- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Готини прически
Здравейте! :P Искам да Ви попитам какви прически са модерни, че ще ходя на фризьор и искам промяна,но нз точно каквоБтв косата ми е сдълга малко под раменете,чуплива и кестенява
Ако може помагайте \
/
...DaMn tHiS GuY cAn MaKe mE MeLt...
I az imam su6tiq problem...no me e e strah ot friziorkite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te sa ludi i mn rejat i ni6to ne razbirat
, no kakto i da e , a ti kude hodi6 poprincip na frizior ?
Az 4estno kazano u preporu4vam breton ro6av , a na dolu kosata da ti e na 2 plasta ili stulbi4ki , gorniq da e kus , a dolniq dulug , taka , 4e da moje6 gorniq da go pravi6 po-obemen i ro6av , ina4e kato cqlo da q izpravq6
![]()
![]()
, no nz kak izglejda6 taka , 4e ne sum sig dali 6te ti otiva trqbva da se konsoltira6 s nqkoi
))
тея карета...направих си и аз и сега си искам дългата коса..не стига че не мога да и свикна ами и направо ме влудява...препоръчвам ти много да внимаваш при избора на прическа
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
ami macka moje6 da si napravi6 breton otiva na vsi4ki formi lica (dokolkoto zn dePp) osven tva na stepeni ili prosto friziora ti da izbere kka nai mn 6te otiva na tvoeto lice i koe 6te e nai lasno za oformqne i t.n
![]()
![]()
abe macki, na vas puka li vi kakvo e moderno..az ne sledq modata...e ne se i obli4am kato ot 90-te...no nosq tova koeto mi haresva.![]()
[quote="Lo_Lo_LOvE_me"]I az imam su6tiq problem...no me e e strah ot friziorkite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
te sa ludi i mn rejat i ni6to ne razbirat
![]()
напълно съгласна съм с теб.
И аз имам този проблем,но моята коса е черна.Всеки ми казва да си направя бритон,но аз не искам защото лятото пробвах,на вс им хареса а на мен не.Наскоро си надупчих ушите и искам убеците ми да се виждат,но да не е мн късо (знам мн съм претенциозна,но) Ако измислите нещо и за мене ще е супер.![]()
;]
тоя пуснал растата е някъв идиот
Леле с тия фризьори съвсем ме наплашихте.Сигурно никога няма да стъпя при тях о_0
А бретон не отива на всяко лице!Не и на малките лица.
А тия карета несе сещам кви са...Може ли снимка?
До авторката-направи нещо което ще ти хареса,не което е модерно,защото може да не ти подхожда.
Леле хора и аз имам тоз проблем!!!![]()
![]()
Направо се чудя какво да правя?!?
![]()
![]()
Ама сигурно ще съм с крив бретон!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
Ох от тия фризиори аман вече.Миналата година уж само върховете,а тя взе че ме офъка цялата таа офцъ!А по темата вземи си направи прическа,която да ти подхожда,а ако не си сигурна не е казано,че трябва задалжително да си с нова прическа.Иначе сега е модерна прическа като на Риана,но незнам дали би ти преличало пък и това си е голяма промяна.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Писнало ми е вече от фризьори. Косата ми е до кръста и всеки път като ида на фризьор имам чувството, че пощуряват. Ти им кажеш едно те се съгласяват и после пак тяхната си знаят, сякаш не са видели коса. И не е няква изтощена, щото си я гледам повече от всичко нея. Ни преса е видяла 19години, ни маша, съхне си самичка, няма какво да я изгаря. Аман. Вече ако не взема сама да се подстригвам и то на...
demon_skater тая прическа не е за всеки
нали ти е ясно?!
em macka da ti kaja nz ama kat ne 6te6 briton..........em q zimi da probva6 nekoq emo pri4eska![]()
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________________________
momi4ita kestenqva kosa ma malko po tamno ot kestenqvoto i prava kat daskane6ty ko sa setite mn 6i sam vi blagodarna
http://prikachi.com/files/173446f.png аз ей такава искам да си направя