.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 242

Тема: "Емо"

Hybrid View

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ave tui smo style stana izvestno taq godina v bg i az mu se kefex no posle NE i ne moga da razbera kakvo moje da se ot4ae edno momi4ence na 12 13 godina?? 4e da se samoubiva .....
    Kato se razhojdam iz centara gledamo metal emo metal emo

mEtal ok ne se reje pone ama EMO :O i sa mega smeshni
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ето я и "Темата на Нова" http://vbox7.com/play:10b4bc58
    мерси
    nqmam dumi samo toq e hubav ama ostanaloto leleeeee
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Ужас...просто този клип ми разби чувствата...

Град
    Русе
    Да и аз гледах клипа наистина е тъжен.Живота на емотата е много жесток и гаден, но те си го правят така...както казаха те са отхвъплени от обществото и са малтретирани...гадно е не бива да се постъпва така все пак всички сме равни.Аз из Русе не съм виждала такива емота бих искала да познавам емо и да си поговоря с него
    ...

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Да и аз гледах клипа наистина е тъжен.Живота на емотата е много жесток и гаден, но те си го правят така...както казаха те са отхвъплени от обществото и са малтретирани...гадно е не бива да се постъпва така все пак всички сме равни.Аз из Русе не съм виждала такива емота бих искала да познавам емо и да си поговоря с него
    И аз искам да се запозная с емо, интересно ми е да разбера защо си мислят, 4е техния живот т по-тежък от този на останалите... 4увала съм, 4е са имали травна в детството, но ни4ий живот не е лесен, все пак...
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

Мега фен
    тази,Бъни от клипчето е готина...

Мега фен
    Никога не бих си посегнала.

Град
    Русе
    ако знаете други такива емо клипчета, където говорят или как си режат вените поствайте ги тук...само да не са клипчета със снимки
    ...

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Ако питате мене проблема не е само в тях.И околната среда е много лошо настроена към емотата,ама чесно казано всичко е позьорщина.
    Искрено казано те преувеличават,но все пак всеки си има стил,всеки има право да прави ,каквото си иска никой не може да те спре.
    пример ти ако слушаш хаус и сее обличаш фешанско ,обикаляш по партита друсаш се ?! .. някой може ли да те спре ..
    Разбира се , 4е не ..Ти си избрал този начин на живот ..
    А спрямо тези от репортажа знам единия казва се Динко и е доста добър , не ми е приятел ,но една моя мнгоо добра приятелка ходеше с него
    Summer (h)

zna4i temata na nova e eto tfa : http://www.vbox7.com/play:10b4bc58

2 mn e glypavo da se samoybie6 da no vse pak ima momenti v koito naistina iska6 da ymre az imah i o6te imam tak1v momenta (ako na nqkoi my e interesno eto tfa e moqta istoriq: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170198 ) i mn e drasti4no da si reje6 venito no ima momenti v koito.... i ne e zad1kjir\talno da si emo az ne sum ama sum se rqzala

Някой техни стилове прически найстина са мн добри, ама това да си режеш вените е...Поне като ще се самоубива да скочи от високо, да го направи по по-безболезнен начин...Това е голяма глупост да гледаш как кръвта ти изтича и да умираш в същото време

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    Някой техни стилове прически найстина са мн добри, ама това да си режеш вените е...Поне като ще се самоубива да скочи от високо, да го направи по по-безболезнен начин...Това е голяма глупост да гледаш как кръвта ти изтича и да умираш в същото време
    и бих добавил: И да ти е кеф като гледаш как ти тече кръвта..

Град
    Los Angelis(me4ti)
    Вчера прочетох една статия в сайта на TeenProblem "Емо-погрешно оценен?" и наистина се замислих за тях.Повечето нямат с кого да говорят или рамо да поплачат. Те просто в разянето на вени и самоубийството намират утеха.Аз лично познаваХ една Емо и скоро се самоуби,защото не издържаше повече!Само,че го направи един вид взе свърхдоза наркотици.Та кой се опитваше да я разубеди да не самоубива...
    Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Никога не бих си посегнала.
    значи неси емо

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    az predi gi haresvah,no ve4e ne
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    a pove4eto go praqt za feshion,maleeee qvno nqkoq 4avka im e izpila pipity
    + 1

Надали над 1% от тези хора слушат имокор.
    Веднъж срещнах из един тъп форум следното мнение, писано в тема "Слушате ли метъл/пънк?" (нещо такова..): "Неее, макар че съм имо, те слушат метъл.. "

Не мога да си представя какво толкова може да е изживяло едно буквално дете на 14 години?! Детето ли й е умряло, щото т'ва се вика истинска трагедия.. Пфу. Аман от големи "разбирачи" и позьори. По света съм сигурна, че има хиляди истински имота, които си слушат имо музиката и не се самоубиват! Ама ей туй е то България - Позаландия! |-(((

Моите уши ли блокират нещо или по "Нова" ТВ, когато пуснаха репортажчето за "имотата", чух онези хермафродити от Tokio Hotel?!? Смятай самите от телевизията колко са информирани относно истинската същност на имо стила или колко true са били въпросните имовци.

