.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 244

Тема: "Емо"

Мега фен Аватара на Spider4eto
    дам точно така е и моята приятелка и тя така се кефи на такива кървища, облича се като емо, реже се и като я питаш дали е емо казва че не е да и преди беше не баш като метълка ама слушаше мерлин менсон и тем подобни

Мега фен
    НЕ,тя си е баш метълка,познаваме се....
    Питам я как може да прави такива тъпи клипове,а тя вика че кръвта си я кефи...
    Понеже сме от един клас,веднъж търсеше от целия клас някой да и даде ножица /Аз знаех на къде са тръгнали нещата..." и аз и дадох ножица.....
    Ддз,ако не бяхна нейните приятелки тогава.... какво ли можеше да се случи.....[/b]

е ти па бахти за кво си и дал ножица

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    е ти па бахти за кво си и дал ножица
    Щот от известно време ме
    дразнеше... а пък и прецених че риска е малък...

тц тц тц, можело е да стане нещо

Мега фен
    тц тц тц, можело е да стане нещо
    Дано и беше станало... ,ама НА,нищо...

леле ама така ли се говори, дразнила те била, нима заради това че те дразни заслужава да се нареже цялата ли?

Мега фен
    леле ама така ли се говори, дразнила те била, нима заради това че те дразни заслужава да се нареже цялата ли?
    K'во ми пука че е тъпа ?
    Да се реже,коли,беси....к'вот иска това да прави,все ми е тая...

ХАхАхАхА .. щот сичките отрепки в Бг си мислят че са емо .. нека мрът кат им е толкоз акъла!
    Зеленчуци който не яде .. друго ще яде ROFL

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MaNNiE rox
    ХАхАхАхА .. щот сичките отрепки в Бг си мислят че са емо .. нека мрът кат им е толкоз акъла!

Точно така..

Живеи докато не стане на мода да се мре!!

маи стана Ужас!! просто .. срам ме е че когато научих за този стил и го харесвах 1 2 седмици.. емотата са некфи елементарни хора с акъл на амеба в главата си и самочувствие на лебед .. пффф

abe moze da me mislite za babi4ka no ot semejstwoto si idwa wsi4ko 6toto ako horata si imat dowerie roditelite ponqkoga se se6tat 4e imat deca ect. 6te6ee da e po- dobre za6to po wremeto na soca (nqma ob6to s politi4eski pristrastiq samo primer) ne e imalo emoto i za6to w bg ne se "zarazdat" takiwa stilowe 6toto e imalo nqkakwa disciplina i uwazenie kum sebe si ako 6tete i az ima priqteli emo to koj li we4e nqma no towa 4e si samoten ne ozna4awa 4e trqbwa da umre6 i te ponqkoga sami otbluskwat horata za da im e po-"istinsko" a i ne sa 4ak tolkowa sami sled kato powe4eto sa na grupi i tn
    ONE LIFE ONE LOVE

Мега фен
    Всичко тръгва от вкъщи,после се пренася в училище,на тях им писва и мрат...права си,че по времето на соца не е имало такива работи,ама ей го на - тая демокрация даде много права на всички,и това започва да става голям проблем..

Мега фен
    Скивайте това.... http://www.vbox7.com/play:a8b57eb0

Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Скивайте това.... http://www.vbox7.com/play:a8b57eb0
    заради този репортаж пуснах темата

Град
    Русе
    а дали във вбокс са качили предаването дето казаха, че ще бъде посветено на емотата някой ако знае линк да каже, защото не можах да го гледам
    ...

търсих го ама го нямаше

vsi4ko idva ot depresiqta,koqto prisastva ve4e v jivota na mnogo deca za sajalenie

Град
    Русе
    Не мога да разбера, защо всички хранят емотата, а не се замислят за какво го правят това.... това е незнам аз бих го нарекла религия това, те така го чувстват ( истинските емота) да вярно има някой, който просто искат да се направяят, а незнаят нищо за този стил.Не оправдавам това, че си режат вените когато живота е пред тях , но не оправдавам и отношението на хората към емотата.Както каза момичето от интервюто всеки и казва " а emo kid върви се нарежи..обществото ги прави различни и не иска да се приобщят към тях...незнам причините поради които са постоянно депресирани.....Но мога да си призная, че на мен стилът им на обличане, прическите им ми харесват харесва ми този стил като изключим рязането на вените.. не мисля, че това е начина да се избяга от проблемите..Сега сигурно някой от форума ще ме оплюят, но това не ме интересува просто споделям мнението си
    ...

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Не мога да разбера, защо всички хранят емотата, а не се замислят за какво го правят това.... това е незнам аз бих го нарекла религия това, те така го чувстват ( истинските емота) да вярно има някой, който просто искат да се направяят, а незнаят нищо за този стил.Не оправдавам това, че си режат вените когато живота е пред тях , но не оправдавам и отношението на хората към емотата.Както каза момичето от интервюто всеки и казва " а emo kid върви се нарежи..обществото ги прави различни и не иска да се приобщят към тях...незнам причините поради които са постоянно депресирани.....Но мога да си призная, че на мен стилът им на обличане, прическите им ми харесват харесва ми този стил като изключим рязането на вените.. не мисля, че това е начина да се избяга от проблемите..Сега сигурно някой от форума ще ме оплюят, но това не ме интересува просто споделям мнението си
    Нямам нищо лично против емотата. Както бях казала в предишна тема, ми харесват как се обличат и какви прически си правят, но не ми харесва самия начин на мислене. Защото те бягат от проблемите, а не се опитват да ги разрешат. Всеки си има проблеми- някои повече, други по-малко. Но не всички са емота нали така? Ако всеки човек който има проблеми почва да се реже или да се самоубива, кой ще остане на земята? Живота ни предоставя както лоши така и добри моменти. Човек трябва да оценява всеки един от тях, а не да се реже след поредния гаден ден.

Мега фен
    Хах...пълни глупости говорите...Проблема е от самата държава,на никой не му пука,комунизма се беше The Best ! Пример:
    Няма емо,няма мемо...всички са еднакви,тая шибана демокрация само проблеми докара...

tctc

О да, хора, абсолютно сте прави като ги оправдавате. Сигурно наистина им е трудно, в крайна сметка не е лесно да правиш от мухата-слон, да мислиш и най-малкия си проблем за голям, да си режеш вените при всекидневните си дози депресия.
    Не стига че са слабохарактерни и не могат да се оправят с проблемите си като нормални хора ами и на яве и показ демонстрират колко е нечестна съдбата с тях и как никой не ги разбира. Че кой силен човек би поискал да "разбира" едни депресарчета?
    На всичкото отгоре вместо да се вземат в ръце когато някой ги критикува те заемат своята default позиция тип "Ето, пак никой не разбира колко ми е тежък живота."
    Да бе, а на нас нормалните хора сигурно ни е много лесен.
    Но да, наистина им е трудно на тези емо-та. В крайна сметка съдбата обича силните, смели хора които не се дават лесно.

Мега фен
    Не,не съм съгласен. Емо бил. Просто няма родителски контрол над тези деца и те се мислят за "Вижте ме кой съм,модерен съм,емо съм..." просто родителите не си контролират децата..Навремето да е имало Емо-та ? Не

ето я и "Темата на Нова" http://vbox7.com/play:10b4bc58

Град
    Русе
    ето я и "Темата на Нова" http://vbox7.com/play:10b4bc58
    мерси
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове