.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Просто исках да споделя..

Искам просто да споделя болката и мъката си.
    Ужасно много съм влюбена,наистина е много силно,а си нямам и на идея дори какво мисли за мен той.Няма и ден,в който да не мисля за него,няма вечер,в която да не заспивам с мисълта за него и сутрин,в която да не се събудя с мисълта,че в този ден ще го видя.
    Когато го видя,не запърхвам пеперуди в стомаха ми,краката ми не затреперват и дори нямам влюбено изражение.А няма и как да е така!
    След седмица той завършва моето училище и просто знам,че после едва ли ще го виждам често.Нямам силата и увереността да му разкрия чувствата си.Постоянно си повтарям,че на последния му ден в моето училище ще му призная,но просто се познавам достатъчно добре и знам,че няма да го направя.Когато го видя усещам болка в сърцето и мъка,че това сигурно е последният път когато ще го видя така!
    Нямам сили дори да помисля за друг.Всички ми повтарят,ще го забравиш.Знам ,че има вероятност това да се случи,но не мога и да си представя да обичам друг.
    Не е нужно да ми дават съвети,ако все пак някой иска ще го оценя.Просто исках да споделя мъкаа си.

Модерирано от Бандитка по т.7 от правилата
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    хаха и аз преди много време така си мислех, че "обичам" един фр, обаче тъй като нямаше никакви изгледи да стане нещо между нас, започнах да се самонавивам, че не го харесвам и тем подобни. По едно време и аз се бях отчаяла така като тебе, и аз си мислех че няма да обичам друг и тем подобни. Обаче кво стана- срещнах сегашното си гадже, и постепенно започнах лека-полека да се влюбвам в него. И на практика осъзнах че въобще не съм обичала другия, а е било просто едно увлечение. Така че няма да "обичаш" само него. Много са минали по тоя път.

Znachi sega...prochitash kakvo ti pisha i go pravish pri pyrva vyzmojnost...
    1-vo...Ako ne iskash da sujalqvash za tova cql jivot...e to nqma da e cql jivot no povqrvai mi shtom si tolkova vlubena shte produlji dosta dylgo..ta ako ne iskash da sujalqvash sabirash vsichkata smelost koqto imash i otivash i mu priznavash absolutno vsichko...i nqma da se durjish kato sduhana sramejliva zadrystenqchka,a shte bydesi uverena i sigurna v sebe si dori i da ne se chustvash takava.Dori da se pritesnqvash ot tova kak bi ti otvurnal toi i kakvo 4ustva toi k1m teb, da ne ti puka.Tova ne trqbva da te valnuva v tozi moment
    2-ro...Znam che sega shte kajesh ili shte si pomislish "lesno e da go kajete" , no shte ti kaja az kogato imam nqkakuv podoben problem kak podhojdam predi tova...prosto spiram da mislq...za absolutno vsichko,izkluchvam si totalno mozyka , opitvam se da postigna systoqnie na pylna pustosh...nz mojesh li da me razberesh ... sled koeto pravq kakvoto pravq ,izhvurlqm go bez da se zamislq .... sled koeto ponqkoga pak se vryshta onova konfuzno,tqgostno 4ustvo,no pone znam che sym napravil nai-vajnata krachka i mi e dale4 dale4 po spokoino i nai vajnoto e che se chustvam po-smel za po natatushno eventualno produljenie na istoriqta

3-to...Nedei da chakash posledniq den,zashtoto povqrvai mi ima mnogo golqma veroqtnost toi da nqma absolutno nikakvo vreme za teb i da e zaobikolen ot sauchenici i priqteli...

Aide uspeh i gore glavata i da kajesh kakvo e stanalo

Suglasna sum s predishnia komentar i mislq, che ti trqbva da predpriemesh tazi stupka, zashtoto si zaslugava (v smisul kakto kazaha - da ne sugalqvash i da se obvinqvash posle) Pone shte si spokoina i shte znaesh kakvo e mogelo da stane Otivash, izmislqsh nqkakuv tup predtext.. kolko ti e chasa imash li ogunche.. vse neshto izmisli, zagovori go i go pokani nqkoi put da izlezete, po otgovora mu shte razberesh dasli imash pone maluk shans. uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Благодаря ви много и на двамата,особено на On the edge.Даваш ми много сила и увереност,ще се опитам да постъпя както ме съветваш.Дано успея.Благодаря ти
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ех досадните любовни истории ....
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Momicheto ima problem,tova che na teb ti e dosadno ne znachi che na nas ni e!!!Ako imash s kakvo da pomognesh i dai nqkoi syvet , a ako ne po-dobre si mylchi i ne se pravi na mnogo interesen!!!

Град
    In Devil's Castle
    е,чак да си мислиш,че няма да обичаш повече..това е прекалено...ами пробвай да му разкриеш чувствата си..най-много да не си покажеш главата от вас някоя друга седмица,докато не замине да учи или докато не се успокоиш....
    someone else...

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Щом си толкова сигурна в чувствата си, признай му ги

Мега фен
    отиваш при него и му казваш какво мислиш..

напълно съм съгласна с OnTheEdge и наистина направи го колкото можеш по скоро... не отлагай дори и междучасие! УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си