- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще правите през лятото..
ще съчетая полезното с приятното![]()
Най-вероятно ще поработя малко...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
май ще мързелувам и ще чета всички книги на шекспиртрябва
someone else...
Вероятно първо ще ходя за първи пътда посрещам July Morning някъде по родното ЧерномориеСлед това ще отида на лагер с приятели.. Следват концерт на Металика и еветуално Лени Кравиц
После море, като по традиция в Созопол най- вероятно.
Прекрасно лято ми се очертавааа!!!
Адската скука се очертава (както винаги)... поне се надявам да ме пуснат на един лагер (ако изобщо ме поканят тая година)... пхахах цяло лято ще чакам един лагер дето е 5 дни
иначе може би ще помагам на нашите... и така...
Лятото ще започне с изпити...след тях малко почивка
а след това и на мене ще ми се наложи да работя, щото няма начин иначе..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Каквото правих и миналото лято ... ще работя![]()
[color=indigo][i][b]Ami 6te poobikolq malko Avstriq, moje da namina kum M
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Първо, всичко ще започне с изпитите, надявам се, ще се справя успешно. После сигурно ще се помотая една седмица из София, може и море да направим, може да се поразходя към Гърция, ще видим.![]()
ще ходим на селото на един приятел да се размажеме,после на море и горе-долу това съм планирал за сега,може да ми се отвори и парашута за чужбина.![]()
Като начало имам да поуча по някой предмет, след това моренце по бъгларското черноморие, после ходене в чужбина за цял месец, а междувременно безцелно прекарване на свободното време. Поне тва лято реших да не работя, а да понауча нещо и да помисля за бъдещетоо сиАма добре се очертава.
![]()
6te hodq po izpiti, moje bi 6te rabotq nqkude, ako ida i na more 6te e perfektno![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
След няколко дни заминавам за Германия при наще и на 16.06 почвам курсове по немски (не че не знам езика но не съм го говорила от 3 години и така ще е по-сигурно). Целия юни и юли ще ходя на тия уроци и края на юли имам изпит по немски. Август ще дойде за 2-3 седмици сестра ми на гости и септември идва най-добрата ми приятелка да следваме заедно (в различни градове но пак ще сме близко) и се очаква да се разбиеме![]()
Не мисля че ще е чак толкова забавно като се има предвид че ще съм само с родителите си и на рожденния ми ден няма да има кой да поканя но пък ще се опитам да си го направя хубаво
![]()
ще лъскам бастуна![]()
Почивчица...Моренце в БГ,моренце извън страната,учене(ей така защото ме кефи,пък и малко разнообразие)...в общи линии-Релах!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Първо ще трябва да кандидатствам и да си взема изпитите, а след това-ще го ударя на живот.
По цял ден навън ще се шляя с моята тумба.
Пък по към края на лятото отивам на Испания.
До края на юли животът ми е 2 неща-стаж и учене за държавния изпит. после мисля, че трябва да си почина........А, да трябва да се кандидатства за магистратура и да се търси работа и квартира,за мен и мъжа...
10 дена лагер,5 дена на гости на 1 приятелка в Козлодуй,5 дена в Унгария,5 в Гърция,10 с наште на море,балко на село да видим и да помогнем с нещо и на бабата,на другото село при другата баба,на Варна при приятели на наще.
Общо взето ще се получи 1 перфектна ваканция.![]()
![]()
![]()