ами казах го по новините по нова даже в неделя в "темата на нова" ще има репортаж от 8 без 15. Аве страшно е. Не мога да разбера кво им се кефите толкова на тия емота. Смисъл момичетата изглеждат яко да, ама момчетата са некви би сексуални и половината им снимки са как си пускат езици. А и самия им начин на живот- мислят се за напълно отхвърлени от света и решават да посегнат на живота си. Не виждам тва за яко или нещо подобно. А и наистина както в по-горен пост казаха повечето просто копират. Примерно някакво 13 годишно момиченце си пуска клипчета с емота във Vbox и решава че тва е супер "фетско и яко" и почва и то така да се облича, и решава че също ще е "яко" да си среже и вените просто за да може да бъде като "яките" хора от клипчетата. Направо е страшно. А като си помисля, че една от най-добрите ми приятелки е такава(в смисъл не подражава ми наистина мисли като емо) и последния път като се е срязала(рязала се е към 20 пъти) я намерили припаднала цялата в локва с кръв, и после са я шили.Първоначално написано от Memento mori!
Е тва ако е яко някой да ме убие просто