.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Стига бе каква връзка ще е това? Тя е на 14, а той на 28 Тоя трябва да е някой с болен мозак,че да се занимава с малки момиченца.Няма ли момичета на неговата възраст ?!Педофили колкото искаш....
    Ne E tOlKovA LosHo,aKo ZaGubiSh NeShtO bEz KoeTo sI mIsLil,cHe nE mOjEsH dA jIvEesH..pO-loShO E dA Go NaMerIsH OtNovo I dA UsTaNoviSh,cHe To vEchE Ne Ti tRqBvA!

Град
    Амстердам
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami za sex nqma losho ako e reshila da se probva s po-zrqlo, no za vruzka neznam kakva vruzka biha imali prosto... osven sexualna
    Е,какво пък толкова?Нали знаеш култовия лаф "Връзката ни е чисто сексуална-на тази основа ще градим останалото..."

ДАААААААААААААААААААА!!!!!!!! !!

Това си е чиста педофилия 28 годишен с 14 годишен Мале мила В чата е пълно с такива дето хич не им пука на колко си годинки Но има и такива лапетии дет им се връзват

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    Хаххахах боже колко сте тесногръди.Е какво като има връзка с 28 годишен.Общия случай си е чист педофил но не винаги е обш случай.Една приятелка преди 4-5 години когато беше на 14 или на 15 не съм сигурен имаше връзка с мъж на 30 години и то не каква да е връзка а година и нещо.при което и двамата се обичаха само че майка й разбра и нещата станаха кофти ..
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    ненормално е
    извратено е !
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Цитирай Първоначално написано от sexyto_947
    E какво му е толкова ненурмалното немога да разбера, ако има чувства и любов всичко е възможно
    по-скоро "да има КУРВЕ и ПЕДОФИЛ всичко е възможно"
    най-точно казано
    Какво толкова може да ти даде този чичко ? Плюшени играчки ?!?

Цитирай Първоначално написано от SlYn4iCe
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    E какво му е толкова ненурмалното немога да разбера, ако има чувства и любов всичко е възможно
    по-скоро "да има КУРВЕ и ПЕДОФИЛ всичко е възможно"
    най-точно казано
    Какво толкова може да ти даде този чичко ? Плюшени играчки ?!?
    добре казано
    It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...

Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Абе аз съм на 14... и само едно не мога да разбера у връстничките си... кажете ми моля ви... какво толкова харесвате у тея 28-30 годишни... толкова ли не можете да си намерите някое хубаво момче на нашата възраст... а те са толкова много.. голяма гъзария, голямо нещо.... и после са обиждате и са цупите когато човек ви каже че сте курви и т.н.... едно нормално момиче не би го направило... и ест че не е нормално..
    +1 !!! точно така тряя да е пък и немисля че на 14 год. момичето тряя да прави секс... вече
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Re: Секс с 28 годишен?

Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    normalnoli e 14 godi6no momi4e da ima vraska s 28 godi6en i da pravqt sex ?

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
    normalno za malkite kyrvi i neiniq сутенъor
    sa6nost az sam na 16 i me svalq6e edin na 28 ve4e 29 i ni6to nestana ,za6toto nevijdam kvo o6to imam s takav za kakvo buhme si govorili i za kakvo 6te my e momi4e ,koeto ne e mnogo opitno v sexsa,prosto my otkazax.

Град
    София
    ми то таз девойка трябва да е мноо зле с главата че да се фане с 27-28 годишен ама кво да се прави историята познава и по фрапиращи случай

само ако може ка кажеш таз девойка като го заведе у тях да го запознава с техните ква ли ще е реакцията предполагам бащата на девойката ще проведе една бърза операция ШОК и УЖАС
    луд умора няма само се поти

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ahh maiko est 4e e NENORMALNO abe momi4e osaznai se ti si edva na 14 godini dori ti e rano za sex a kakvo ostava s 2 pati po-golqm ot teb poslu6ai me kazvam go za tvoe dobro trqbva parviq ti pat da e s mom4eto koeto obi4a6 istinski i si gotova za tova a ne s nkaf maj det predpolagam e s teb samo za da go napravite
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Ми според мен не е нормално!!! Тоз 28 годишния е твърде младичък за една "зряла" 14 годишна "дама"!!!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от koro
    интересно за какво си говорят, единия говори за инфлацията яя тя му говори за интригите си в училище и нима двамата се изслушват с цялото внимание.

