- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правите през лятото..
Hei,kakvo planirate da pravite prez lqtoto,koeto e pred nas.Da u4ite,rabotite ili da si po4ivate?Spodelete va6ite planove![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
В момента си чакам инвентара за височинен работник. Може да поработя и на морето. Мисля да охранявам и гнезда царски орли в Странджа и Сакар.
За края на този месец е планувано пускане на Марица с лодка, а другия месец и на Дунав
Няма къде да бачкам, щото съм много малка..Което значи, че ще взимам пари от първия ми баща..Ми общо взето ще се прибирам вкъщи колкото да поспя за 4-5 часа другото само навън и..да се надяваме някой приятел да ме води по партита![]()
И моренце и четене на книжки естествено![]()
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Да отида до Полша.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Нямам си и на идея,цяло лято ще съм сама....
Сиг ще отида на гости при сестра ми на море,имам планове да отида при майка ми в Лондон и може би в Испания пак на море.
Има какво да правя.
;]
Ще работя !![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Ами само да ми минат изпитите и ще си го ударя на животтатко от сега ми говори,че ще ме води из страната с него,защото той често пътува и ще ме взима с него
друго конкретно май няма
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
мисля да ходя на лятно училище .. (мисля.. все още не съм сигурна а и трябва да поразуча малко!)![]()
със сигурност ще работя...
може да ида на гости на баба в САЩ за 1 месец( с братовчедка ми .. но може и без нея и това ще се види..)
и .. междувременно ще излизам ако има с кои да излизам..
та в общи линии скучно лято се очертава да бъде.. (1вото ми лято в Канада..)![]()
![]()
![]()
imam 3 osnovni ne6ta za lqtoto-da si vzema izpitie,koeto ne me trevoji,kraq na avgust 6te hodq na more,i nai-hubavoto ne6to-6te si 4akam moeto sakrovi6te da se varne na 2 uli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сутрин - лека атлетика, след това фитнес. по обяд работа, към 2-3 на басейн или 5-6 на футбол.. вечерта навън.. до морето... до чужбина.. надявам се само някое момиче да изникне да внесе малко колорит в ТУЙ скучно ежедневие ^^
Работа,дискотеки,партита,е скурзия,датчанивсичко накуп
![]()
Мислим да направим пълна промяна към по-добро.![]()
Aми първо чакам да свършат изпитите и най-накрая да се насладя на лятото. Ми това лято ще бачкам на сегашната си работа, но ще съм на full-time. Вечерта ще излизам, все пак трябва да се живее. После ще ходя на екскурзия, като се върна пак работа и накрая може до БГ, но не е сигурно. Това е общо взето.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
мииии мойто лято почва от към 20 20 и някой ... след като изпитите ми сжършат ... после малко почивка на 5 или 10 змаинавам на почивка с приятели и след като се върна сигурно ще почна работа на морето при мама
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
ще се бачка якоооо![]()
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
Мислих да се хвана да бачкам в заведението на един приятел ама като се замисля сега съм на 17 има време за бачканеЕ може за 1-2 седмици ама ще видим
Към края на юли с компанията за 1-2 седмици на море (за сега съм хвърлила око на една вила до Балчик) После с една моя приятелка и един приятел мислим да ходим в Габрово
Малко на гости,а и да им покажа "Етъра" и "Дома на хумора и сатирата"
Това също ще е за около седмица
След това на палатки с клуба по астрономия за няколко дена
И накрая пак на море с клуба
АаАаАа и ако остане време преди училище мисля да отидем с компанията и на една хижа на няколко километра от града ми
П.П. Абе общо взето мисля това лято да го прекарам с приятели![]()
![]()
През юли сутрин ще ходя на курс и следобед ще тренирам,а август ще си почивам-на гости на баба() и след това на море.
O6te drugi..??![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Целият юли месец ще съм ангажира да помагам в една кантора.![]()
Август ще се отдам на почивка/със семейство на вилата на Царево/ и може би с приятели някъде, но не е много ситурно.Началото на Септември може да се ходи на почивка извън Бг, но не е сигурно.Та, това е в общи линии.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Имам изпитиииииииии .. но мисля да ходя на море като свършат .. голяма простотия ще е..
Ще си търся работа.
Ще си джиткам цяло лято на ляво-надясно по море и планина и където ми хрумне..(както обикновенно).![]()