.

Виж резултатите на анкетата: Винаги ли държите да сте модерно облечени

Гласували
87. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не

54 62,07%
  • да

33 37,93%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Еми , не се нуждая от нови дрехи за лятото , тъй като старите са ми здрави .
    И моите са здрави, но го правя, за да се чувствам по-добре просто... Можеше просто да кажеш, че не ти трябват или нямаш възможност....

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    И моите са здрави, но го правя, за да се чувствам по-добре просто... Можеше просто да кажеш, че не ти трябват или нямаш възможност....
    Ако говорим за финансова възможност имам , но просто за сега не ми трябват . Естествено ,че ще си купя в скоро време , просто принципно излизам с ясна идея какво търся , ама все още нямам такава . Обувки и чанта ще си взема , защото намерих това ,което търся , но не се сещам много много за дрехи така че ще поизчакам да ми дойде нещо на ума .Като ще излизам да пазарувам или търся това , което съм си наумила и съм в настроение или не търся въобще . Явно не се изразих много правилно така ,че да ме разберете , извинявам се за което !

Голям фен
    ami az poprincip ne sledq modata,no ne hodq i staromodno...Ponqko se obli4am s/r moderno,a drug pyt slgam edno dynki i nqkav obiknoven potnik...Zavisi ot nastroenieto mi
    Posledno si kupih zelena dynkena pola do kolenete,ciklameno sako,obuv4ici ot koito dvata prysta sa mi vynka i edno mn qko zeleno potni4e
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Okinawa

Re: Придобивки пролет-лято 2008

Мерси,че ми похвалихте гащите и аз им се радвам..

TellMeYourName : с риск за мн ебавки
    http://img237.imageshack.us/my.php?image=bobkazb8.jpg

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Нося това,което ми харесва и което другите не носят.Харесва ли ви да си купите ново потниче да излезете на среща и на съседната маса да видите същата дреха на някоя дебелана ? Изградете си стил
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Мега фен Аватара на Infinity
    радвам се че темата горе-долу върви ама искам да следвате примера на ju** и да си слагате снимките то това е целта даси ги слагете да видим и ние за какво става на въпрос дори да се снимате когато новите ви неща са на вас!УСПЕХ
    а иначе аз обичам да гледам модата,но само това което ми допада от нея и това което не е сто процента разпространено из улиците дори!А последните ми придобивки са синя блузка UB jeans,Зелена туника,розова туника,жълта туника,зелена блузка,червена блузка,червен топ,и мн светло лилава блузка,летни черни чехлички м/у пръста,и сега трябва да си взема поличка някаква е това е от мен,а аз самата не съм слагала снимка,защото камерата на телефона за пореден път не е в действие и в момента нямам възможност да си снимам нещата ,но при първа възможност ще го направя
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Ако говорим за финансова възможност имам , но просто за сега не ми трябват . Естествено ,че ще си купя в скоро време , просто принципно излизам с ясна идея какво търся , ама все още нямам такава . Обувки и чанта ще си взема , защото намерих това ,което търся , но не се сещам много много за дрехи така че ще поизчакам да ми дойде нещо на ума .Като ще излизам да пазарувам или търся това , което съм си наумила и съм в настроение или не търся въобще . Явно не се изразих много правилно така ,че да ме разберете , извинявам се за което !
    Така кажи :P
    Аз пък като излизам предпочитам да вземам каквото ми харесва, но просто твърде много неща ми харесват, за да се устиска финансово на напъна.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    НЕ!Не се водя по модата,не ме интересува модерна ли съм и харесвана ли съм.

Град
    Къде ли не!

здр

Ами чак модерна не,но държа да ми е удобно с това което съм.Например не мога да нося обувки на много висок ток и за момента не се и опитвам,за ралзика от мои съученички и приятелки,които също не знаят как и знаят че изглеждат супер смешно като се опитват да ходят с такъв ток.Но всеки си решава за него си.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Chr!sSie лилавото беше зимата сега е жълтото и зеленото въобще свежите цветове.
    Леле, колко съм изостанала ... Срамота. Надявам се да ме извините за грубата грешка

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Re: Придобивки пролет-лято 2008

Цитирай Първоначално написано от ju**
    Мерси,че ми похвалихте гащите и аз им се радвам..

TellMeYourName : с риск за мн ебавки
    http://img237.imageshack.us/my.php?image=bobkazb8.jpg

mn dobre ti stoqt i sa mn hubavi

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    синя блузка UB jeans,Зелена туника,розова туника,жълта туника,зелена блузка,червена блузка,червен топ

fe6anka

оф направо ми се драйфа от тая мода дето дойде - вишнало-лилав колан, електриково жълта блуза, зелени гащи, червен колан, ....... а пък да не споменавам черна туника на червено-жълти-оражневи цветя, със зелени листа и лилави точки

аз последно си купих сутиен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си