- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата харесват ли ?
xhhxha abe golqma sladurana si , v purviq moment kato kaza metylka i si predstavih 4eren grim kato Marylin Manson,verigi,kojeni kaishi okolo vrata , teniski s 4erepi i t.n.(nishto protiv tezi hora)
..... a p1k ina4e ako ochakvash da te haresa nqkoe "fesnynche" ... emi symnqvam se...prosto nqma da si negov tip...ama inache da ne ti puka vyobshte,za vseki vlak si ima pytnici
![]()
Пука им на тях.Щом става за ебане-всичко и е хубаво.
Първоначално написано от Cookie_
Aз лично да, но всеки си има собствен вкус..![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Cookie_
не , ужасно смешно е като подражаваш на някой![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Нз всички казаха, че те харесват ..НО аз не те .
Виж учи се от кака ти XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX и ще сполучиш![]()
The Spark
xaxaxa 4algarche kato men :P eee che shto da e problem toi si puska na kameliq nqkoq pesen (primerno) a ti v tova vreme v edna i sushta staq puskash nqkoe qko drane shte se poluchi mn dobra kombinaciqПървоначално написано от Cookie_
sq seriozno shto da ima problem?
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Уау, аз кецовете ги намирам за най-метълското облекло.
Ми начина на обличане си е твой избор, ако на някой не му харесва прав му път.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
това не критерии да пик на ЛС и 6ти кажа.
hey LovePoisoned
az sam slu6ala 2 pesni na tokio hotel ama ina4e sa pe*erasi ot sqkadetai 4e ne mi razpraqi na mene kolko bili qki ae begai
ti qvno si nekaf zabil 6tom ne si vijdal emo boy fe q si ************
ae da ne prodaljavam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе моме... Сама го каза, че дрехите не правят човека... А по твоята логика аз може би съм по-голяма метълка от теб, защото освен ризи (черни на всичкото отгоре), черепи и кецове, нося широки панталони, кожено яке и преобладаващите цветове в гардероба ми са тъмни (или направо черни ги сложи), а понякога ми щуква и да сложа тениска на група.А пък ако някой те съди само по начина на обличане... прав му път! Има си една много правилна поговорка "По дрехите посрещат, по ума изпращат". Може да си облечен много лъскаво и да си мърляч и грубиян, може да си с обикновени дрешки, но да са чисти, добре изгладени, а ти да се държиш възпитано и мило.
Всъщност... ако мисленето ти е като на истинска метълка, тогава едва ли щеше да ти пука от хорското мнение за теб. Аман от лапешки истории...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
обличаш се гадно, не си и грам метълка, слушаш гадна музика, пишеш по гаден начин и се мислиш за различна.
такива като тебе с лопата да ги ринеш![]()
алелуя.
Вземи първо научи какво е метъл...Slipknot,Iron Maiden,Metallica...ok,метъл са.Ама тва Avril,Hoobastank,Tokio Hotel ако са метъл....За LP да не говорим.Карай,като пренебрегнем факта,че не си метълка иначе си сладка и гаджето ти ще направи грешка ако те зареже![]()
Такам... веднъж и аз да напиша нещо по тематаНе виждам какво значение има дали носиш вратовръзки, ризи, дънки, спортни екипи, къси поли, дълги рокли или пижами ако щеш... Ако някой те хареса само по стила ти на обличане, тогава ти гарантирам, че 100% няма да се задържите кой знае колко... Има много различни както характери, така и вкусове... На един може да му допада тоя стил, на друг - не! И не виждам защо трябва музиката да играе такава роля в начина ви на обличане... Не знам, правете и мислете както си искате...
Права си и точно заради това и аз му се чудя ... !Първоначално написано от nicolepcd
I`m exactly where I`m supposed to be..
Ми облеклото ти определено не ми харесва.Но ако ти си готина и успея да го видя въпреки безвкусния ти стил обличане и си паснем като характер бих се радвал да бъдем заедно.Обаче ако сме заедно не бих допуснал аз да ходя нормално облечен или тузарски и с мен да мъкна "метълка".Не съм "чалга бог",въпреки че вися понякога по клубовете,понякога се кефя дори и без да съм пиян,дори не пия често вече.Да,аз съм рапър,но не си избирам момичетата по дрехите и стила им,всъщност и на мен не винаги ми личи ,че съм рапър.Мнението ми е,че няма нужда от етикети.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Защо не... има момичета металки.... pfff... с думи немогат да се опишат..![]()
Ама аз съм момиче !![]()
![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..