.

Виж резултатите на анкетата: Винаги ли държите да сте модерно облечени

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

54 62,07%
  • да

33 37,93%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Мега фен Аватара на Infinity

Придобивки пролет-лято 2008

Мисля че във форума няма такава тема и също така смятам че за всички ще бъде интересно да коментират и показват своите нови покупки!Нека всеки който си е купил нещо ново за предстоящото лято да го снима и качи във форума! :P Надявам се темата да бъде интересна!
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    доста неща съм напазарувала, защото ми се налага...все едно ми е каква е модата, но както и да си облечен, все ще вземеш каквото има по магазините, тъй де, модерни парцалки, все пак упорито избягвам, само с обувките не ми се отдава...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Абе не държа чак толкова. В смисъл... променливо настроение. Понякога съм по модата, друг път - както ми скимне.

А последната ми придобивка бе зелен топ, много ме кефи, на KikiRiki е, струваше 19 лева. Снимка... ъм, мързи ме.

тези, които се водят само по модата нямат ИНДИВИДУАЛНОСТ! а в днешно време най-гадното нещо е да си един от купа! Е сори, ама аз не съм от купа и се обличам както си ми е кеф! последно си купих една розова рокличка много късичка и сладка

Град
    Sofia
    Зависи,яко ми хареса нещо от новата мода си го взимам,ако не нещо друго...но в крайна сметка си взимаме това което ни предлагат магазините....

gledam da sam moderna no i originalna

Град
    Sofiq
    Не винаги,зависи от настроението ми,но повечето пъти следвам модната тенденция.Последно си купих едно много сладко жълто потниче
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Никога не се обличам модерно.Мразя да си купувам дрехи които са във всички магазини еднакви.Например сега жълто,зелено,лилаво...Бляяя хххх.Винаги се отличавам от другите със собствен стил.А и много често си взаимстам модели от големите имена в модата.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Зависи,яко ми хареса нещо от новата мода си го взимам,ако не нещо друго...но в крайна сметка си взимаме това което ни предлагат магазините....
    +1

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az ne obicham da sam mnogo eleganta i naglasena pak i nqmam vreme za tova :}}} i ne gledam da sam moderna :}} ne bih se oblqkla s polovinata dre6ki det sa v magazinite
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Не следвам модата, купувам си такива дрехи, каквито ми харесват.
    За лятото още нищо не съм си купила - имам си някои дрехи от миналата година, а и майка ми ми праща от Италия. Трябва само да си купя някакви обувки.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Обличам дрехи които ми харесват и които ми стоят добре.
    Не винаги актуалните модели обувки и дрехи ми допадат, но ако нещо ми харесва си го купувам, независимо от това дали е твърде прееспонирано.
    Всеки човек е уникален и единствен сам по себе си.Тоест, по улицата, може да има още 200 човека със същите като твоите дънки, но именно ти да изглеждаш различно.Защото начинът по който седи една дрега, зависи пряко от самият и притежател.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Свободна пола до коленете.
    Мразя модата...както сега например е модерно жълто и зелено,така днес с една аверка преброихме по центъра 14 момичета със зелени панталони и жълти блузи и обратно.. ддз,липсва им индивидуалност на тея хора и тва ме дразни.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Сляпо по модата не се обличам. Малко от модерните за този сезон цветове ми седят добре. Дрехи не си купувам често, а когато си купя някоя дреха, тя наистина отговаря на моя вкус, независимо дали съвпада с модните тенденции или не, и си я нося дълго време! Аман да гледаш по пътя някакви жълто- зелени еднотипни образи!

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от buttertoast
    Свободна пола до коленете.
    Мразя модата...както сега например е модерно жълто и зелено,така днес с една аверка преброихме по центъра 14 момичета със зелени панталони и жълти блузи и обратно.. ддз,липсва им индивидуалност на тея хора и тва ме дразни.
    Купих си една жълта и една зелена блузки още преди да дойде лятото и да се разбере, че това ще е "модерно". И кфо ся няма да спра да ги нося само защото половината момичета са с такива. И това че съм си ги купила не е от сляпо следване на модата, а личен вкус и предпочитания. Така че има си и изключения...

Град
    Okinawa

Re: Придобивки пролет-лято 2008

http://img81.imageshack.us/my.php?image=s6303859rg3.jpg

Това е най - новата ми придобивка..не се водя по модата,не ме интересува дали е модерно жълто лилаво и т.н.Хареса ли ми нещо си го купувам..независимо дали се носи сега или преди 2 год.

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Никога не се обличам модерно.Мразя да си купувам дрехи които са във всички магазини еднакви.Например сега жълто,зелено,лилаво...Бляяя хххх.Винаги се отличавам от другите със собствен стил.А и много често си взаимстам модели от големите имена в модата.
    кои имена например ?

Цитирай Първоначално написано от ju**

Това е най - новата ми придобивка..не се водя по модата,не ме интересува дали е модерно жълто лилаво и т.н.Хареса ли ми нещо си го купувам..независимо дали се носи сега или преди 2 год.
    супер сладки са

Цитирай Първоначално написано от ju**

Искам да видя как ти стои
    we give it all.

Еми , не се нуждая от нови дрехи за лятото , тъй като старите са ми здрави . Харесала съм си едни кецове , защото тези се поизносиха и една яка чанта , но ще си ги купя като извадят дебитната карта на майка ми ! Надявам се никой да не ми ги купи , защото наистина много ми харесват ! А принципно не се интересувам сляпо от модата , тъй като имам собстевен стил . Обличам се семпло ит о1но сега каквото е на мода не ми харесва особено и си купувам това , което ми хареса !

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    gledam da sam moderna no i originalna
    и аЗ сЪм таКа а пОсЛеДнаТа мИ поКуПка... еДна бЯла чАнТичКа мН сЛадуРсКа

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Имам само един жълт и един лилав потник ... Всъщност лилавото още ли е на мода? И двете са ми подарени. Харесвам си ги и ги нося, не защото са много модерни, просто ми отиват. Не винаги съм по последен писък на модата, просто се обличам с ефектни тийнеджърски дрехи, които да ми отиват.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Chr!sSie лилавото беше зимата сега е жълтото и зеленото въобще свежите цветове.Иначе нямам идея коя е била последната ми покупка май едно жълто потниче.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Не, държа да съм модерна - понякога с модата имаме разногласия пък и мразя да приличам на момичетата от стадата овце ('щото следват уж модата, а се оказва, че просто всички обличат 1 и също), които щъкат под път и над път. Иначе гледам да съм хубаво, стилно, подходящо за пола ми (...) облечена.

За сега нови парцалки са: жълт потник, бяла блуза с деколте м/у U и V образно , сива блуза с нещо като болеро, зелена блуза с бяла щампа, 3/4-ти дънки, черна риза, обувки ии не помня вече. Само се чудя на кой му пука к'во съм си купила, бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си