.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Какво ще правите през лятото..

Hei,kakvo planirate da pravite prez lqtoto,koeto e pred nas.Da u4ite,rabotite ili da si po4ivate?Spodelete va6ite planove

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

В момента си чакам инвентара за височинен работник. Може да поработя и на морето. Мисля да охранявам и гнезда царски орли в Странджа и Сакар.

За края на този месец е планувано пускане на Марица с лодка, а другия месец и на Дунав

Град
    холандияя
    Няма къде да бачкам, щото съм много малка..Което значи, че ще взимам пари от първия ми баща..Ми общо взето ще се прибирам вкъщи колкото да поспя за 4-5 часа другото само навън и..да се надяваме някой приятел да ме води по партита
    И моренце и четене на книжки естествено
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Да отида до Полша.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    при мама
    Нямам си и на идея,цяло лято ще съм сама....
    Сиг ще отида на гости при сестра ми на море,имам планове да отида при майка ми в Лондон и може би в Испания пак на море.
    Има какво да правя.
    ;]

Ще работя !
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    варна
    Ами само да ми минат изпитите и ще си го ударя на живот татко от сега ми говори,че ще ме води из страната с него,защото той често пътува и ще ме взима с него друго конкретно май няма

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

ще копам

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ще бачкаме :d
    The Spark

мисля да ходя на лятно училище .. (мисля.. все още не съм сигурна а и трябва да поразуча малко!)
    със сигурност ще работя...
    може да ида на гости на баба в САЩ за 1 месец ( с братовчедка ми .. но може и без нея и това ще се види..)
    и .. междувременно ще излизам ако има с кои да излизам..

та в общи линии скучно лято се очертава да бъде.. (1вото ми лято в Канада..)

imam 3 osnovni ne6ta za lqtoto -da si vzema izpitie,koeto ne me trevoji,kraq na avgust 6te hodq na more,i nai-hubavoto ne6to-6te si 4akam moeto sakrovi6te da se varne na 2 uli

Град
    Hard Rock Cafe
    сутрин - лека атлетика, след това фитнес. по обяд работа, към 2-3 на басейн или 5-6 на футбол.. вечерта навън.. до морето... до чужбина.. надявам се само някое момиче да изникне да внесе малко колорит в ТУЙ скучно ежедневие ^^

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Работа,дискотеки,партита,е скурзия,датчани всичко накуп

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Нищо особено - продължавам да си работя.

Мислим да направим пълна промяна към по-добро.

Град
    Лондон
    Aми първо чакам да свършат изпитите и най-накрая да се насладя на лятото. Ми това лято ще бачкам на сегашната си работа, но ще съм на full-time. Вечерта ще излизам, все пак трябва да се живее. После ще ходя на екскурзия, като се върна пак работа и накрая може до БГ, но не е сигурно. Това е общо взето.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

мииии мойто лято почва от към 20 20 и някой ... след като изпитите ми сжършат ... после малко почивка на 5 или 10 змаинавам на почивка с приятели и след като се върна сигурно ще почна работа на морето при мама

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

ще се бачка якоооо
    Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
    И.А.

Мислих да се хвана да бачкам в заведението на един приятел ама като се замисля сега съм на 17 има време за бачкане Е може за 1-2 седмици ама ще видим Към края на юли с компанията за 1-2 седмици на море (за сега съм хвърлила око на една вила до Балчик) После с една моя приятелка и един приятел мислим да ходим в Габрово Малко на гости,а и да им покажа "Етъра" и "Дома на хумора и сатирата" Това също ще е за около седмица След това на палатки с клуба по астрономия за няколко дена И накрая пак на море с клуба АаАаАа и ако остане време преди училище мисля да отидем с компанията и на една хижа на няколко километра от града ми
    П.П. Абе общо взето мисля това лято да го прекарам с приятели

През юли сутрин ще ходя на курс и следобед ще тренирам,а август ще си почивам-на гости на баба( ) и след това на море.

O6te drugi..??

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Целият юли месец ще съм ангажира да помагам в една кантора.
    Август ще се отдам на почивка/със семейство на вилата на Царево/ и може би с приятели някъде, но не е много ситурно.Началото на Септември може да се ходи на почивка извън Бг, но не е сигурно.Та, това е в общи линии.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Имам изпитиииииииии .. но мисля да ходя на море като свършат .. голяма простотия ще е..

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ще си търся работа.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    някъде...
    Ще си джиткам цяло лято на ляво-надясно по море и планина и където ми хрумне..(както обикновенно).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си