- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За секса
още ли има момичета навили се поне за една свирка след запознанство на спирката или пък на ПартИ и после на едно приятно прекарване в някоя уютна хотелска стая![]()
ami vsqkakvi gi ima![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
+1 ima i takiva gotoviu na mnogo pove4e ot svirkaПървоначално написано от Sunny_stz
мога те уреда с 1 позната курва тя забива цяли квартали![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Interesno obache ... vsqko momche e gotovo da prespi s takava macka, obache ako znae za nqkoq i ne e toi ogrqtiqt avtomatichno tq se prevrushta v kurva ...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
A?!?Първоначално написано от MinimalTrip
![]()
колкото и налудничево да звучи съгласна съм на второтоПървоначално написано от MinimalTrip
стига да нямам приятел
бих го направила ..
ima ima imaza celiq kitaiski narod
![]()
естествено че ги има нали трябва да има разнообразие![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Снощи се убедих, че има всякакви! Бях на едно купонче и познатите ми звъннаха на едно такси да отиде да подбере една мацка, още щом седна на дивана започна да се мляска милата ссъ всеки който е до нея, бъркаха и в декултето а и в панталона, после я изчукаха групово в гълабарника и тя май беше доволна![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
имаособено тея по - малките много им се лапат пишки
![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Първоначално написано от aniezina
![]()
Eating isn't cheating - Arnold