- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с 28 годишен?
Стига бекаква връзка ще е това? Тя е на 14, а той на 28
Тоя трябва да е някой с болен мозак,че да се занимава с малки момиченца.Няма ли момичета на неговата възраст ?!Педофили колкото искаш....
![]()
Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!
Е,какво пък толкова?Нали знаеш култовия лаф "Връзката ни е чисто сексуална-на тази основа ще градим останалото..."Първоначално написано от amatorium
![]()
ДАААААААААААААААААААА!!!!!!!! !!
Това си е чиста педофилия 28 годишен с 14 годишен Мале мила![]()
![]()
![]()
![]()
В чата е пълно с такива дето хич не им пука на колко си годинки Но има и такива лапетии дет им се връзват
![]()
Хаххахах боже колко сте тесногръди.Е какво като има връзка с 28 годишен.Общия случай си е чист педофил но не винаги е обш случай.Една приятелка преди 4-5 години когато беше на 14 или на 15 не съм сигурен имаше връзка с мъж на 30 години и то не каква да е връзка а година и нещо.при което и двамата се обичаха само че майка й разбра и нещата станаха кофти ..
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
извратено е !Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
offline forever!
Първоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
![]()
![]()
![]()
най-точно казано
Какво толкова може да ти даде този чичко ? Плюшени играчки ?!?
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SlYn4iCe
![]()
добре казано
![]()
It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...
+1 !!! точно така тряя да е пък и немисля че на 14 год. момичето тряя да прави секс... вечеПървоначално написано от bebe7o
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
normalno za malkite kyrvi i neiniq сутенъorПървоначално написано от boriana_borislavova
sa6nost az sam na 16 i me svalq6e edin na 28 ve4e 29 i ni6to nestana ,za6toto nevijdam kvo o6to imam s takav za kakvo buhme si govorili i za kakvo 6te my e momi4e ,koeto ne e mnogo opitno v sexsa,prosto my otkazax.
ми то таз девойка трябва да е мноо зле с главата че да се фане с 27-28 годишен ама кво да се прави историята познава и по фрапиращи случай
само ако може ка кажеш таз девойка като го заведе у тях да го запознава с техните ква ли ще е реакцията предполагам бащата на девойката ще проведе една бърза операция ШОК и УЖАС![]()
луд умора няма само се поти
ahh maiko est 4e e NENORMALNO abe momi4e osaznai se ti si edva na 14 godini dori ti e rano za sex a kakvo ostava s 2 pati po-golqm ot teb poslu6ai me kazvam go za tvoe dobro trqbva parviq ti pat da e s mom4eto koeto obi4a6 istinski i si gotova za tovaa ne s nkaf maj det predpolagam e s teb samo za da go napravite
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ми според мен не е нормално!!! Тоз 28 годишния е твърде младичък за една "зряла" 14 годишна "дама"!!!![]()
инфлацияПървоначално написано от koro
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
по принцип не,но всякакви ги има![]()
Моят приятел е на 25 а аз на 15.Обичаме се ужасно много и не е настоявал за секс,а вече сме от година и почти два месеца заедноНо наистина има и такива,които се възползват от малките момичета,защото знаят,че акъла им още е за никъде и знаят,че ще им се вържат.За това се захващат с по-малки от тях.И наистина такива мъже са подсъдими,а пък за момичетата....трябва да разсъждават правилно,ама на тая възраст това трудно става,за това смятам,че мъжете(по-точно педофилите) са по-виновни.
![]()
Ami mnogo hubavi neshta zapochvat s chisto seualna vruzka. Osven tova ako momicheto e po-sexualno i si pada po sexa normalno, che shte iska da se razviva. Lesno e da se sudi ot strani, no ne mislq che na sveta ima neshto nenormalno stiga da e po vzaimno suglasie. Ne moje vsichki da sa ednakvi. Nikoga nqma da e taka.Първоначално написано от Ephemeral
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
na 14 godini zapo4nali da si vnu6avat 4e sa vlubeni i sami si suzdavat problemite i se postavqt v1v "filmi" kakto kazvat![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ненормалното е, че си достатъчно голяма да говориш за и вероятно да правиш секс, но не знаеш да пишеш на родния си език.Първоначално написано от sexyto_947
ПП Престанете вече с тия безсмислени теми, какво очаквате, че ще чуете? Според теб нормално ли е ? Според мен и 18 е ненормално. Айде със здраве
Don't worry, be happy!
Ако питаш дали е нормално - не, не е нормално! Ако питаш дали такава връзка може да съществува - да,може!Връзка между двама души винаги може да има независимо на колко години си, съвсем друг е въпроса тази връзка има ли бъдеще и кой какво иска от нея.
umestno li e da se zasmeq ili da go otloja ?!?Първоначално написано от boriana_borislavova
A.D.I.D.A.S.
Колкото и странно да ти изглежда съществува дума като инфлация, може би някой ден ще разбереш и какво означава.Първоначално написано от bloodranger
Oбаче първо трябва да се погрижиш за неотложните неща, така че, ако не си правил секс, веднага се отърви от девствеността си!
(както можете да прочетете в някои теми)
Don't worry, be happy!
На 28 години вече трябва да мисли за семейство според мен, а тя на 14 - за футболиста на гимназията!![]()