- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата харесват ли ?
Първо държа да изкажа мнението си, че по почти нищо не си личи да си металистка, и че в Hoobastank i Nickelback има толкова метъл колкото в Лили Иванова - не че не са им хубави песните напротив .. просто не смесвай нещата. А за приятеля ти щом ти е казал така.. ми говори с него какъв е смисъла да пускаш тема дали останалите харесват металистки .. Тва няма да промени мнението на гаджето ти, а ако не се лъжа тебе именно неговото мнение те вълнува - тва все едно да пусна тема "Приличам на металистка, нося вериги слушам яко метал и тате ми каза, че ще ме одере като катерица щот не му харесва как се разнасям .." ми като има проблем с визията ти говориш с него убеждаваш го, че така се чувстваш добре дрън дрън ако не му изнася да хваща пътя се пак не дрехите правят човека ..ако за него днес дрехите са проблема утре като дойде някой наистина сериозен .. за къде сте ?
Истината е, че си поредната тъпа зарибена кофа, която се мисли за нещо, което не е.
Повръща ми се от вас
Мое духате 'сички
Аууу..страшна си...метълка отвсякъде..
Особено кецовете..Боже..тях ги носят само метълите..уауу...
А Токио Хотел..еее..те са най-великата метъл група на всички времена..тези,които слушат Мейдън,Металика и т.н. са яко заблудени,нали така?
Нека не забравяме детското ти мислене..не ти давам повече от 14..
Ще пораснеш и надявам се,ще се отракаш..
Не знам дали осъзнаваш колко е жалко да пускаш такава тема..чак ме напуши смях като я отворих..
Да не говорим,че поне като си казала МЕТЪЛКА..наистина да приличаше на такава..
Моля ти се,стига си се излагала..и правилно както каза някой преди мен "такива като теб с лопата да ги ринеш.."
Влез в някоя дискотека като Амор в София (тя е всеизвестна боже..) и попитай някой от всичките метъли като теб,куфеещи на Преслава..дали ти се кефят.
мНоу УсПеХчИиИИИтАааАа@ааАа![]()
![]()
Та от цялата история само не разбрах ква метълка си
Аз пък съм емо и ям картон. Мене кефят ли ми се пичагите ?
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ако не беше казала че си матълка изобщо не бих те погледнал на улицата-не че си грозна, просто ако ще изразяваш някакъв стил опр трябва да е по-явно![]()
НЕ. Кецове съкс. Друго си е с някакъв нормален ток. То тфа кво се води. Аврил Лавин стайл. Друго наръка е,че момичетата на моята възраст вече се държат като жени и не носят кецове.
OMFG, най-важното за тебе е кой във какви дрехи се облича ли!?, аз лично притенций към момичето и неговите дрехи нямам имам притенций във момичето отвътре!![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
Да, момчетата харесват метълки, но повечето (истинските) не понасят пози като теб.
btw не си голяма красавица.
Мене пък метълките ма радват .
ми не аз го имам за секси макар че нямам определен стил на обличане според музиката която слушам
Имам приятели, който харесват метълки, само че такива, който не са фейк.Първоначално написано от KillSwitchEngage
Аз лично не си падам по метълки и ме е яд да видя хубаво момиче да се облича така мое мнение![]()
Точно това имах предвид.Първоначално написано от Pliok0019
KillSwitchEngage, и аз не съм голям фен на кецовете, ама през лятото с кубинки не е особено приятно...
ПП.Абе, тука половината сте с тоя гаден скейтърски аватар, объркващо е, баси![]()
И кои групи слушаш викаш ....
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Чувствам се засегнат от това ти изказване. Като върл метъл мога да отбележа,че нямам нито една черна дреха.
И к'во ако не харесваме ? ще се промениш ли ? .... моят съвет е да бъдеш такава каквато си ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Mislq che ako nqkoi te haresva nqma da go interesuva kakvo slushash ili kak se oblichash...vajnoto e da si dopadnete po hareakter i da se razbiratee !![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Те от тия половината са rock, не metal, а някои мдаже и rock не са ма нейсе.Първоначално написано от Cookie_
Иначе, има значение какво слушаш, само ако го натрапваш на другите. Мога да излизам с чалгарка, ма ако тръгне да ми къса нервите, няма да я бъде.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Момоичето което харесвам харесва рок и носеше ризи и вратовризки,но тяхните й забранихаПървоначално написано от Cookie_
. Много харесвам такъв тип момичета.
![]()
Гаджето ти е гейПървоначално написано от Cookie_
![]()
Кой харесва "Фат емо" то от на w0sh сигнатуре-а?
The Spark
Аз си го харесвам.Първоначално написано от 5StaR
osven i ako toi ne e metal,mislq,4e nqma6 6ans![]()