- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата харесват ли ?
приятеля ми ми направи забележка , че се обличам по - мъжки от него ... а това не е съвсем така ...
I`m exactly where I`m supposed to be..
Първоначално написано от Cookie_
А ма, кой те е излъгал че си метълка ??! Ейййй какъв хал сте всичките не е истина просто...![]()
ami .. nz dali mom4etata haresvat metalkite no.. spored men si mn sladinka i ne trea da se vliqesh ot drygite smisal ako ti kajat 4e ne gi kefish e kfo tolkova sveta ne svur6va s tqh taka 4e kakto na teb ti haresva se obli4ai no mislq 4e edin metal bi si haresal momi4e metalka ot kolkoto 4algarka no tfa si ima svoite podrobnostino ina4e si si mn sladinkaa :P:P:P
![]()
![]()
![]()
no ne vsi4ko opira do myzikata zavisi i ot 4oveka![]()
![]()
![]()
Ало GolDeen само да вметна , че слушам повечето групи които и ти слушаш а може и д аима такива за които да не си чувал ... от Iron Maden , Metallica , Stone sour , Queen , Staind , Red Hot , Roxette , Avril , Amy lee , White snake , Kiss , SCORPIONS , H.I.M , Deep Purple до P.O.D , Nonpoint и P.I.F
Пропуснах Tokio Hotel и Hoobastank ... като се сетя ще допълвам![]()
Disturbed , Slipknot , Linkin Park (ама тях неее ) , ТОТО , G'n'R , Nickelback ...
Естествено, че това с кой ще ходиш и кои ще са приятелите ти не зависи единствено и само от стила, но все пак ви обединява нещо общо, може да е само плюс. Ама как се "носиш" не би трябвало да има особено голямо значение. А този стил специално не е метъл който показваш по снимките. Особено черепите - доста са се комерсиализирали с последно време. Всичко носи черепи - хибриди между фешън и емо. Напълно се разминават всякакви представи за стил и индивидуалонст - по скоро колония. Така че не се опитвай да се впишеш в точната дефиниция на някакъв стил. Щото има и много върли метълчета, които слушат Avril Lavigne, Good Charlotte и т.н.. Просто обличай това, което ти харесва и се старай да запазиш това което искаш да си, а не това което другите искат да си.![]()
za6to ne ;] v1preki 4e taq maniq na mom4etata da xodqt v rozovo i 4erni gerdani i neznam si o6te ko moje da e red na momi4etata da maxnat tok4etata i 4ervilooto![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Никои не имитирам и по тази причина хората не мислят , че слушам метъл ... Просто метъла е моята музика ... ободрява ме и ме кара да се чувствам щастлива ... не някфи мазни чалгии ...
По принцип металките са ми супер противни(по мой наблюдения,не целя да обидя някои),но в твоя случай с радост бих нарпаил изклучение
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Мс много ... оценявам жеста![]()
![]()
![]()
Има ли значение дали си метълка, пънкарка и т.н. ? Въпроса е да не си чалгаджийка![]()
Таа... няма значение ква си според мен...
А ма, кой те е излъгал че си метълка ??! Ейййй какъв хал сте всичките не е истина просто... Razz
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
az sam na 13 i ot skoro sam metalka ama tiq ne moa gi razkaran fe e gati lepkite t1i 4e spox te sami 6i dodat i da si zn metalite i emotata sa nai sexi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Извинявай, наистина помислих че не си метълка, но няма метъл който да не слуша Tokio Hotel - > RESPECT !!!
Хаха... Май и тебе някой те е излъгал. Щом съдиш по sexyness-а, смятааай. xD Айде кажи и ти, че слушаш Тоалетна Хартия... пардон, Токио Хотел и да си правим изводите.Първоначално написано от sw3e7_baby
ся ти несхто базикаш ли се с мене или кфо >>>?![]()
Аз ? Да се бъзикам ? Никога... може би някой път казвам ГгГГгГГГГГГГгГГотини шеги, но никога не се бъзикам! (knd)Първоначално написано от Cookie_
най - вече котини :P![]()
![]()
ей ше ти еба путката майна! мухлоПървоначално написано от Cookie_
eat bawlz or shit of steel
"ся ти несхто базикаш ли се с мене или кфо >>>?"
Да не започна аз ?!
Първоначално написано от Bawlz Of Steel
ШШ внимаай ве ей.. простак... все пак разговаряш с момиче![]()