- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ли е
Не, не е проблем, не го мисли![]()
![]()
Робинята на Quench
не е проблем...това съм го правила,дори съм чувала за такива,които го правят по време на цикъла си и казват, че било много по-нежно и по-хубаво![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
ne e problem ama ot edna strana e gadno spored mene
Γύρνα σε μένα
Първите 2-3 дена от цикъла могат да възникнат инфекции. Точно тогава организмът на жената е податлив. Но към края вече няма такава опасност, така че ако си решила - действай. Само имай предвид, че може да си малко по-чувствителна и да се налага да го правите по-нежно![]()
...IN A MISTY VEIL, MISPLACED
WHERE CASTLES IN THE AIR WILL BE NO LONGER SEEN
AS SOMETHING OUT OF REACH...
не е проблем,ако после си вземете душче![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Имам една приятелка прави секс с гаджето си дори и през първите дни на цикъла си,чела съм че не е хубаво по време на цикъл,но също има и такива които са съгласни на секс по време на цикъл,така че избора е твой![]()
ами отново захващам тая тема..ако правя секс 1 ден преди да ми е свършило и с презерватив и той не се е скъсал,има ли някаква опасност ?
mi ne e pr a za zabremenqvane .....mi moje![]()
nqma nikakav problem![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
aa ne nishty ne prechi
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
aa ne nishty ne prechi
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
ne nikak no e predpo4itano da e s prezervativ ina4e ne e mnogo higieni4noПървоначално написано от PiNk_GiRl
+ 1Първоначално написано от beb4eto0o
![]()
dori po vreme na cikul ne e koi znae kuv problem nqkoi momi4eta daje po im haresva dokato sa v cikul da go pravqtПървоначално написано от PiNk_GiRl
![]()
xaxa az naprimer ama ne e po-priqtno seki slu4aiПървоначално написано от shady^baby
ne tova ne e nikakav problem![]()
![]()