това,го наблюдавай внимателно.Следи отблизо реакциите му и поглъщай всяка негова дума.Трябва да разбереш къде точно е проблемът,за да успееш да го разрешиш.Погледни ситуацията в която си изпаднала под друг ъгъл.Отстрани.Ти,вече не си ти.Твоето място заема някое друго момиче,а ти се опитваш да му помогнеш.Тогава ще разбереш какво точно трябва да направиш.Следвай внимателно всеки негов жест,намек или реакция.Върни се назад в миналото и виж как е реагирал той на неща,които са ти се случвали.Това също ще ти помогне да разбереш дали той те харесва или не.Но попринцип,момче и момиче никога не могат да бъдат приятели.Един от двамата винаги иска нещо повече.Но още един съвет:не казвай мнението на приятелят ти на гаджето ти.Това само ще усложни нещата.Дано съм успяла да ти помогна.Успех! \/

Мега фен Аватара на Blab
    и втори вариант - приятелят знае нещо пикантно за гаджето, но е дискретен и само намеква.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    и втори вариант - приятелят знае нещо пикантно за гаджето, но е дискретен и само намеква.
    да и това е възможно, но май е по-вероятно да те харесва.

да и двете предложения са вярни поговори с периятеля си защо не харесва гаджето ти!и му кажи че искаш да бъде честен ! УСПЕХ
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си