- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто исках да споделя..
Искам просто да споделя болката и мъката си.
Ужасно много съм влюбена,наистина е много силно,а си нямам и на идея дори какво мисли за мен той.Няма и ден,в който да не мисля за него,няма вечер,в която да не заспивам с мисълта за него и сутрин,в която да не се събудя с мисълта,че в този ден ще го видя.
Когато го видя,не запърхвам пеперуди в стомаха ми,краката ми не затреперват и дори нямам влюбено изражение.А няма и как да е така!
След седмица той завършва моето училище и просто знам,че после едва ли ще го виждам често.Нямам силата и увереността да му разкрия чувствата си.Постоянно си повтарям,че на последния му ден в моето училище ще му призная,но просто се познавам достатъчно добре и знам,че няма да го направя.Когато го видя усещам болка в сърцето и мъка,че това сигурно е последният път когато ще го видя така!
Нямам сили дори да помисля за друг.Всички ми повтарят,ще го забравиш.Знам ,че има вероятност това да се случи,но не мога и да си представя да обичам друг.
Не е нужно да ми дават съвети,ако все пак някой иска ще го оценя.Просто исках да споделя мъкаа си.
Модерирано от Бандитка по т.7 от правилата
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...