.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 197

Град
    The Land Of The Doomed
    Първо държа да изкажа мнението си, че по почти нищо не си личи да си металистка, и че в Hoobastank i Nickelback има толкова метъл колкото в Лили Иванова - не че не са им хубави песните напротив .. просто не смесвай нещата. А за приятеля ти щом ти е казал така.. ми говори с него какъв е смисъла да пускаш тема дали останалите харесват металистки .. Тва няма да промени мнението на гаджето ти, а ако не се лъжа тебе именно неговото мнение те вълнува - тва все едно да пусна тема "Приличам на металистка, нося вериги слушам яко метал и тате ми каза, че ще ме одере като катерица щот не му харесва как се разнасям .." ми като има проблем с визията ти говориш с него убеждаваш го, че така се чувстваш добре дрън дрън ако не му изнася да хваща пътя се пак не дрехите правят човека ..ако за него днес дрехите са проблема утре като дойде някой наистина сериозен .. за къде сте ?

Истината е, че си поредната тъпа зарибена кофа, която се мисли за нещо, което не е.

Повръща ми се от вас
    Мое духате 'сички

Град
    София'с мини село - Подуене ;)
    Аууу..страшна си...метълка отвсякъде..
    Особено кецовете..Боже..тях ги носят само метълите..уауу...
    А Токио Хотел..еее..те са най-великата метъл група на всички времена..тези,които слушат Мейдън,Металика и т.н. са яко заблудени,нали така?
    Нека не забравяме детското ти мислене..не ти давам повече от 14..
    Ще пораснеш и надявам се,ще се отракаш..
    Не знам дали осъзнаваш колко е жалко да пускаш такава тема..чак ме напуши смях като я отворих..
    Да не говорим,че поне като си казала МЕТЪЛКА..наистина да приличаше на такава..
    Моля ти се,стига си се излагала..и правилно както каза някой преди мен "такива като теб с лопата да ги ринеш.."
    Влез в някоя дискотека като Амор в София (тя е всеизвестна боже..) и попитай някой от всичките метъли като теб,куфеещи на Преслава..дали ти се кефят.
    мНоу УсПеХчИиИИИтАааАа@ааАа

Та от цялата история само не разбрах ква метълка си

Град
    Видин
    Аз пък съм емо и ям картон. Мене кефят ли ми се пичагите ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Ако не беше казала че си матълка изобщо не бих те погледнал на улицата-не че си грозна, просто ако ще изразяваш някакъв стил опр трябва да е по-явно

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    НЕ. Кецове съкс. Друго си е с някакъв нормален ток. То тфа кво се води. Аврил Лавин стайл. Друго наръка е,че момичетата на моята възраст вече се държат като жени и не носят кецове.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Re: Момчетата харесват ли ?

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    Имам един въпрос аз съм момиче и съм метълка демек нося ризи ,вратовръзки , кецове и т.н . Въпроса ми е момчетата харесват ли такива момичета ???
    оХ момчета каквито искаш има.Едни харесват едно,други друго,Естествено,че има такива ,които харесват метълки,но има и такива,които ги мразят.Има пък някои чалгаджии дето харесват такива момичета и така...всеки със своя вкус....

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    OMFG, най-важното за тебе е кой във какви дрехи се облича ли!?, аз лично притенций към момичето и неговите дрехи нямам имам притенций във момичето отвътре!
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да, момчетата харесват метълки, но повечето (истинските) не понасят пози като теб.

btw не си голяма красавица.

Мене пък метълките ма радват .

Голям фен Аватара на 50cent
    ми не аз го имам за секси макар че нямам определен стил на обличане според музиката която слушам

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Да, момчетата харесват метълки
    .

наиш ли кога

може да харесам момиче което слуша метъл , но да се прави на чучело.... едва ли
    Имам приятели, който харесват метълки, само че такива, който не са фейк.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Аз лично не си падам по метълки и ме е яд да видя хубаво момиче да се облича така мое мнение

.

наиш ли кога

Точно това имах предвид.

KillSwitchEngage, и аз не съм голям фен на кецовете, ама през лятото с кубинки не е особено приятно...

ПП.Абе, тука половината сте с тоя гаден скейтърски аватар, объркващо е, баси

Град
    В далечината... еййй там ;]

Ииии.....

И кои групи слушаш викаш ....
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    .

наиш ли кога

а то останаха ли хора , които слушат метъл и не се правят на гарги... малко са , и то за тях метъл е линкин парк... аиде нема нужда... и кецовете били метълски , с такова впечатление останах , че щом си носил кецове едва ли не си голям метъл , обявявам сички баскетболисти за метъли !

Чувствам се засегнат от това ти изказване. Като върл метъл мога да отбележа,че нямам нито една черна дреха.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    И к'во ако не харесваме ? ще се промениш ли ? .... моят съвет е да бъдеш такава каквато си ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Mislq che ako nqkoi te haresva nqma da go interesuva kakvo slushash ili kak se oblichash...vajnoto e da si dopadnete po hareakter i da se razbiratee !
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Ало GolDeen само да вметна , че слушам повечето групи които и ти слушаш а може и д аима такива за които да не си чувал ... от Iron Maden , Metallica , Stone sour , Queen , Staind , Red Hot , Roxette , Avril , Amy lee , White snake , Kiss , SCORPIONS , H.I.M , Deep Purple до P.O.D , Nonpoint и P.I.F
    Те от тия половината са rock, не metal, а някои мдаже и rock не са ма нейсе.

Иначе, има значение какво слушаш, само ако го натрапваш на другите. Мога да излизам с чалгарка, ма ако тръгне да ми къса нервите, няма да я бъде .

If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Re: Момчетата харесват ли ?

Имам един въпрос аз съм момиче и съм метълка демек нося ризи ,вратовръзки , кецове и т.н . Въпроса ми е момчетата харесват ли такива момичета ???
    Момоичето което харесвам харесва рок и носеше ризи и вратовризки,но тяхните й забраниха . Много харесвам такъв тип момичета.

Извинявай много , но не питам заради това ! Първо дрехите не определят дали с ичалгар , метъл , рапар и т.н. Въпросът тук е личен ... Гаджето ми намекна , че се обличам като него и , че се държа грубо ... И мисля , че това може да е причина да ме остави а аз съм луда по него ....
    Гаджето ти е гей

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Кой харесва "Фат емо" то от на w0sh сигнатуре-а?
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Кой харесва "Фат емо" то от на w0sh сигнатуре-а?
    Аз си го харесвам.

и last.fm-ец

osven i ako toi ne e metal,mislq,4e nqma6 6ans

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си