- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я,ама тя си има гадже....Fuck !
Fuck ! Кажете ми сега каво да правя ?Аз я харесвам ,обаче тя си има гадже.....
,що да направя,кажете ?
![]()
![]()
![]()
ако си пич ше я оставиш докат скъсат и ако не се съберат може да пробваш![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Щом казваш...длъжен съм да опитам..Първоначално написано от yuyuto
![]()
Първоначално написано от Sixxkiller
личи че не си пич
са на кратко
еи тъп ти как си бе почувствал ако ходиш с няква мацка и некой постоянно я забива ?
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
Както казвам винаги има 2 вариянта...
1вия ти си шибан егоист имаш заядливи навици и дяволски приличаш на мен по характер действаш подло и подмолно така че да скъсат, преструваш се на добър пич който го е грижа за нея накрая действаш
2рия ти си пълен моралист и етичен тип и я оставяш да е щастлива(въпреки че никой не е щастлив с това което има ама карай...)
П.с. Във втория случай за мен си loooser....
Към кой по-точно се отнасяше обидата ?![]()
Би ми се искало да съм на другия на мястото и да си фрасна един...щот съм смотаняк да го позволявам...Първоначално написано от skatemore
Ще се опитам да карам по втория начин.., и все пак - ще се опитам да им помогна да скъсат
![]()
Първоначално написано от Sixxkiller
бравое за тва ти говоря
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
10х за съветите, и дано успея да ги накарам да скъсат по някакъв начин
А,помеждодругото,се сетих как да ги набутам.Знам скайпа на гаджето и,така че ако успея да му разбия паролата,и същевременно да дам пълномощно от неговия скайп на нов скайп,направен от мен,и по всимко да прилича че скайпа е на момиче, ще дам някоя снимка,няколко разговора,пусната хронолгия...и амо да му види скайпа....в кърпа ми е вързана...![]()
Ми кво да направиш - или си траеш и ги оставяш на мира и двамата, или се опитваш да я спе4елиш. Няма кво друго
![]()
Робинята на Quench
Остави я!И на теб няма да ти е приятно да ти развалят връзката.
В краен случай,ако не хлътна по некя друга..Първоначално написано от sasha_90
![]()
няма ама както казах който го позволи значи е looooser и не заслужава връзката си. Така че нека бъдем животни се съзтезаваме...
щом си има гадже, значи за теб там има червена светлинане се набутвай
![]()
Много прав..Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
ами признаи и 4уствата си с 2 думи я тресниако те харесва 6те зареже сегашния пи4
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Ми трябва да впечатлиш мацката
Взимаш я,ама гаджето й да не се окаже 190см 130кг и да ти строши главата.Аз полудявам когато вземат нещо мое и бия много![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Що пък не ?Първоначално написано от kocko
![]()
Nope....you are wrong...Първоначално написано от kocko
Be nasty,bastard and even evil to get what you want...обаче пред нея бъди писано яйце...be evil in your soul and kindful in your eyes![]()
казвам ти от гледна то4ка на моми4ето-откажи се! на мен наскоро един такъв досадник...не 4е е ло6о мом4ето,но аз просто си имам гадже,тъй 4е по-добре не разваляй хубавата връзка!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ако е достатъчно силна, как ш'са развали, без да са виновни двамата участващи във връзката?!Първоначално написано от neshtastno^vliubena
Аз съм на принципа: когато ми отнемат, бия, когато взимам, пак се бия. =P