.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Херпеси...

Hybrid View

Супер фен Аватара на Korrnyy

Херпеси...

Някой има ли проблем с херпесите?Излизат ми почти всеки месец! Искам да отида на лекар да ми направят изследвания, но не знам какьв лекар трябва да посетя! Кожен или...?Родителите ми в момента не са в София.Да ги изчакам ли да се варнат или да отида сама?Всмисал трябва ли да са с мен за подписи за изследвания или няма нужда?
    10х предварително

Град
    София
    Мда, отиди на кожен лекар..

Град
    sofiq o.k
    оф тва е мн гадно хубаво 4е аз нямам
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Цитирай Първоначално написано от kocko
    оф тва е мн гадно хубаво 4е аз нямам
    Да Не ти го пожелавам.Четох из други форуми, че сьществуват херпесни вируси и трябва да се лекуват с някакви процедури и лекарства.Аз сьм ползвала какви ли не мазила ама...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Офффф да ужасно е тва нещо , МРАЗЯ го , постоянно ми излизат и на мен разнио такива грозни гнусни мехурчета по устата...
    Чела съм някъде обаче , че веднъж ако ти влезе в организма тоя вирус , не може да излезе , просто си стои там и чака удобен момент да ти падне имунната система и пак да се появи. Вероятно може да се подтисне някак , но не можем да го спрем Да мазала съм се с какви ли не мазила , и някои от тях наистина съкращават периода през който се развива херпеса и изсъхва по-бързо , нооо май не може да се предотврати.
    Пак казвам , само съм чела така , трябва да се пита лекар най-вероятно , за по-сигурна информация.

hottie
    Guest
    Имаш ли херпес си носиш това със себе си, доколкото знам. Появавя се когато ти отслабне имунната система, но най-добре се консултирай с лекар и пий повечко витамини

Мерси!На лекар скоро ще отида
    Попринцип ям много ама наистина много плодове!Също така пия и други витамини като Изостар и Центрум и подобни защото спортувам

mi az sum 4uvala 4e ne zavisi ot higiena ili razni drugi takiva. vednuj zarazi6 li se to si ostava i se poqvqva periodi4no. ne6to kato virus ama se hva6ta samo ako se celuva6 s nqkoi koito ima herpes to4no v tozi moment ina4e ne se burka. vurvi na lekar tam 6te ti kajat s to4nost kakvo e i kak e
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мерси много.Някой знае ли някакво лекарство или мазило, което поне да ускори темпото на изчезване?

на мен ми излизат от притеснение,от ядове.Най-бързо се оправят с паста за зъби...и също имаше едно на Рефан за ранички и от него минават супер бързо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си