- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я,ама тя си има гадже....Fuck !
Fuck ! А знаете ли колко често се виждат ?
Веднъж в деня...
В училище не си говорат и се отвинават един друг като пътни знаци...
Мога и да имам шанс...![]()
Хм.Първоначално написано от Sixxkiller
На колко сте години тримата?
Стискам палци да имаш шанс обаче.Животът е борба за оцеляване и време за отстъпки нямааа.
Не изпускай шанса си.
Първоначално написано от Sixxkiller
даа бе да знаеш тва ако го направиш в кърпа ти е вързана ...пфф..на колко години си? 12 имаш ли че такива простотии ти минават през главата
![]()
FUUUCK,
THE DEMON CODE PREVENTS ME,
FROM DECLINING A ROCK OFF CHALLENGE!
WHAT ARE YOUR TERMS?
WHAT'S THE CA-A-ATCH?
Деа ве и аз си харесвам една от моя клас (сорри ,че използвам твоита тема) ма тя си има гадже от мин лято(2007) ,от неиното село.Живеят далече (в един град ма на двата отдалечени края) около 20км един от друг.Ма тя всеки Уикенд е на село и там се виждат само.Иначе ааз като чатя с нея по Skp. и като я питам дали си харесва някои от нашия клас тя ми отговаря да.Чудя се дали има смисал да се боряи ако я спечеля дали ония няма да се опита да си я върне
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Ще прибягваш до там да правиш фалшиви разговори по скайп..толкова ли нямаш поне едно качество че да те харесаИ то за какво..даже не си сигурен че я харесваш
Лапешки историй ( не че аз съм много голяма де
) Както си решиш де,но беше писал нещо от сорта "ще пробвам..стига да не съм си харесал друга"За какво да им проваляш връзката като ти не знаеш какво искаш даже.А колкото до това,че ако им била здрава връзката тя нямала да повярва на това че гаджето й й изневерява...най малкото ще се скарат и ще имат криза във връзката си.
![]()
![]()
Мерси за съветите от всички ми.
Аз бая се съмнявам доколко им е здрава "връзката"...
Те понякога и не се виждат веднъж в деня даже, а като се срещнат се отминават като пътни знаци..и това е непрекъснато...абе нз,може ида имам свободна писта...![]()
Може ли и за мен съветче плс..![]()
Деа ве и аз си харесвам една от моя клас (сорри ,че използвам твоита тема) ма тя си има гадже от мин лято(2007) ,от неиното село.Живеят далече (в един град ма на двата отдалечени края) около 20км един от друг.Ма тя всеки Уикенд е на село и там се виждат само.Иначе ааз като чатя с нея по Skp. и като я питам дали си харесва някои от нашия клас тя ми отговаря да.Чудя се дали има смисал да се боря и ако я спечеля дали ония няма да се опита да си я върне
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Всички ли си харесваме момичета от класа,бе....![]()
![]()
![]()
Ако излезе нещо- ще ви пиша.![]()
Е и аз харесвах момче,което има гадже...преди нямаше де и въобще не се знаимавам,защото е ясно,че нямах шансове![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...