- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата харесват ли ?
И аз съм метълка(Rammstein horever (rock) ) и нямам проблем с момчетата![]()
e vij 4e metalite sa sexy nqma spor ama....emotata?!?Първоначално написано от sw3e7_baby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Харесват се по-малко отколкото хаусърките, да речем, но на мен лично добре поддържаните метълки с перфектна визия (грим, дрехи)ме кефят супер много.
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
+ 1![]()
+1Първоначално написано от muhumorko
И да добавя, че за всеки има място под Слънцето и преди всичко има различни вкусове - едни харесват Барбита, други си умират за метълки, така че.. да не ви пука!
абе моля ти се - на емотата не им пука?Първоначално написано от Cookie_
не знам дали съм наясно със стиловете обаче от емотата тука по големи позьори нямаа
:P
![]()
![]()
az sum momi4e,no 6e ti tgovorq,ae mace,har razbirase![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
![]()
![]()
баба ми се облича по-мъжки от тебе бе.Я се осъзнай първо,а после тръгвай да разправяш,че си метълка
![]()
![]()
И нека позная кви групи слушаш-Linkin Park,Evanescence,Tokio Hotel ...?
![]()
![]()
Те са направо дет метъл нали знаеш
![]()
Относно въпроса ти-да,момчетата харесват такива момичета,но наистина да са такива,а не някакви позьорки опитващи се да се правят на оргинални.Моят приятел харесва именно това в мен-че съм различна и не ми пука за мнението на хората.Но не на всички момичета им отива
Малеее метълка била...
![]()
![]()
пффф аман още малко ще тръгнеш с поличка и ще кажеш ,,ама тя черна,значи е метълска,,
![]()
да определено харесват,но не зависи само от това попринцип...И външният вид е важен и характерът...Аз също много обичам да ходя с кецове,но ми прави кеф и да си обуя обувки с високи токчета![]()
![]()
![]()
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
еемм много ясно!!Незнам има мн мом4ета,които си падат по мен и да ти кажа и аз се нося така и аз сум метъл ..но слушам и раггае и хип-хоп и малко стиловете са ми смесени ама карай
!!!!Ходи си както иска6 ,за всеки влак си има пътници
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
boje samo kat pro4etoh temata... i mi stana qsno kva si....
az kat bqh metalka i eno gaje nqmah.. sega se oli4am normalno, isuleno, sq se depresirai 4e ne te harezvat..![]()
Ama vzeme li da ti puka koi kvo haresval tva 6ti e... I mai naistina si na4inae6ta "metalka". KAzvai na gajetoto si, det mn go obi4a6, da e spokoen. Ot utre po4va6 da se obli4a6 kat kurva i da se durji6 po su6tiq na4in... mnogo 6te e 6tastliv, ina4e moi si ostane6 "metal", ama pod prkritie.. eitakoa.
Първоначално написано от Cookie_
ако си дебела и гадна начи не
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Такива момичета най ме кефят ту би онест![]()
![]()
..this world is watching me..
[quote="k0kster"]Такива момичета най ме кефят ту би онест![]()
[/] eeeee pich i ti si. hoil na metallica ... br jestok beshe koncerta
Метълите ги харесват да, също и другите по-особени стилове, но нормалните момчета май не ги харесват! Поне аз такива наблюдения имам!
П.С Под нормални момчета имам впредвид такива, които не робуват на определен стил на обличане!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Да.Първоначално написано от Cookie_
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
за всеки влак си има пътници![]()
Първоначално написано от Ivalinka
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.