Тъй Тъй Тъй,изчетох доста коментари и с много от тях съм съгласен и с много не.....не ми се цитира сега,но има един който е доста против тях с една палма като аватар,от една страна го разбирам,но от друга не,но все пак това е форум за проблемите НИ и място на което да потърсим помощ,точно от такива места се нуждае един тинейджър в днешно време и аз много се радвам че има такива места.И защо емо-тата не се заврат в такъв форум с нормални хора и не обясняват проблемите си там,нека потърсят помощ както от специалисти така и от такива като нас,макар че много хора биха ги оплюли вместо да им помогнат,за това и ние имаме пръст в цялата работа с омразата си към тях.Хора сме и всеки е равен,няма емо,няма метъл,няма чалгар всички сме хора и трябва да се уважаваме и помагаме,за това сме на това дередже,защото всеки е сам за себе си и против другите!!!!Емо-тата си мислят че само те са с такъв живот,да ама не,напротив има стотици хиляди хора по свера,които нямат упора в живота си,но не са самоубиици!!!!За това не ги разбирам,решението не е в това да сложиш край на живота си,просто са със слаби души,хората със силна душа и воля,и характер не биха позволили на съзнанието им да ги потули така в самота и забрава!!!!Много може да се каже и изпише,но просто това са хора които не разбират защо сме създадени на тоя свят,има всякакви типове,има хора които искат да живеят за да им е добре на тях,има хора които им се живее за да помагат на другите,има......абе всякакви типове,затова има и такива като тях,но вместо да ги отблъскваме по-добре е да им помогнем,не казвам че трябва да им се кефите,но ако имате негативно мнение за тях и не само за тях,за който и да е,просто си го оставете за себе си!!!!Не е нужно да им го показвате,защото както родителите им са им показали мнението си към тях така те са си решили че трябва да умират!!!!!