.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от Some Girl
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Навсякъде по света има българи, даже съм сигурен, че един ден точно българите ще завладеем света .
    xaide yspokoi se malko, sveta 6te ni e mnoooooogo trydno da zavladeem, dori e realno nevazmojno.
    Че е мноооого трудно това да стане, така е, но не и невъзможно .
    Ама айде, и Мизия, Тракия, Македония, Северна Добруджа, Западните Покрайнини и Източна и Западна Тракия съм съгласен, целият свят пък ще ни дойде малко множко .
    Иначе чичко Хитлер е дал идея как да се завладее света, но се е оказал малко тъпичак и затова не е успял да го направи, може пък някой българин един ден да открие формулата на успеха .
    moje, moje, no edva li...moje i ne moje sa veroqtnosti, neka poglednem realnostta!

Цитирай Първоначално написано от BAD_KID
    Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    Супер.. на мен ми е интересно защото аз много искам да се преместим и карам наще обаче те все ми отговарят че нямало какво да работят там и сме щяли да живеем с много лишения и тн. и така.. и казват че могат мен да ме пратят, но аз искам и те да дойдат..
    Ами незнам при теб как стоят нещата но в България живеех и аз и семейството ми с повече лишения отколкото тук. Тук просто имам всичко в материалния смисъл на думата каквото не съм поискала това съм нямала като родителите ми не работят кой знае какво майка ми е чистачка а баща ми водопроводчик.

П.П. little_f много си далече но ако идваш кум Лондон може да се видим
    da, taka e, no materialnoto pravi li ni 6tastlivi?
    Не категорично не ни прави щастливи материалното или поне мен не ме прави щастлива но просто нямах избор дали да дойда с родителте си или да си стоя в БГ.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    Супер.. на мен ми е интересно защото аз много искам да се преместим и карам наще обаче те все ми отговарят че нямало какво да работят там и сме щяли да живеем с много лишения и тн. и така.. и казват че могат мен да ме пратят, но аз искам и те да дойдат..
    Ами незнам при теб как стоят нещата но в България живеех и аз и семейството ми с повече лишения отколкото тук. Тук просто имам всичко в материалния смисъл на думата каквото не съм поискала това съм нямала като родителите ми не работят кой знае какво майка ми е чистачка а баща ми водопроводчик.

П.П. little_f много си далече но ако идваш кум Лондон може да се видим
    da, taka e, no materialnoto pravi li ni 6tastlivi?
    Не категорично не ни прави щастливи материалното или поне мен не ме прави щастлива но просто нямах избор дали да дойда с родителте си или да си стоя в БГ.
    hm...dobre do6la v klyba

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си