Znachi sega...prochitash kakvo ti pisha i go pravish pri pyrva vyzmojnost...
1-vo...Ako ne iskash da sujalqvash za tova cql jivot...e to nqma da e cql jivot no povqrvai mi shtom si tolkova vlubena shte produlji dosta dylgo..ta ako ne iskash da sujalqvash sabirash vsichkata smelost koqto imash i otivash i mu priznavash absolutno vsichko...i nqma da se durjish kato sduhana sramejliva zadrystenqchka,a shte bydesi uverena i sigurna v sebe si dori i da ne se chustvash takava.Dori da se pritesnqvash ot tova kak bi ti otvurnal toi i kakvo 4ustva toi k1m teb, da ne ti puka.Tova ne trqbva da te valnuva v tozi moment
2-ro...Znam che sega shte kajesh ili shte si pomislish "lesno e da go kajete" , no shte ti kaja az kogato imam nqkakuv podoben problem kak podhojdam predi tova...prosto spiram da mislq...za absolutno vsichko,izkluchvam si totalno mozyka , opitvam se da postigna systoqnie na pylna pustosh...nz mojesh li da me razberesh ... sled koeto pravq kakvoto pravq ,izhvurlqm go bez da se zamislq .... sled koeto ponqkoga pak se vryshta onova konfuzno,tqgostno 4ustvo,no pone znam che sym napravil nai-vajnata krachka i mi e dale4 dale4 po spokoino i nai vajnoto e che se chustvam po-smel za po natatushno eventualno produljenie na istoriqta

3-to...Nedei da chakash posledniq den,zashtoto povqrvai mi ima mnogo golqma veroqtnost toi da nqma absolutno nikakvo vreme za teb i da e zaobikolen ot sauchenici i priqteli...

Aide uspeh i gore glavata i da kajesh kakvo e stanalo