- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kod za pomagalo . com plsssssssssssssssss
kod za pomagalo. com
plsssssssssssssssss molq mnogo e spe6no ;(
{Love`Slun40o0o0o0}
Моля?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ами тук има едно момиче,корто съвсем наскоро направи тема в която пусна своя код за помагало.ком.Това беше много благородно от нейна страна и се надявам,че няма да има нищо против да ти го дам.
flafinita 6464
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Аз пуснах въпросната тема, но не съм момичеПървоначално написано от valentinka_1990
.
Пуснах темата и някой промени паролата.От опцията Забравена парола си взех нова, но няма да я пусна отново !
Първоначално написано от AnincetoSexy
nqma problem az si izpratih sms,platih si 1i20,izteglih si temata koqto mi trqq6e...blagodarq vi za ogromnoto sudeistvie ... prosto nqmam dumi ako beh nqkoq 12 godi6na pikla s porednata tema imam bebe ili t.n. sigurno 6tqhte da mi pi6ete mnogo pove4e ot sega.....naistina mnogo vi blagodarq za sadeistvieto ...........![]()
{Love`Slun40o0o0o0}
Ти какво очакваш някой на секундата да ти отговои ли? А и както виждам valentinka_1990 ти е дала дори, така че стига си мрънкала.
shadow4e --- purvo se nau4i da 4ete6,i togava napadai horata i ne mrunkam qsno li ti e,ai nau4i se purvo kak da ob6tuva6 s horata i togava se zanimavai s hora koito ne poznavaa6.qsno ?Първоначално написано от XceSS
{Love`Slun40o0o0o0}
Считам темата за приключена.
И следващия път пиши заглавията на темите на кирилица!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.