Всъщност бях чела някъде, че Финландия и всички страни, които попадат в северния полярен кръг са на 1 място по самоубийства.
П,П. И на много места съм го чувала.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
знаеш ли що??
щот гледаме да копираме сичко и то само лошите неща!!!
И по темата се пак,,,не смятам че ако живота ти не става тряаа просто да се откажеш,...от къде на къде???![]()
![]()
in defense of our dreams...
Ами депресирани са, отвърлени от почти всички, но има някои емота, които така да се каже просто се правят, че да са модерни. На истинските емота живота им е до някъде гаден и може би има причини да се самоубиват, но тея фалшивите, дето сигуерно си водят почти идеален живот никога няма да посегнат на живота си![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Живота си е техен,те си разполагат с него.
Ако не са мои близки или по някакъв начин това не ме засяга мене-да правят квото искат!
+1Първоначално написано от BaBy_bS
xaxa tiq emota sa golemi poziori ..minalata u4ebna godina v na6ta daskalo be6e pulno s takiva psiharki i psihari a taq godina vsi4ki sa si odrqzali britonite ..POZIOR6TINA
То нещо много емота проима в България.Откакто станаха популярни в интернет почнаха и в БГ да се срещат супер много такива индивиди.Само дето нито един от тях не е истинско емо,а и едва ли някой знае повече за културата,кога е възникнала и какво преставлялва.Предполагам,ч е ако питам някое емо на улицата"Ти можеш ли да ми кажеш какво представлява стила ти?"то сигурно ще ми отговори"Ами нося черно,предимно на черепи и раета,но също така и значки.Слушам пънк рок,който го прекръстихме на емо и също така обичам да си режа вените."То и това с вените много го умеят нашите емота,защото вечно преувеличаваме и драматизираме...абе изобщо нямам думи...да се самоубиват,каквото искат да правят.Тяхна си е работата.Всички си имаме проблеми,те не са единствените,но самоубииството е най-тъпия начин да избягаш от проблемите си.
Първоначално написано от sladky2008
24h. тъпи мнения![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Доста интересна тема.. Абе да ви кажа, скоро не съм срещала емота..Но не казвам, че модата е минала..Определено не е
И ..какво мисля за тях - ами просто и те са хора, но наистина това с рязането не го одобрявам, ако само се обличат така, правят си такива прически, слушат такава музика - каквато слушат..ще е добре, но да се режат -
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Да ве ся на мода са Scene и е кофти да си Емо .. тцтц...
някои казват,че няя разлика ама незнам....
Само казвам,че с тая мода след време ще има масови самоубииства сигурно.
А тия Емо-та много ме дразнят да си се депресират без да занимават света със проблемите си!
Да мрът кат' не са мал!![]()
![]()
Не съм чела мненията![]()
Но както съм сигурна, че знаете Емо като начало идва от емоция. А не сте ли се замисляли, че тези деца (защото те всички са предимно деца от 12 до 16 години) имат причина за да станат толкова "емоционални". Лично съм свидетел на израстването на едно такова дете. Поради ниските си оценки в училище започнаха всички да я отбягват, да я псуват, нагрубяват и понякога бият. Тя преди си беше съвсем нормално, затворено момиче, сега вече е "Емо". Реже се, пие, пуши..депресарска работа.
Та не сте ли се замисляли, че "ние" сме виновни за това. Ако не отбягваме хората, ако не се държим с тях като боклуци, те няма да имат причина да се депресират по този отвратителен начин. А то е ясно, че всички Емота в България, не се правят на такива защото наистина са, а се правят защото е модерно, пък и така сякаш вече са отделни модерни личности и приемат подигравките на другите като плюс за стила си.
Логично е, че тези деца ако имат приятели, излизат с тях, забавляват се няма да им мине през ума да правят такива гадости, каквито правят, когато са отхвърлени..
Не мисля, че те са виновни за това. Но не мислете, че ги защитавам. Ако имаха малко разум щяха да разберат, това, което казах. Но ние вместо да ги укоряваме и отблъскваме, по-добре да им помагаме..
Защото да ви светна, България е на първо място по смъртност в ЕС..
Няма какво да допълня...Много умен комент! =D>Първоначално написано от Jumbie483
провери си пак даннитеПървоначално написано от Spider4eto
гледам че темата е стара ноо....
