- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата харесват ли ?
Я па носим скъсани дънки, мръсни и неизгладени блузи и маратонки без подметки... мене кефят ли ми се момчетата?![]()
еlsy![]()
1+Първоначално написано от AFT
Ще добавя ,4е металите не носят ризки и кецове ,а тениски с надписи на Metalica , KORN и кобинки .Така като те гледам ни метал ,ни 4алга ,никав по особен ,,Style'' nqma6 !!!
![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
Никва не съмПървоначално написано от slivaka
Тва беше на бъзик, нали се сеш'
![]()
еlsy![]()
блаааПървоначално написано от Cookie_
ТН съкват яко
Първоначално написано от nicolepcd
Е притиснаха те да кажеш че е базик.. когато кажеш че е базик то никакъв базик не е... ама то и без това не струваше така че се тая.
Омг, ама ти си една метълкаааа...Че чак си се загрижила дали не си прекалено 'харт'
А мен ми е интересно.. как се облича 'гаджето' ти щом бяла ризка и дънчици му се виждат много мъжки
?
Токио Хотел![]()
![]()
![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
m na mene tfa mi e problema....4algar e !
не всеки се ражда с мустациПървоначално написано от GolDeeN
mn golqm pri tf a... ama pak e hubaaaaaaf ........ mnogyПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Тва дет ми го описа си е по скоро поп-пънк, не метъл...ама нищо, и така е яко, се по добре от чалагарка...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Първоначално написано от Phenomenon
Не е поп пънк!! Д*баааааааааааааа защо никой от тоя форум не е наясно със стиловете...ии общо взето никой нищо не разбира от музикааааа!! Тея групи дет ги е изброила..повечето са hard rock, а аврил и онея другите са стил- пълен shit! Ррррррр
охх избуших вече![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Та значи да разбирам че пишлеметата- роми, /които върят из улицата с усилен телефон на някоя мазна чалгия, като например онова прасе Азис / и са облечени с тишърти от Линкин парк.. Еванесънс.. Айрън Мейдън та дори и до Кенибъл корпс са метъли.. УауууПървоначално написано от slivaka
..злетаци ..
НЕ ДРЕХИТЕ ТЕ ПРАВЯТ МЕТЪЛ!!! НЕ КАК ЩЕ СЕ ДЪРЖИШ ИЛИ КЪВ РЕЧНИК ЩЕ ИЗПОЛЗВАШ!!!
апф.. изпуснете парата и тва емо измислило темата да ходи да се
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от Cookie_
Как, по дяволите, смееш да слагаш тъпата Аврил и Amy Lee до Queen, Red Hot Chili Peppers, Metallica ?!?!??!?!!??!?!?!??!!? Ти тъпа ли си или да?
slivaka, не пиши такива глупости около коментарите ми, някой може да помисли, че сме на едно мнение.