- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата харесват ли ?
емссс ...![]()
ъъъъ...мойто момиче сигурна ли си,че си метълка...? Не искам да съм груба,ама щом гаджето ти е казало,че се обличаш по-мъжки от него той трябва да е баси педераса.А колкото до твоя въпрос-аз съм такава,и се познава от далеч,нося си широки дрехи,ризи и т.н. и на всички,които казаха,че с момичета като мен могат да си хванат единствено метъли мога само да се изсмея.Нито един от гаджетата ми не е бил метъл,това че има момичето,които не сме като повечето ,,куклички,, не значи,че сме отблъскващи или нещо подобно![]()
^^ аз , ЕМО ... НИКОГА !Първоначално написано от ma tian rui
момчетата с тоя стил сиг харесват но не й другите![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
хахахаха не се излагай бре ....метълка???? вземи се осъзнай,ти въобще сигурна ли си 4е знаеш за кфо говорим.....кифла....баси изчадията майна![]()
![]()
![]()
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Просто си казвам мнението и мисля,че срамиш всички,които слушат такава музика и не се хвалят по форумите с кифленските си снимки!Вземи целуни някоя приятелка и се снимайте!Ще изглеждаш много по-метълски!Първоначално написано от Cookie_
Много жалко се държиш!Да знаеш!
емо стил дрешките при женските повече ме кефят от метъл и ме превличат някои момиченца, ама не знам..ти си хубавка, ама ризи,значки или примерно разпуснати черни тениски с надписи..![]()
^^ хуахх ... кой го каза ... ето пак всичко опира до дрехитеПървоначално написано от x_Xdisastrous^^discordX_x
![]()
честно спуквате ме от смях ... аз съм била кифла , а пък те съдят по дрехите ... за сетен път ще обесня на комплексираните кифли , че МУЗИКАТА те прави МЕТЪЛ не ОБЛЕКЛОТО ...
ебаси тъпия народ
![]()
Първоначално написано от Cookie_
ей ай недей ме дразни,никой не ти е виновен 4е си тъпа,ти засягаш темата за облеклото.И повярвай не аз съм комплексираната,защото не аз пускам тъпи теми ,и все пак си оставаш кифла![]()
Голяма деградация ...
темата 1-во на 1-во е стара и няма да казвам кой я пусна .. щото историята е заблеяна ...
но и аз ще продължавам да трърдя , че всичко опира до това , че (девойката) x_Xdisastrous^^discordX_x е проста
![]()
Съжалявам,ама ти си къде-къде по-проста от нея!Първоначално написано от Cookie_
![]()
^^^ ем тя темата е доста старичка ... и аз вече не харесвам това момче ... имам си страхотно гадже МЕТЪЛИСТ ...Първоначално написано от unicorn_f
страшеееен
![]()
![]()
окей няма да те убиждам,убедих се 4е наистина си под нивото ми , и все пак си права не съм погледнала откога е темата,но не може да твърдиш че си била метълка при положение че въобще не си даваш сметка колко позьорско е да казваш "Аз съм такава ....бла бла бла",опитвайки се да си повдигнеш самочувствието.....и няма значение кой е пуснал темата.Трябва да се научиш да търпиш и критики .....
Голяма деградация ...
И най-вече се научи да не срамиш стила!Първоначално написано от x_Xdisastrous^^discordX_x
Em vseki si ima razli4en vkus kam momi4etata,no spored men ne im se radvat mnogo na tozi tip momi4eta!No ako na tebe ti haresva si ostani taka pak koito te haresa 6te te haresa takava kakvato si !![]()
![]()
![]()
![]()
пхахахах кфи сте тъпиии и авторката и тая дето спореше с нея ;ддвместо да пускате тия тъпи теми измислете нещо по-интересно еййй начи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
olee ne demek ne si nikfa e zn koq si mn dobre tai4e ne si metalka ili pone si v proces na stavane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P![]()
и аз те познавам ...
нали заради това те врънках 2 години да кажеш на колко си ... А относно темичката
... пусната е от Даяна
когато харесваше Андриан
но я беше страх да си пусне нейни снимки защото сестра й има рег тука
... темичката е доста старичка и ми е доста странно как и кой я е изровил
![]()
просто като видя коментарите ( даяна) се спече ... и аз реших да зема се направя на отворена ! :P
има секакви метали... Мед, цинк, желязо и т.н. :>Първоначално написано от unicorn_f
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
^^^ въпроса е , че момичето ( една приятелка ) пуснало темата ... беше решила да става метълка ...Първоначално написано от Убиец_На_Мечти
но харесваше момченце чалгарче ...
вече не го харесва
и по - добре ... и покрай мен прослуша такава музика взе да и пасва и така реши ...
лошото , че заради момченцето момиченцето отново е чалга фенка ...
![]()
^^ eто ... пичка
+1Първоначално написано от Ivalinka
Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, bring yОu dОwn.. ;]