ox iz4etoxa mi se o4ite,no nai-nakraq pro4etox vsi4ko....az ne s1m emo no se rqzax posledno predi dva dena.ako iskaite me kritikyvaite no az naistina ne s1m emo i ne se i obli4am taka,ne im sly6am myzikata..s1vsem obiknovena s1m si, no se reja..naposled1k imam problemi s fr i li4ni i vsi4ko no ne se opitvam da go pravq pokazno ili da se praq na interesna pravq go zaradi sebe si i tova e ina4e i az s1m protiv teq pozior4eta ..
![]()
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
И оправяш ли си проблемите, подобряваш ли си положението, режейки се
![]()
^^ имам една фр, която си е мазохистка и се реже щото болката и харесва супер много![]()
Относно емотата-според мен те са някви адски депресирани същества.Аз лично съм имала контакт с такива..Може би животът ги кара да правят така,те самите се чувстват по-различни от всички останали...Те го показват с визията си(прическа,облекло и т.н) Те са едни отчаяни и безсилни хора,мисля че всеки човек знае какво прави и всички сме на една Земя..би трябвало да няма такова разделение..
...ЛюБоВ-Тя рАНяВа.РаЗпИлЯВа СъРцЕтО,РаЗтОпЯВа,Тя е аД ПоД НеБеТо....
prava si adski t1pi sa/ a pove4eto nesa depsresirani a po skoro komersqlni ! /Първоначално написано от FuCkInG_gIrL
абе хора поставете се поне веднъж на тяхно място па тогава ги коментираите!!!![]()
http://userbars-bg.com/uploads/%D0%9...0/im%20emo.gifПървоначално написано от GLoRiNka^^
![]()
и какво е да си на тяхно мястоПървоначално написано от GLoRiNka^^
аз на което и да е място не бих се рязала
Първоначално написано от comics
Every man dies
But not every really lives
....
![]()
![]()
не се самоубиваите глупаво еееее
![]()
![]()
Чудесно![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Абе тия вече не се срещат толкова често, поне в моя град им отмина модата. Има няколко пикли, които вървят с наведени глави и намръщени, през лятото са се навлекли както аз през зимата и не си говорят с никого. После живота им бил крив и обстоятелствата.
da we to4no bg e na 1-bo mesto po samoybiistva da ama ne.a otnosno emoto emi tva sa ebati kretenite i se pak tova e po poznato kato stila na depresiqta
![]()
sledovatelno da se trepqt kvo ti puka
![]()
![]()
Проблема на тия "емота" е че нямат акъл щом се самонараняват ...
В темата на нова интервюираха няколко такива деца и някой живота наистина не им е лек..едното от момичетата беше изнасилено,с разведени родители..разбира се,че самоубийството не е начина,но в момент на тъга и на депресия,човек е способен на всичко..А има и такива,които просто се обличат в розово и черно и са обявени за ЕМО![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...