.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 197
    много си сладка ... но за какво е темата всъщност

приятеля ми ми направи забележка , че се обличам по - мъжки от него ... а това не е съвсем така ...
    I`m exactly where I`m supposed to be..

Re: Момчетата харесват ли ?

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    Имам един въпрос аз съм момиче и съм метълка демек нося ризи ,вратовръзки , кецове и т.н . Въпроса ми е момчетата харесват ли такива момичета ???

А ма, кой те е излъгал че си метълка ??! Ейййй какъв хал сте всичките не е истина просто...

ami .. nz dali mom4etata haresvat metalkite no.. spored men si mn sladinka i ne trea da se vliqesh ot drygite smisal ako ti kajat 4e ne gi kefish e kfo tolkova sveta ne svur6va s tqh taka 4e kakto na teb ti haresva se obli4ai no mislq 4e edin metal bi si haresal momi4e metalka ot kolkoto 4algarka no tfa si ima svoite podrobnosti no ina4e si si mn sladinkaa :P:P:P

no ne vsi4ko opira do myzikata zavisi i ot 4oveka

Ало GolDeen само да вметна , че слушам повечето групи които и ти слушаш а може и д аима такива за които да не си чувал ... от Iron Maden , Metallica , Stone sour , Queen , Staind , Red Hot , Roxette , Avril , Amy lee , White snake , Kiss , SCORPIONS , H.I.M , Deep Purple до P.O.D , Nonpoint и P.I.F

Пропуснах Tokio Hotel и Hoobastank ... като се сетя ще допълвам

Disturbed , Slipknot , Linkin Park (ама тях неее ) , ТОТО , G'n'R , Nickelback ...

Tokio Hotel xaxaxa XAXAXAXAXa

Естествено, че това с кой ще ходиш и кои ще са приятелите ти не зависи единствено и само от стила, но все пак ви обединява нещо общо, може да е само плюс. Ама как се "носиш" не би трябвало да има особено голямо значение. А този стил специално не е метъл който показваш по снимките. Особено черепите - доста са се комерсиализирали с последно време. Всичко носи черепи - хибриди между фешън и емо. Напълно се разминават всякакви представи за стил и индивидуалонст - по скоро колония. Така че не се опитвай да се впишеш в точната дефиниция на някакъв стил. Щото има и много върли метълчета, които слушат Avril Lavigne, Good Charlotte и т.н.. Просто обличай това, което ти харесва и се старай да запазиш това което искаш да си, а не това което другите искат да си.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    za6to ne ;] v1preki 4e taq maniq na mom4etata da xodqt v rozovo i 4erni gerdani i neznam si o6te ko moje da e red na momi4etata da maxnat tok4etata i 4ervilooto
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Никои не имитирам и по тази причина хората не мислят , че слушам метъл ... Просто метъла е моята музика ... ободрява ме и ме кара да се чувствам щастлива ... не някфи мазни чалгии ...

Град
    Pleven d'gee
    По принцип металките са ми супер противни(по мой наблюдения,не целя да обидя някои ),но в твоя случай с радост бих нарпаил изклучение
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Мс много ... оценявам жеста

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Има ли значение дали си метълка, пънкарка и т.н. ? Въпроса е да не си чалгаджийка
    Таа... няма значение ква си според мен...
    А ма, кой те е излъгал че си метълка ??! Ейййй какъв хал сте всичките не е истина просто... Razz
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

разбира се ,че има момчета които си падат по такива момичета като теб пък и не мисля,че най-важно е облеклото :P

Just laying on the beach and having fun...

az sam na 13 i ot skoro sam metalka ama tiq ne moa gi razkaran fe e gati lepkite t1i 4e spox te sami 6i dodat i da si zn metalite i emotata sa nai sexi

Пропуснах Tokio Hotel и Hoobastank ... като се сетя ще допълвам

Извинявай, наистина помислих че не си метълка, но няма метъл който да не слуша Tokio Hotel - > RESPECT !!!

Цитирай Първоначално написано от sw3e7_baby
    az sam na 13 i ot skoro sam metalka ama tiq ne moa gi razkaran fe e gati lepkite t1i 4e spox te sami 6i dodat i da si zn metalite i emotata sa nai sexi
    Хаха... Май и тебе някой те е излъгал. Щом съдиш по sexyness-а, смятааай. xD Айде кажи и ти, че слушаш Тоалетна Хартия... пардон, Токио Хотел и да си правим изводите.

ся ти несхто базикаш ли се с мене или кфо >>>?

ся ти несхто базикаш ли се с мене или кфо >>>?
    Аз ? Да се бъзикам ? Никога... може би някой път казвам ГгГГгГГГГГГГгГГотини шеги, но никога не се бъзикам! (knd)

най - вече котини :P

ей ше ти еба путката майна! мухло
    eat bawlz or shit of steel

"ся ти несхто базикаш ли се с мене или кфо >>>?"

Да не започна аз ?!

Цитирай Първоначално написано от Bawlz Of Steel