.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Няма да издържи

оф...кво да ви кажа
    Аз съм на 15г. и вмомента излизам с момче на 18.Вече към десетина пъти сме излизали много готино си изкарвам когато съм с него и той ме викаше на излет на басейн и т.н само че аз понеже съм наистина много неопитна в тези неща и просто казвах НЕ още като чуя за нещо такова пък и нещо ме спираше нз какво.Момчето се държи супер,но аз просто защото нашите все ми говорят тука било опасно там било опасно и аз вече имам едно наум затова все отказвах.Отношенията ми с него са все едно ми е гадже,но той никога досега не е говорил за това.Вчера обаче ми каза директно че иска да ходим,но е много объркан и много неща го спират.Аз съм била наистина много готино момиче и някакви такива само че съм била прекалено срамежлива трябвало да се отпускам повече и стана дума за това че аз никъде не отидох с него ( смисъл излети и т.н) и щяло да му е кофти ако приятелите му си водя приятелките,а аз не мога да ида и така,но пък искал да е с мене обаче не знае дали ще издържи така и не искал да тръгне с мене и след седмица да се откаже защото не съм го заслужавала.
    На мен ми стана супер кофти още повече че той е много вещ в тези неща а на мен това ми се случва за пръв път и просто се чувствам смешна пред него понякога.направо не знам какво да правя.После той ме попута какво чувствам аз и аз казах че от всички момчета които съм била влюбена той е най - свестния и наистина ще е жалко ако нищо не с еполучи и му казах той да реши какво да прави....
    Сега си мисля че сигурно ще се откаже да се занимава с мене вече

Ако отидеш с него на излет няма да умреш

Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Точно! Нищо няма да ти стане ,а и щом казваш ,че е свестен..
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами отиди с него... човека е прав ... Нищо не губиш... само печелиш

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Може да му споделиш това, от което се страхуваш Пък и излез някъде с него, едва ли момчето яде хора Когато излезете кажи ти къде искаш да сте, отидете на място, което ти е познато и на което се чувстваш спокойна
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

От всички, в които си била влюбена?
    Та ти си на 15, колко пъти си се влюбвала..

И какво ти пречи да идеш с него на басейн, на разходка някъде и т.н.
    Как така "той е вещ в тези неща".. те нямат голяма философия.
    Наистина разсъждаваш доста детски, нищо чудно това да е главната причина поради която се колебае.

Отпусни се наистина.Не се притеснявай толкова, за такива дребни неща.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

То ебаси, да имаш приятелка и тя да е страх да излизате на вън хахахха

Цитирай Първоначално написано от SpunkRansom
    Точно! Нищо няма да ти стане ,а и щом казваш ,че е свестен..

Град
    kazanlak
    vsqko ne6to koeto ni e za parvi pat e malko ili mnogo stra6no,nqma ot kakvo da se pla6i6i,6te vidi6 polse vseki den 6te iska6 da izlizate
    Живота не се мери с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъха ни!!! (sun)
    http://kachi-snimka.info/images/bwy1246866507w.jpg

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Може да му споделиш това, от което се страхуваш Пък и излез някъде с него, едва ли момчето яде хора Когато излезете кажи ти къде искаш да сте, отидете на място, което ти е познато и на което се чувстваш спокойна
    Добър съвет !
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

опитай ако бягаш от него нищо няма да постигнеш... излез с него... пак и водата не хапе, и идеята с басейна е много добра... излета също е добра идея... опитай... прави това което ти казва сърцето, но и мисли, защото любовта е сляпа...

Иди с него, но винаги си имай едно на ум... И още нещо да ти кажа няма такова нещо като "вещ в нещата"

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    То ебаси, да имаш приятелка и тя да е страх да излизате на вън хахахха
    то4но тва й е проблема,моя съвет към авторката отпусни се,излез с него,ни6о не ти коства,то,как 4овека да не се откаже,като ти постоянно го отрязва6,давай по смело
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

страх те е от него лии :X излез с него нищо няма да ти стане..може да се получи нещо между вас

Ще се поотпуснеш, като ходиш насам натам с него , До 2 месеца няма да можеш да се познаеш, отдай се на желанието.

Град
    Around... :)
    Не се притеснявай , отиди на излета, забавлявай се, кво ще му мислиш толкова, поотпусни се, прави си кефа (без глупости разбира се ).

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    +1123123

В една връзка трябват да се правят компромиси, а когато обичаш някой, става така че ти се налага да изневеряваш и на себе си, заради него. Не знам дали го обичаш, но няма да е лошо да направиш някои компромиси или да не обръщаш внимание на страха. Просто на теб ще ти е гадно и на него също. Нищо чудно да те обеждава, обеждава и накрая да му писне, въпреки, че и той трябва да се съобръзява с желанията и страховете ти.
    Ще ти дам един съвет - възползвай се колкото можеш от това, което ти се предлага в живота и изживявай до край всяка емоция. Аз го правя и не съжелявам. Успех!
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Другият път, когато те попита не му отказвай...Отиди с него и ще видиш колко хубаво ще си изкарате Даже може и ти да му предложиш да отидете някъде, защо не ?
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Не се притеснявай , отиди на излета, забавлявай се, кво ще му мислиш толкова, поотпусни се, прави си кефа (без глупости разбира се ).
    =D>

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не бива да те е страх или да се срамуваш.Рано или късно ще ти се наложи да излезеш момче.А и щом момчето е добро,какво те спира.Е,избора все пак си е твой.Избирай-стой си у вас и излизай само с приятелки,или хващай младежа,да не ти го вземе някой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си