.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 197

Мила ти си емо-позьорка!

ъъъъ...мойто момиче сигурна ли си,че си метълка...? Не искам да съм груба,ама щом гаджето ти е казало,че се обличаш по-мъжки от него той трябва да е баси педераса.А колкото до твоя въпрос-аз съм такава,и се познава от далеч,нося си широки дрехи,ризи и т.н. и на всички,които казаха,че с момичета като мен могат да си хванат единствено метъли мога само да се изсмея.Нито един от гаджетата ми не е бил метъл,това че има момичето,които не сме като повечето ,,куклички,, не значи,че сме отблъскващи или нещо подобно

Цитирай Първоначално написано от ma tian rui
    Мила ти си емо-позьорка!
    ^^ аз , ЕМО ... НИКОГА !

момчетата с тоя стил сиг харесват но не й другите
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Марс
    хахахаха не се излагай бре ....метълка???? вземи се осъзнай,ти въобще сигурна ли си 4е знаеш за кфо говорим.....кифла....баси изчадията майна
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    Цитирай Първоначално написано от ma tian rui
    Мила ти си емо-позьорка!
    ^^ аз , ЕМО ... НИКОГА !
    Просто си казвам мнението и мисля,че срамиш всички,които слушат такава музика и не се хвалят по форумите с кифленските си снимки!Вземи целуни някоя приятелка и се снимайте!Ще изглеждаш много по-метълски! Много жалко се държиш!Да знаеш!

Голям фен Аватара на asasfdf
    емо стил дрешките при женските повече ме кефят от метъл и ме превличат някои момиченца, ама не знам..ти си хубавка, ама ризи,значки или примерно разпуснати черни тениски с надписи..

Цитирай Първоначално написано от x_Xdisastrous^^discordX_x
    хахахаха не се излагай бре ....метълка???? вземи се осъзнай,ти въобще сигурна ли си 4е знаеш за кфо говорим.....кифла....баси изчадията майна
    ^^ хуахх ... кой го каза ... ето пак всичко опира до дрехите честно спуквате ме от смях ... аз съм била кифла , а пък те съдят по дрехите ... за сетен път ще обесня на комплексираните кифли , че МУЗИКАТА те прави МЕТЪЛ не ОБЛЕКЛОТО ... ебаси тъпия народ

Град
    Марс

Re: Момчетата харесват ли ?

Имам един въпрос аз съм момиче и съм метълка демек нося ризи ,вратовръзки , кецове и т.н . Въпроса ми е момчетата харесват ли такива момичета ???

ей ай недей ме дразни,никой не ти е виновен 4е си тъпа,ти засягаш темата за облеклото.И повярвай не аз съм комплексираната,защото не аз пускам тъпи теми ,и все пак си оставаш кифла
    Голяма деградация ...

темата 1-во на 1-во е стара и няма да казвам кой я пусна .. щото историята е заблеяна ... но и аз ще продължавам да трърдя , че всичко опира до това , че (девойката) x_Xdisastrous^^discordX_x е проста

темата 1-во на 1-во е стара и няма да казвам кой я пусна .. щото историята е заблеяна ... но и аз ще продължавам да трърдя , че всичко опира до това , че (девойката) x_Xdisastrous^^discordX_x е проста
    Съжалявам,ама ти си къде-къде по-проста от нея!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ми щом си метълка хвани си метъл

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    ^^^ ем тя темата е доста старичка ... и аз вече не харесвам това момче ... имам си страхотно гадже МЕТЪЛИСТ ... страшеееен

Град
    Марс
    окей няма да те убиждам,убедих се 4е наистина си под нивото ми , и все пак си права не съм погледнала откога е темата,но не може да твърдиш че си била метълка при положение че въобще не си даваш сметка колко позьорско е да казваш "Аз съм такава ....бла бла бла",опитвайки се да си повдигнеш самочувствието.....и няма значение кой е пуснал темата.Трябва да се научиш да търпиш и критики .....
    Голяма деградация ...

Цитирай Първоначално написано от x_Xdisastrous^^discordX_x
    окей няма да те убиждам,убедих се 4е наистина си под нивото ми , и все пак си права не съм погледнала откога е темата,но не може да твърдиш че си била метълка при положение че въобще не си даваш сметка колко позьорско е да казваш "Аз съм такава ....бла бла бла",опитвайки се да си повдигнеш самочувствието.....и няма значение кой е пуснал темата.Трябва да се научиш да търпиш и критики .....
    И най-вече се научи да не срамиш стила!

Em vseki si ima razli4en vkus kam momi4etata,no spored men ne im se radvat mnogo na tozi tip momi4eta!No ako na tebe ti haresva si ostani taka pak koito te haresa 6te te haresa takava kakvato si !

пхахахах кфи сте тъпиии и авторката и тая дето спореше с нея ;дд вместо да пускате тия тъпи теми измислете нещо по-интересно еййй начи
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

xaxaxa

olee ne demek ne si nikfa e zn koq si mn dobre tai4e ne si metalka ili pone si v proces na stavane

:P и аз те познавам ... нали заради това те врънках 2 години да кажеш на колко си ... А относно темичката ... пусната е от Даяна когато харесваше Андриан но я беше страх да си пусне нейни снимки защото сестра й има рег тука ... темичката е доста старичка и ми е доста странно как и кой я е изровил просто като видя коментарите ( даяна) се спече ... и аз реших да зема се направя на отворена ! :P

има секакви метали... Мед, цинк, желязо и т.н. :>
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Цитирай Първоначално написано от Убиец_На_Мечти
    има секакви метали... Мед, цинк, желязо и т.н. :>
    ^^^ въпроса е , че момичето ( една приятелка ) пуснало темата ... беше решила да става метълка ... но харесваше момченце чалгарче ... вече не го харесва и по - добре ... и покрай мен прослуша такава музика взе да и пасва и така реши ... лошото , че заради момченцето момиченцето отново е чалга фенка ...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми ако и те са метъли що да не...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    много ясно,че харесват,...тъп въпрос...за всеки влак си има пътници
    +1
    Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, bring yОu dОwn.. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си