според статистиката българия дори не се вписва в първите 5 страни по самоубийства на "емо-та"
И аз така мисляПървоначално написано от BaBy_bS
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Да една от причините България да е на едно от първите места по самоубийства е депресията.Просто ние сме мн проста държава,никой не уважава никой,и почти никой не уважава себе си.Всички гледат че е модерно да се прайш на кучка и сички стават кучки.Страната ни пропада.Всеки се обижда,всички се бият.В училищата почти на никой не му пука за учението или за учителите който се опитват да влеят малко мозък в главите ни.В училище всеки обижда някой друг, и по-чувствителните се засягат,депресират се,опитват се да излязат от пропаста,но някой немогат,неуспяват,пропадат все повече и повече...Защо? Защо хора в държавата ни трябва да са такива,защо всички сме нагли.Защо всички,както казват бабите "не си гледаме в собствената чиния а гледаме в другата"(нещо такова беше) Защо всички сме толкова нагли,себички егоцентрици?Защо? Така се закопаваме,все повече и повече....просто държавата ни е мн преебана и затва искам да се преместя другаде...в друга държава.Например Великобритания,тамима доста училища с униформи,а като си с униформа не те гледат дали си с маркови дрехи,там всичко е тъпи старомодни униформи.Там на хората им пука за образованието и всичко...абе кво да кажа,сичко си идва от държатава и ще става ВСЕ ПО ЗЛЕ!Първоначално написано от Mademoiselle
Когато писах темата, бях вдъхновена така да се каже, от репортажа по Нова телевизия и след това Темата на Нова. И там казаха, че е на първо място по самоубийства на емота.Първоначално написано от x3eme
Към поста на Jumbie483: Наистина ние сме виновни за отблъскването на някои хора от обществото. Но те просто стават по-затворени. И тук се намесва медията. Преди в един доста известен сайт за клипчета, беше пълно с клипове с кървави картинки, картинки на срязани ръце, вени, крака и т.н. И някое по-малко все още неосъзнато, отблъснато дете решава, че тряя да почне да се реже и да си причинява болка и почва да се окачествява като "Емо". Иначе ако не се беше въвел този стил, щяха да им викат просто аутсайдери...
![]()
mn sa mi stranni darjat se se edno jivota im e adski ad i nqkvi si takiva a v sashtnost horata koito naistina imat prechina da se darjat taka kato decata bez roditeli ili horata izpadnali v nujda , i kvo tolkova im e losho vav jivota ???
nz koi e kazal che Bg e na parvo mqsto shtoto az znam che druga darjava e na parvo mqsto vav tova i donqkakva stepen si prava.Първоначално написано от slun4ice_90
мани ги тез преЕбаните идиотицялото шибано даскало се прави на емо ама са чалгари до мозъка на костите си покрити с гуменки или кецки
бах им оригиналното направо са зле тез хора има и една такава изродка при нас никаква женственост и коса(метла) и се отваря за капак
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Абе малко объркано става,вижте сега има емота който найстина имат проблеми и за това посягат на живота си.Но 100% съм убедена че не го правят заради модата а и +това сега не е на мода да си емо тъй че е малко тъпо да казват,че посягат на живота си заради модата.А и не всички емота в България са от тези,има доста други емота които просто се кефят на стила.Малко тъпо ми излгежда това : Какво трябва за да си емо:-Много черен грим,бретон,да си здухан,да слушаш определен стил музика и тн.. Тъпо е ако се кефиш на стила можеш да кажеш че си емо пък да се обличаш както си искаш .. Звуча странно и тъпо,но тва е моето мнение![]()
Не искам всички,искам теб !
На къде отиваме?![]()
![]()
![]()
Не мога да ги резбера те се отказват от света толкова лесно не правят осилие да погледан около себе си а само в техния си свят да момичетата са сладки но момчетата определено не ми харесват дано се осъзнаят скоро от това в което са сега че това все пак са подрастваща младеж
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
ЕМО - Емоционално Малтретиран Олигофрен... и не разбирам откаде дойде тази мода да си режете вените , да пиете кръвта си , да се обличате в черно и да си правите извънземни прически все едно сте бръкнали в контакт......![]()
[/url]
не се научиха, ВЕР - ТИ - КАЛ - НО, деца. ако ви се мре, а не само да накарате майка си да изпадне в нервна криза, не забравяйте това простичко правило.
депресирани били, нещо не съм чувала за емота сомалийчета, те поне има за какво да се депресират. искрено вярвам, че Гошо от входа някой хубав ден ще им обърне внимание, а сега по-добре да излязат на чист въздух, че много се разсмърдяха глупостите им.
Изсъхнал корен е ръката ми,
когато докосва лицето ти.
Страх ме е от себе си,
когато загубя мечтите си.
Страх се казваш в очите ми.
Страх се казваш по пътят ми.