.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 197
    може и да има такива,но ако бях мъж нямаше да си падам толкова по крайностите.. ако е в границите на приемливото би ми харесало ама не и като от мойто даскало дето ходят с черно-зелени-рязани чорапи по ръцете или тупирана-сплетена-рошава коса и 0.5 см черен молив около очите.. а са едва 8-ми клас

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    може и да има такива,но ако бях мъж нямаше да си падам толкова по крайностите.. ако е в границите на приемливото би ми харесало ама не и като от мойто даскало дето ходят с черно-зелени-рязани чорапи по ръцете или тупирана-сплетена-рошава коса и 0.5 см черен молив около очите.. а са едва 8-ми клас
    ^^ определено не съм такава ... това тяхното е вече емовщина ...

Град
    "градът на мечтите"
    Амии не знам,аз съм пълна противоположност на теб
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

мхм

да някой ни кефят металките но ти не си металка самия факт че питаш дали ща хареса някои означава че няяш нищо общо с метала металистите се отличават по тва че не ги ебе другите кво мислят за тях пък и чесно да ти кажа на снимките ти ми мязаш повече на емо
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    много ясно,че харесват,...тъп въпрос...за всеки влак си има пътници

Re: мхм

Цитирай Първоначално написано от BuJlDozeRa
    да някой ни кефят металките но ти не си металка самия факт че питаш дали ща хареса някои означава че няяш нищо общо с метала металистите се отличават по тва че не ги ебе другите кво мислят за тях пък и чесно да ти кажа на снимките ти ми мязаш повече на емо
    ^^ ти не си наясно със стиловете ... "уж" емотата не им пука за другите ... чул недочул ходи и ръси баси простия народ ...

Re: Момчетата харесват ли ?

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    Имам един въпрос аз съм момиче и съм метълка демек нося ризи ,вратовръзки , кецове и т.н . Въпроса ми е момчетата харесват ли такива момичета ???

Малей...ма ти си много хард бре Я порасни!Металка била...Аман от малки пикли вече
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Ами,някои момчета харесват...А и като те гледам не си изобщо като момче и тия глупости дето са ти дрънкали чалгарките не са верни!Една от най-добрите ми приятелки е метълка и е яко печено момиче!Гледай да си си весеба по характер,атва какъв ти е стила на обличане няма да отблъсне никой...А,и нещо друго...Гледай да не се интересуваш толкова от хорското мнение!

аман от псевдо метълки на 14 години, ква е тая мода от 1-2 години ебаси... нито можете да пиете като метъли, нито слушате метъл... иначе сега е фешън и се "котират" на борсата сред келешите с кецове Мания и ризка На тъмно

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    аман от псевдо метълки на 14 години, ква е тая мода от 1-2 години ебаси... нито можете да пиете като метъли, нито слушате метъл... иначе сега е фешън и се "котират" на борсата сред келешите с кецове Мания и ризка На тъмно
    =D> браво ей тва е истината

Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    ^^ ее мерси , че ме светна ... не нося мания сажалявм .. нося c1rca , etnies & osiris ... но ако трябва ще пронося и мания

боли ме фаро за теб, аз коагто съм ги носел ти си слушала Ние врабчетата

Град
    София
    Ако ходиш като торба с картофи никой няма да намери нещо женствено в теб, но ако не ходиш като торба с картофи естествено, че ще те харесват.

аз специално не харесвам метали ....... но ако си готина ще те оважа ...

Супер фен Аватара на Amateur
    Що не

махни ги кецовете , слагай кубинки ....
    By myself but not alone ...

Град
    Плевен
    естествено,че харесват
    всичко е въпрос на вкус
    какво като не си някоя напудрена фешънка
    не всеки ги харесва тях
    има хора с хубав вкус,които да харесват такива като теб

Цитирай Първоначално написано от mariiche
    ^^ имам кубинки ... но нали се сещаш , че лятото с тях ... като се сабуеш и душиш хората около теб ...

Цитирай Първоначално написано от Frerard__Girl
    естествено,че харесват
    всичко е въпрос на вкус
    какво като не си някоя напудрена фешънка
    не всеки ги харесва тях
    има хора с хубав вкус,които да харесват такива като теб
    ^^ мерси ...

Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    Цитирай Първоначално написано от mariiche
    ^^ имам кубинки ... но нали се сещаш , че лятото с тях ... като се сабуеш и душиш хората около теб ...
    K`во ти пука ? Нали си метъл !
    By myself but not alone ...

Абе ебаси малоумната тема о.О И какво, ако не те хареса някое момче ще си промениш тотално стила на обличане?

Или ще си тру "метълка", за да ти се кефят, ахахахаха
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Не съм чела предните мнения.

Ама,бялата ти ризА е много метъл,готик,дарк/кфото щеш още/,да знаеш.Първо го докарай до някаква такава визия и после питай.

Има метълки и готки,които са прекрасни.Много им отива,обличат се така и не се притесняват.

ако от кубинки в жегата се мреше...
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Ами естествено,че харесват такива момичета!Пък и дори да има момчета,който не ги харесват..все ще се намери някой и за теб.Пък и щом си метълка..няма ли някви сладурчета метълчета около теб ?

хуху ... развеселихте ме всичките ... ecxept някаф смотан

Аз лично не харесвам. Не ме отвръщават , но не ми и харесват. Пас съм, подминавам ги и това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си