Град
    Пловдив, Трибуна Изток
    Everytime When You Masturbate God Kills an emo Kid! EVERYONE START MASTUTBATION IMMEDIATELY!!
    НА СТАДИОНА "КОЛЕЖА" ВЪВ ПЛОВДИВ
    ВРАГОВЕТЕ УМИРАТ ОТ СТРАХ!
    ВСИЧКО ТАМ Е ПОКРИТO СЪС СЛАВА!
    ВСЕКИ ТАМ ПРЕКЛАНЯ ГЛАВА!
    БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
    НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ТИМ НА СВЕТА!
    БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
    ШАМПИОНЪТ НА НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от BeB0_UlTrA_KiSs
    ааааа а аз се чудя кой ми е зел кетчупа ааааааааааааа

ах тези емота

hate them
    Don't let them fool ya,

Or even try to school ya!

We've got a mind of our own,

So go to hell if what you're thinking is not right!

Love would never leave us alone,

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    съмнява ме тоя факт...

Това нещо с рязането не е дошло от модата на емо кидс. Някои готи примерно се режат понякога, което е ужасно красиво. Но не го правят за да се самоубиват или защото са "отхвърлени от света" а защото намират удовоствие в цялото това нещо (говорим за драскотини, не рязане на кръвоносни съдове).
    Емо кидс са глуууупави. Сами се отхвърлят от света, после той им бил виновен и никой не ги разбира. Ми ако живеят като хора, всички ще ги разбират и ще им е розово. Къв е проблема, не мога да разбера.

не е лек живота на мастурбатора....

Това че не ги разбирате не е причина да ги обиждате! Познавах едно емо преди ... той буквално си разкриваше душата пред мен. Като го слушах ми ставаше много мъчно че никой не го разбира и всички го обиждат и отбягват ... Това че си режат вените е техния начин да бъдат забелязани не мисля че е правилно и все пак не е причина да ги
    обиждате

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от s0m30n3
    Това че не ги разбирате не е причина да ги обиждате! Познавах едно емо преди ... той буквално си разкриваше душата пред мен. Като го слушах ми ставаше много мъчно че никой не го разбира и всички го обиждат и отбягват ... Това че си режат вените е техния начин да бъдат забелязани не мисля че е правилно и все пак не е причина да ги
    обиждате
    Няма кой от родителите да ги набие веднъж-два пъти да видиш ти дали ще са емота...
    дееба и лигавите шибани деца...

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от s0m30n3
    обиждате
    Живота е жесток и к'во? Аре да се самоубием, а? Че по-лесно?
    Цитирам едно изречение от темата на Нова "Господ с нищо не ми е помогнал, защо да вярвам в него" Те какво очакват, да видят ангел да пада от небето ли? Вярата е самото "чудо". Не съм много религиозен, но все пак. Проблема е въ възпитанието и в Интернет. Проблема е, че липсва какъвто и да било родотелски контрол.
    Живота бил ужасен и к'во, моя да не е картинка със синьо небе и слънце а? И наще се разделиха като бях на 7. Виждал съм баща си по 1 път в месеца, което е по-зле от т'ва да не го виждам. Не съм имал много приятели, за такива от другия пол да не говорим. Били сме бедни и к'во? Майка ми е със изкуствена клапа. ДА фана да си режа вените, щото така правят другите.. Аре сиктир... Тия деца не са чували за книги за музика... Дали знаят кой е Пушкин, Лев Николаевич Толстой? "Война и мир" да са чували? Бах, Вагнер, Чайковски, Бетовен, Моцарт и.т.н. и.т.н.
    Няма култура, няма възпитание, няма контрол- Има ЕМО.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Живота е жесток и к'во? Аре да се самоубием, а? Че по-лесно?
    Цитирам едно изречение от темата на Нова "Господ с нищо не ми е помогнал, защо да вярвам в него" Те какво очакват, да видят ангел да пада от небето ли? Вярата е самото "чудо". Не съм много религиозен, но все пак. Проблема е въ възпитанието и в Интернет. Проблема е, че липсва какъвто и да било родотелски контрол.
    Живота бил ужасен и к'во, моя да не е картинка със синьо небе и слънце а? И наще се разделиха като бях на 7. Виждал съм баща си по 1 път в месеца, което е по-зле от т'ва да не го виждам. Не съм имал много приятели, за такива от другия пол да не говорим. Били сме бедни и к'во? Майка ми е със изкуствена клапа. ДА фана да си режа вените, щото така правят другите.. Аре сиктир... Тия деца не са чували за книги за музика... Дали знаят кой е Пушкин, Лев Николаевич Толстой? "Война и мир" да са чували? Бах, Вагнер, Чайковски, Бетовен, Моцарт и.т.н. и.т.н.
    Няма култура, няма възпитание, няма контрол- Има ЕМО.
    Абсолютно си прав ! Не знам да има хора,на които живота да им е песен,и аз имам трудности - обаче това не означава че трябва всички да се изпонарежем щото някой за 5 мин не ни е обърнал внимание или пък при първата трудност... всичко е от демокрацията,от шибаната МОДА, от недостатъчният родителски контрол...много фактори,много..ужас просто....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си