- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Блондор?????
Искам да си изруся космите на ръцете, защото кожата ми е много светла и се виждат. И една приятелка ми каза с блондор или кислородна вода. Обаче аз съм чувала, че като ги изруся и ще станат по-дълги, вярно ли е ? И ако да, има ли нещо друго с което мога да ги изсветля, но да не порастват.Мерси предварително.
ne nqma da ti stanat po dylgi az minaloto lqto si gi izrysqwah .. ama sega otid0h na kola maska sporem men ako i otide6 nqma da sgre6i6:P
mnogo li boli i mnogo kosmi li ima6e ?Първоначално написано от zahar4et0o0
това с блондора не е най-удачната идея. Най-много да не уцелиш пропорцията и да станат оранжеви. Най-добрия вариант е кола-маска, не боли толкова на ръцете колкото и много косми да имаш.
има вече подобни теми..потърси тука и ще видиш...
just shut your mug and read my lips..we are just kids..
В аптеките и/или козметичните магазини има разни кремове,която са специално направени да да изсветляват космите по тялото.Питайте.
Аз редовно си изрусявам космите по ръцете с Блондор. За мен е най лесното решение , защото не искам да ги махам (боли ме с кола маска) И като са светлички не се забелязват толкова и съм доволна. само не ви препоръчвам да си го слагате на косата
![]()
По - добре си ги махни. Аз пробвах с кола маска и довърших с епилатор и болката беше търпима. После се появават едни подутини, които леко сърбят но се махат до 1 час.![]()
Не, няма да пораснат повече, не си променят структурата след изрусяване.Но мислейки си логично се чудя дали след като ги изрусиш и после хванеш тен, няма ли да се набиват повече на очи тези косъмчета.Ако няма да се излагаш на слънце и си със светла кожа-да, Блондор е решение, но много ще щипе и е възможно да се обринеш.Неприятно е, но зависи от кожата и блондора.Лентичките кола-маска на Вийт и подобни също са решение, но според мен след това при поникванто се получава много кофти =(
Успех!
Regards,