14 годишно момиче много знае какво да прави в леглото и едва ли на него ще ми е интересно, па знам може да има таланти, надарени с познания по сексуалните изживявания
    инфлация
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

abe ne e ot nai normalnite neshta na sveta

Guest
    по принцип не,но всякакви ги има

Моят приятел е на 25 а аз на 15.Обичаме се ужасно много и не е настоявал за секс,а вече сме от година и почти два месеца заедно Но наистина има и такива,които се възползват от малките момичета,защото знаят,че акъла им още е за никъде и знаят,че ще им се вържат.За това се захващат с по-малки от тях.И наистина такива мъже са подсъдими,а пък за момичетата....трябва да разсъждават правилно,ама на тая възраст това трудно става,за това смятам,че мъжете(по-точно педофилите) са по-виновни.

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Ephemeral
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami za sex nqma losho ako e reshila da se probva s po-zrqlo, no za vruzka neznam kakva vruzka biha imali prosto... osven sexualna
    Е,какво пък толкова?Нали знаеш култовия лаф "Връзката ни е чисто сексуална-на тази основа ще градим останалото..."
    Ami mnogo hubavi neshta zapochvat s chisto seualna vruzka. Osven tova ako momicheto e po-sexualno i si pada po sexa normalno, che shte iska da se razviva. Lesno e da se sudi ot strani, no ne mislq che na sveta ima neshto nenormalno stiga da e po vzaimno suglasie. Ne moje vsichki da sa ednakvi. Nikoga nqma da e taka.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    na 14 godini zapo4nali da si vnu6avat 4e sa vlubeni i sami si suzdavat problemite i se postavqt v1v "filmi" kakto kazvat

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Голям фен
    Ненормалното е, че си достатъчно голяма да говориш за и вероятно да правиш секс, но не знаеш да пишеш на родния си език.
    ПП Престанете вече с тия безсмислени теми, какво очаквате, че ще чуете? Според теб нормално ли е ? Според мен и 18 е ненормално. Айде със здраве
    Don't worry, be happy!

Ако питаш дали е нормално - не, не е нормално! Ако питаш дали такава връзка може да съществува - да,може!Връзка между двама души винаги може да има независимо на колко години си, съвсем друг е въпроса тази връзка има ли бъдеще и кой какво иска от нея.

Re: Секс с 28 годишен?

Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    normalnoli e 14 godi6no momi4e da ima vraska s 28 godi6en i da pravqt sex ?

Moderated by Barbie
    Моля, пишете заглавията на темите на кирилица.
    umestno li e da se zasmeq ili da go otloja ?!?
    A.D.I.D.A.S.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от koro
    интересно за какво си говорят, единия говори за инфлацията яя тя му говори за интригите си в училище и нима двамата се изслушват с цялото внимание.

14 годишно момиче много знае какво да прави в леглото и едва ли на него ще ми е интересно, па знам може да има таланти, надарени с познания по сексуалните изживявания
    инфлация
    Колкото и странно да ти изглежда съществува дума като инфлация, може би някой ден ще разбереш и какво означава. Oбаче първо трябва да се погрижиш за неотложните неща, така че, ако не си правил секс, веднага се отърви от девствеността си! (както можете да прочетете в някои теми)
    Don't worry, be happy!

На 28 години вече трябва да мисли за семейство според мен, а тя на 14 - за футболиста на гимназията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си