Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
Не съм чела мненията
Но както съм сигурна, че знаете Емо като начало идва от емоция. А не сте ли се замисляли, че тези деца (защото те всички са предимно деца от 12 до 16 години) имат причина за да станат толкова "емоционални". Лично съм свидетел на израстването на едно такова дете. Поради ниските си оценки в училище започнаха всички да я отбягват, да я псуват, нагрубяват и понякога бият. Тя преди си беше съвсем нормално, затворено момиче, сега вече е "Емо". Реже се, пие, пуши..депресарска работа.
Та не сте ли се замисляли, че "ние" сме виновни за това. Ако не отбягваме хората, ако не се държим с тях като боклуци, те няма да имат причина да се депресират по този отвратителен начин. А то е ясно, че всички Емота в България, не се правят на такива защото наистина са, а се правят защото е модерно, пък и така сякаш вече са отделни модерни личности и приемат подигравките на другите като плюс за стила си.
Логично е, че тези деца ако имат приятели, излизат с тях, забавляват се няма да им мине през ума да правят такива гадости, каквито правят, когато са отхвърлени..
Не мисля, че те са виновни за това. Но не мислете, че ги защитавам. Ако имаха малко разум щяха да разберат, това, което казах. Но ние вместо да ги укоряваме и отблъскваме, по-добре да им помагаме..
Защото да ви светна, България е на първо място по смъртност в ЕС..
Няма какво да допълня...Много умен комент! =D>