- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата харесват ли ?
може и да има такива,но ако бях мъж нямаше да си падам толкова по крайностите.. ако е в границите на приемливото би ми харесало ама не и като от мойто даскало дето ходят с черно-зелени-рязани чорапи по ръцете или тупирана-сплетена-рошава коса и 0.5 см черен молив около очите.. а са едва 8-ми клас
^^ определено не съм такава ... това тяхното е вече емовщина ...Първоначално написано от Sharpay
![]()
Амии не знам,аз съм пълна противоположност на теб
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
да някой ни кефят металките но ти не си металка самия факт че питаш дали ща хареса някои означава че няяш нищо общо с метала металистите се отличават по тва че не ги ебе другите кво мислят за тях пък и чесно да ти кажа на снимките ти ми мязаш повече на емо
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Първоначално написано от Ivalinka
^^Първоначално написано от BuJlDozeRa
ти не си наясно със стиловете ... "уж" емотата не им пука за другите ...
чул недочул ходи и ръси
![]()
баси простия народ ...
Първоначално написано от Cookie_
Малей...ма ти си много хард бреЯ порасни!Металка била...Аман от малки пикли вече
![]()
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Ами,някои момчета харесват...А и като те гледам не си изобщо като момче и тия глупости дето са ти дрънкали чалгарките не са верни!Една от най-добрите ми приятелки е метълка и е яко печено момиче!Гледай да си си весеба по характер,атва какъв ти е стила на обличане няма да отблъсне никой...А,и нещо друго...Гледай да не се интересуваш толкова от хорското мнение!![]()
аман от псевдо метълки на 14 години, ква е тая мода от 1-2 години ебаси... нито можете да пиете като метъли, нито слушате метъл... иначе сега е фешън и се "котират" на борсата сред келешите с кецове Мания и ризка На тъмно![]()
=D> браво ей тва е истинатаПървоначално написано от Rowdy
^^ ее мерси , че ме светна ...Първоначално написано от Rowdy
![]()
не нося мания сажалявм .. нося c1rca , etnies & osiris ... но ако трябва ще пронося и мания
![]()
боли ме фаро за теб, аз коагто съм ги носел ти си слушала Ние врабчетата
Ако ходиш като торба с картофи никой няма да намери нещо женствено в теб, но ако не ходиш като торба с картофи естествено, че ще те харесват.
аз специално не харесвам метали ....... но ако си готина ще те оважа ...![]()
![]()
махни ги кецовете , слагай кубинки ....
By myself but not alone ...
естествено,че харесват
всичко е въпрос на вкус
какво като не си някоя напудрена фешънка
не всеки ги харесва тях
има хора с хубав вкус,които да харесват такива като теб![]()
![]()
^^ имам кубинки ... но нали се сещаш , че лятото с тях ...Първоначално написано от mariiche
като се сабуеш и душиш хората около теб ...
![]()
![]()
^^ мерси ...Първоначално написано от Frerard__Girl
![]()
![]()
K`во ти пука ? Нали си метъл !Първоначално написано от Cookie_
![]()
![]()
By myself but not alone ...
Абе ебаси малоумната тема о.О И какво, ако не те хареса някое момче ще си промениш тотално стила на обличане?
Или ще си тру "метълка", за да ти се кефят, ахахахаха
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не съм чела предните мнения.
Ама,бялата ти ризА е много метъл,готик,дарк/кфото щеш още/,да знаеш.Първо го докарай до някаква такава визия и после питай.
Има метълки и готки,които са прекрасни.Много им отива,обличат се така и не се притесняват.
ако от кубинки в жегата се мреше...
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Ами естествено,че харесват такива момичета!Пък и дори да има момчета,който не ги харесват..все ще се намери някой и за теб.Пък и щом си метълка..няма ли някви сладурчета метълчета около теб ?![]()
хуху ... развеселихте ме всичките ...![]()
ecxept някаф смотан
![]()
Аз лично не харесвам. Не ме отвръщават , но не ми и харесват. Пас съм, подминавам ги и това е![]()